Je tu někdo po embryotransferu?
Ahoj holky, taky některá z vás čeká po ET ?
tak to já na to už tak nemyslím,spíš přemýšlím,jestli už se těším do práce,když to nedopadne a nebo zas tak,že prostě od příštího týdne jsem těhotná,ale už to tak neprožívám.Buď to dopadne nebo ne,na 2.IVF jsem se upnula,že to prostě bude,i astroložka mi řekla,že v březnu to půjde,pak až v září,ale já na to už kašlu,protože v březnu to stejně neklaplo,takže prostě do toho jdu jen proto,že si užívám,že mám jednu sněhurku a nemusím celý IVF znova.Nejvíc se bojím toho,aby zvládla rozmražení,když máme jen 1 a není kam jinam sáhnout,proto beru i tu alternativu,že prostě půjdu do práce
Ahoj holky,tak vas tu par dni procitam a muzi se pridat? Taky jsem 5 dni po transferu.. Uz je to muj 5 et.. Priznaky zadny nemam. Akorat teda vcera me nejak zacli bolet svaly a v krizi,ale to furt prikladam spis pms 🙂
@zuzanaxx to je ,ale cuza vrr
Holky ,kdy jdete na Ket???? Nějak se v tom ztrácím. 😀
@tehulka1167 19. nebo 20.květen
@tehulka1167 teď v neděli ET 🙂
ahoj, já nemám dobrou zprávu, dneska byl utz, 14 den cyklu a opět mi folikul nechce prasknout 😠 jestě jsme zkusili píchnout pregnyl a v pátek znova utz. Takže u mě určitě zase nebude ovulace a ani ket. Jsem tak naštvaná, mám takový vztek sama na sebe 😠 celou dobu mám ovulaci před ivf normálně a teď tělo protestuje. Fakt pěkný dárek k narozeninám 😖 Jinak Vám budu všem držet moc palce 🙂
@tehulka1167 16.5. v pondělí 🙂
já lepila od třetího dne menzes extrahexal,ultrazvuk 13 den,šest dní před ketem nasazen prednison a crinone,21 den ket,tot vše
Dobry den, prosim o radu se stimulaci pred KET,na ktery se chystam pristi mesic.Byla jsem dnes na kontrolnim UZ 13.den cyklu a bohuzel mam anovulacni cyklus.Jaka by mela byt stimulace,kdyz bohuzel neovoluji.Hormonalni hladiny mam pry v norme.Mam bohuzel za sebou 3 neuspesne pokusy.Dekuji.
Pavlína
Dobrý den, paní Pavlíno,
příprava může být za použití malých dávek FSH, estrogenů od 7.-10. dne cyklu, nebo lze estrogeny použít o prvního dne cyklu. Záleží na centru, lékaři a zkušenosti z předchozích transferů.
Já preferuji co nejvíce přirozené cykly.
Pro KET ale ovulace není potřeba.
Já tomu fakt nerozumím, mudr říkala, že když je ket v nativu - v přirozeném cyklu, tak ovulace prostě musí být, že z neprasknutého folikulu je pak cysta, která brání embryu se uhnízdit a nemůžou ket udělat, bylo by to k ničemu. Teď mám 2 folikuly nějak přes sebe, že neví, jestli je to ještě folikul nebo už cysta, vzali mi krev, podle ní to zjistí. Asi každé car postupuje jinak, ale zas mudr věřím, že to nemůžou udělat, nejde jim jen o prachy. Nikdy jsem s ovulací problém neměla, folíky praskali normálně, to až teď po ivf. To raději přístí měsíc tu ovulaci potlačím lékama, aby vůbec nebyla, než tak furt čekat, co bude. Ach jo, omlouvám se, že to tu tak pitvám, ale mám z toho špatnou náladu 😢
okopírováno z heliosu přímo od primáře texla
Pozi 1ivf-pak et a ted jedeme kety ze zmrzlin.. Ted ho mam v nativu.. Jojo,taky priznakum neprikladam moc vahu.. Dneska jsem uz radsi vyrazila do prace,abych nemela cas se pozorovat 😄 Testit budu az za tech 14 dni asi-pokud to nedostanu teda.. Driv nechci,musim se udrzet 😊

@pozi no já jen, aby mě v caru o nějakou dobrotu neošidili 😁