icon

Je tu někdo po embryotransferu?

fonamor
27. lis 2015

Ahoj holky, taky některá z vás čeká po ET ?

zuzanaxx
11. kvě 2016

@pozi no já jen, aby mě v caru o nějakou dobrotu neošidili 😁

pozi
11. kvě 2016

tak to já na to už tak nemyslím,spíš přemýšlím,jestli už se těším do práce,když to nedopadne a nebo zas tak,že prostě od příštího týdne jsem těhotná,ale už to tak neprožívám.Buď to dopadne nebo ne,na 2.IVF jsem se upnula,že to prostě bude,i astroložka mi řekla,že v březnu to půjde,pak až v září,ale já na to už kašlu,protože v březnu to stejně neklaplo,takže prostě do toho jdu jen proto,že si užívám,že mám jednu sněhurku a nemusím celý IVF znova.Nejvíc se bojím toho,aby zvládla rozmražení,když máme jen 1 a není kam jinam sáhnout,proto beru i tu alternativu,že prostě půjdu do práce

pozi
11. kvě 2016

@zuzanaxx neboj,oni by ti určitě dopřáli,kdyby to jinak nešlo,mě začli dopovat až před 2.IVF,a jsem ráda,že nemusím píchat injekce,že mám jen ten Anopyrin v tabletách,to mi celkem vadilo,bo to bolelo oproti hormonům.Já mám pocit,že tobě stačí utrouš 🙂

dixiee
11. kvě 2016

Ahoj holky,tak vas tu par dni procitam a muzi se pridat? Taky jsem 5 dni po transferu.. Uz je to muj 5 et.. Priznaky zadny nemam. Akorat teda vcera me nejak zacli bolet svaly a v krizi,ale to furt prikladam spis pms 🙂

zuzanaxx
11. kvě 2016

@pozi pro mě je to pořáf 1 IVF a 1KET, takže to ještě moc řeším. Ale nejhorší je to v práci, když přesně nevím, kdy tu nebudu, jestli se vrátím. Navíc tady mám hladovou kolegyni, která se cpe na moje vedoucí místo a mé absence hojně využívá....

pozi
11. kvě 2016

@zuzanaxx no je to blbý,taky mi šéfová volá,jestli půjdu do práce,jestli má vzít místo mě někoho jiného,pokaždé jí říkám,že nevím,jak to celé dopadne.No a takovou kolegyni je fakt fajn mít 😠

tehulka1167
11. kvě 2016

@zuzanaxx to je ,ale cuza vrr

pozi
11. kvě 2016

@dixiee ahoj,5.ET nebo KET? já myslím,že na pátý den po je brzo na cokoliv,každý to má jinak,někomu nemusí být nic a někdo už od začátku zvrací 😖 Kdy budeš dělat test?

tehulka1167
11. kvě 2016

Holky ,kdy jdete na Ket???? Nějak se v tom ztrácím. 😀

zuzanaxx
11. kvě 2016

@tehulka1167 19. nebo 20.květen

jirikova
11. kvě 2016

@tehulka1167 teď v neděli ET 🙂

itworks
11. kvě 2016

ahoj, já nemám dobrou zprávu, dneska byl utz, 14 den cyklu a opět mi folikul nechce prasknout 😠 jestě jsme zkusili píchnout pregnyl a v pátek znova utz. Takže u mě určitě zase nebude ovulace a ani ket. Jsem tak naštvaná, mám takový vztek sama na sebe 😠 celou dobu mám ovulaci před ivf normálně a teď tělo protestuje. Fakt pěkný dárek k narozeninám 😖 Jinak Vám budu všem držet moc palce 🙂

itworks
11. kvě 2016

@cartago15 chtěla jsem se tě zeptat, když je ten stimulovaný ket, od kdy se stimuluje? a jak je to s kontrolama na utz, jsou nějak častější? Buď to zkusíme příští měsíc ještě v nativu nebo půjdem do stimulace.

pozi
11. kvě 2016

@itworks jak to?To je jak na potvoru,co?Já když jsem čekala na ms,tak zrovna ten měsíc nic,i když mám každý měsíc normálně,tak třeba se ještě povede 😉

pozi
11. kvě 2016

@tehulka1167 16.5. v pondělí 🙂

salenas
11. kvě 2016

@itworks ke ketu prostě ovulace není potřeba,proč tě tak trápí ?

pozi
11. kvě 2016

@itworks není to dotaz na mě,ale od 2.dne cyklu beru Estrofem,před KETem 😉

salenas
11. kvě 2016

já lepila od třetího dne menzes extrahexal,ultrazvuk 13 den,šest dní před ketem nasazen prednison a crinone,21 den ket,tot vše

pozi
11. kvě 2016

@itworks hele a jak píše salenas,já mám taky takový pocit,že ovu není třeba,u mě teda žádný folikul nehlídali,jen koukla na sliznici a že ok,takže buď KET v sobotu nebo v pondělí,tak jsem vybrala pondělí,ani Pregnyl nemám,nic takového

salenas
11. kvě 2016

@pozi já taky nic nepíchala,většinou po estrofemu,extrahelu atd ani ovulace není

zuzanaxx
11. kvě 2016

@pozi je to mrcha, navíc téměř bez praxe, ale držkovat umí...

salenas
11. kvě 2016

Dobry den, prosim o radu se stimulaci pred KET,na ktery se chystam pristi mesic.Byla jsem dnes na kontrolnim UZ 13.den cyklu a bohuzel mam anovulacni cyklus.Jaka by mela byt stimulace,kdyz bohuzel neovoluji.Hormonalni hladiny mam pry v norme.Mam bohuzel za sebou 3 neuspesne pokusy.Dekuji.
Pavlína
Dobrý den, paní Pavlíno,

příprava může být za použití malých dávek FSH, estrogenů od 7.-10. dne cyklu, nebo lze estrogeny použít o prvního dne cyklu. Záleží na centru, lékaři a zkušenosti z předchozích transferů.
Já preferuji co nejvíce přirozené cykly.
Pro KET ale ovulace není potřeba.

itworks
11. kvě 2016

Já tomu fakt nerozumím, mudr říkala, že když je ket v nativu - v přirozeném cyklu, tak ovulace prostě musí být, že z neprasknutého folikulu je pak cysta, která brání embryu se uhnízdit a nemůžou ket udělat, bylo by to k ničemu. Teď mám 2 folikuly nějak přes sebe, že neví, jestli je to ještě folikul nebo už cysta, vzali mi krev, podle ní to zjistí. Asi každé car postupuje jinak, ale zas mudr věřím, že to nemůžou udělat, nejde jim jen o prachy. Nikdy jsem s ovulací problém neměla, folíky praskali normálně, to až teď po ivf. To raději přístí měsíc tu ovulaci potlačím lékama, aby vůbec nebyla, než tak furt čekat, co bude. Ach jo, omlouvám se, že to tu tak pitvám, ale mám z toho špatnou náladu 😢

salenas
11. kvě 2016

okopírováno z heliosu přímo od primáře texla

dixiee
11. kvě 2016

Pozi 1ivf-pak et a ted jedeme kety ze zmrzlin.. Ted ho mam v nativu.. Jojo,taky priznakum neprikladam moc vahu.. Dneska jsem uz radsi vyrazila do prace,abych nemela cas se pozorovat 😄 Testit budu az za tech 14 dni asi-pokud to nedostanu teda.. Driv nechci,musim se udrzet 😊

salenas
11. kvě 2016

@itworks možná to je jinak,když je to v nativu

cartago15
11. kvě 2016

@itworks mrkla jsem se do stimulačního protokolu a mám to: od 1DC beru Extrahexal a od 14DC Estrofem, 1. UTZ mám 10. den, pak 14. den-pridan Estrofem, naposledy UTZ 20. den, prostě nerostla, a ten den přidán Utrogestan a 26DC KET

zuzanaxx
11. kvě 2016

@itworks tak to mě mrzí, třeba ještě praskne. Už s tím máš problém dlouho nebo jen od min.cyklu?

itworks
11. kvě 2016

@salenas děkuji. Spíš je asi problém, když už folikul je a nepraskne a z něj cysta, to se asi nedá dělat ket, tak mi to bylo vysvětleno. Nebo co dr to jiný názor.

dixiee
11. kvě 2016

@itworks to je na prd,ze zrovna telo stavkuje,ale nezbyva nam nic jinyho nez byt opravdu hodne trpelivy.. Zase je dobre,ze te nechteji zbytecne pripravit o embryjko,kdyz v ppdstate vedi,ze by to tentokrat bylo bez sance..

Strana