Je tu někdo po embryotransferu?
Ahoj holky, taky některá z vás čeká po ET ?
@cartago15 a tak vidím, že to necloume jenom semnou... můj muž, ten to teda dost nechápe.. včera hádka jako prase.. jsem si dávala na večeři chleba s tvarůžkama, a říká, můžu taky jeden? v tu chvíly jsem myslela že ho zabiju, ale proč to nevím... 🙂 jinak chvilku veselo, pak bych vraždila, potom se rozbrečím.. tak nevím asi ten utrogestan... jinak si to neumím vysvětlit...
Jojo,holky je to hormonová šmršt 😀 😀 😀 😀 a naši chlapi to nechápou,nev čím si procházíme.
@tehulka1167 ale pokud to nevyjde, příští Ivf už podstupuje ten můj! Ať si to zkusí, když má tak líné spermie 😁
@zuzanaxx přesně, tělo nemá vůbec čas si odpočinout z tohodle všeho ☹ psychika v háji a co se týče fyzické stránky těla... ač mám životosprávu skvělou a pohybu jsem doteď měla dost, je to smutný pohled už.
Ale jednou se všechny dočkáme 🙂 miluju tohle forum, protože je tu vidět, že na každého jednou přijde řada 🙂
Holky, to je v prdeli. Ted jsem se dokopala k žehlení,vůbec nic se mi nechce. Hrůzaaaa 😠
@tehulka1167 vyzehli len to najnutnejsie a zvysok odloz na zajtra. Mam lepsi napad, zapoj do zehlenia dceru 😵 a maminka nozky hore s salkou dobreho kapuccina alebo kakaom 😉
@fille
Holky,tak to jsem ráda,že nás je víc.Já musím být často docela na zabití,ještě že mám tolerantního chlapa s klidnější povahou.U nás také líné smermošky.Až budeme také těhulky.tak budeme v pohodě.-)
@zuzanaxx Moje taky v poslední době 😀 😀 😀 😀 fakt se mi nechce. Dopolko jsem chvíli sekala,pokračování zítra. Zejtra musím setřít barák od zhora až dolu. 😠
teda holky,koukám,že jsme na tom celkem všichni stejně,dneska už mi chlap řekl,jestli vím,že jsem na zabití-a to už je co říct,jinak zatíná zuby a nic neříká a to mám jen Estrofem,od zítra i crinone,tak nevím,jestli se nemám někam nechat zavřít,i sama sobě lezu na nervy
čaj pijte pořád dokud nejdete na transfer. 🙂 Já ho pila naposledy večer před transférem. 🙂
jj,piju furt,akorát mi dnes přišlo už divné,že ho mám pít půl hodiny před spaním,pak chodím furt čurat a ono to je asi půl hodiny před jídlem,že?
aha,takže to piju dobře?No ale to teda není půl hodiny před spaním,protože než se konečně teda uvelebím,tak zas potřebuju,půl litru je půl litru a už jsem z toho zoufalá,ale brzy to skončí,již v pondělí nebudu muset 🙂 a na jiných stránkách jsem zas četla jiné dávkování,právě půl hodiny před jídlem,tak jsem si říkala,že to dělám blbě
@pozi pul hodiny pred jidlem ráno a pul hodiny pred spanim tak to mam na caji. Ale tohle jsem uplne nedodrzovala.

@fille jejda... a proč máš tak vysoký dávky?