icon

Je tu někdo po embryotransferu?

fonamor
27. lis 2015

Ahoj holky, taky některá z vás čeká po ET ?

tehulka1167
11. kvě 2016

@fille jejda... a proč máš tak vysoký dávky?

cartago15
11. kvě 2016

@fille jsme chtěla říct, já mám 2 poledne a v práci jsem po hodině KO, a vzít si 4 a být v práci, asi by na mě koukali hodně zvláštně.

fille
11. kvě 2016

@tehulka1167 no já nevím, to mi tak napsal doktor... taky tomu nějak nerozumím...

fille
11. kvě 2016

@cartago15 taky se na mě chvilku dívali, ale řekla jsem at si mě nevšímají, že mám nové léky... 🙂 tak pohoda...

cartago15
11. kvě 2016

@fille něco podobného říkám manželovi, když přelepuju Extrahexal... dneska na mě nemluv 😀 občas mě ty chlapi udivují, že ty nálady dokážou snášet...
Pro pobavení 🙂 včera jsem se rozbrečela, když mi manžel zlomil rajče při sázení ve skleníku 😀 myslím, že nechápe chudák

fille
11. kvě 2016

@cartago15 a tak vidím, že to necloume jenom semnou... můj muž, ten to teda dost nechápe.. včera hádka jako prase.. jsem si dávala na večeři chleba s tvarůžkama, a říká, můžu taky jeden? v tu chvíly jsem myslela že ho zabiju, ale proč to nevím... 🙂 jinak chvilku veselo, pak bych vraždila, potom se rozbrečím.. tak nevím asi ten utrogestan... jinak si to neumím vysvětlit...

cartago15
11. kvě 2016

@fille utrouš, zaručeně ... není den kdy bych nebrečela 😀 a na jídlo, na MOJE jídlo, mi nesmí sahat i bez hormonů 😀 je pravda, že už rok a půl jedu bez přestávky pod hormony a už je asi zvyklý, ale v podstatě teď ti naši zažívají naše nejhorší období, už to bude jen lepší!

fille
11. kvě 2016

@cartago15 🙂 on to moc totiž můj chlap nechápe... taky říkal, že semnou není k vydržení, tak jsem mu říkala at si taky lupne pár pilulek a bude mu to jasné... 🙂

tehulka1167
11. kvě 2016

@cartago15 Me taky ted dokáže vytočit čuba když mi chce furt žrát jídlo 😀

tehulka1167
11. kvě 2016

Jojo,holky je to hormonová šmršt 😀 😀 😀 😀 a naši chlapi to nechápou,nev čím si procházíme.

zuzanaxx
11. kvě 2016

@fille můj chlap mi taky nevěří...já jsem náladová, kdy ho beru, a když vysadím je to ještě horší. A než se tělo vzpamatuje, jedu další kolo...mazec

zuzanaxx
11. kvě 2016

@tehulka1167 ale pokud to nevyjde, příští Ivf už podstupuje ten můj! Ať si to zkusí, když má tak líné spermie 😁

cartago15
11. kvě 2016

@zuzanaxx přesně, tělo nemá vůbec čas si odpočinout z tohodle všeho ☹ psychika v háji a co se týče fyzické stránky těla... ač mám životosprávu skvělou a pohybu jsem doteď měla dost, je to smutný pohled už.
Ale jednou se všechny dočkáme 🙂 miluju tohle forum, protože je tu vidět, že na každého jednou přijde řada 🙂

zuzanaxx
11. kvě 2016

@cartago15 ještě před ivf jsem chodila fo fitka 3x týdně, a dál jsem cvičila doma. Při ivf to nešlo a cca těch 14 dní v měsících, kdybych posilovat mohla, tak vlastně nemůžu, protože jsem tak unavená, že mi stačí práce kolem celého domu a na zahradě. Na víc nemám sílu...

tehulka1167
11. kvě 2016

Holky, to je v prdeli. Ted jsem se dokopala k žehlení,vůbec nic se mi nechce. Hrůzaaaa 😠

sisul_ka
11. kvě 2016

@tehulka1167 vyzehli len to najnutnejsie a zvysok odloz na zajtra. Mam lepsi napad, zapoj do zehlenia dceru 😵 a maminka nozky hore s salkou dobreho kapuccina alebo kakaom 😉

martinaanet
11. kvě 2016

@fille
Holky,tak to jsem ráda,že nás je víc.Já musím být často docela na zabití,ještě že mám tolerantního chlapa s klidnější povahou.U nás také líné smermošky.Až budeme také těhulky.tak budeme v pohodě.-)

zuzanaxx
11. kvě 2016

@sisul_ka moje heslo: co můžeš udělat dnes, odlož na zítra...😁

tehulka1167
11. kvě 2016

@zuzanaxx Moje taky v poslední době 😀 😀 😀 😀 fakt se mi nechce. Dopolko jsem chvíli sekala,pokračování zítra. Zejtra musím setřít barák od zhora až dolu. 😠

panbaf
11. kvě 2016

Holky, pily jste caj baby radnicke i pri MS?

pozi
11. kvě 2016

teda holky,koukám,že jsme na tom celkem všichni stejně,dneska už mi chlap řekl,jestli vím,že jsem na zabití-a to už je co říct,jinak zatíná zuby a nic neříká a to mám jen Estrofem,od zítra i crinone,tak nevím,jestli se nemám někam nechat zavřít,i sama sobě lezu na nervy

pozi
11. kvě 2016

@panbaf jj,i při ms,začínala jsem nějak před ní

zuzanaxx
11. kvě 2016

@pozi a pije se do ovu nebo můžu do KETu? Pak už ne, to je jasné...

tehulka1167
11. kvě 2016

čaj pijte pořád dokud nejdete na transfer. 🙂 Já ho pila naposledy večer před transférem. 🙂

pozi
11. kvě 2016

jj,piju furt,akorát mi dnes přišlo už divné,že ho mám pít půl hodiny před spaním,pak chodím furt čurat a ono to je asi půl hodiny před jídlem,že?

tehulka1167
11. kvě 2016

@pozi nevim,ale ja to tam mam taky tak psány jako ty. Hihi 🙂

zuzanaxx
11. kvě 2016

@pozi já z něj chodím v noci na wc min. 1x...chlap he ze mě na nervy, musím si totiž vždy rozsvítit lampičku 😆

pozi
11. kvě 2016

aha,takže to piju dobře?No ale to teda není půl hodiny před spaním,protože než se konečně teda uvelebím,tak zas potřebuju,půl litru je půl litru a už jsem z toho zoufalá,ale brzy to skončí,již v pondělí nebudu muset 🙂 a na jiných stránkách jsem zas četla jiné dávkování,právě půl hodiny před jídlem,tak jsem si říkala,že to dělám blbě

itworks
11. kvě 2016

@dixiee ještě nevím,domluvime se v patek. Jestli to bude lepší se stimulaci,tak klidne to toho jdu,já bych brala cokoliv,hlavně že to pomuze 🙂

tehulka1167
11. kvě 2016

@pozi pul hodiny pred jidlem ráno a pul hodiny pred spanim tak to mam na caji. Ale tohle jsem uplne nedodrzovala.

Strana