Je tu někdo po embryotransferu?
Ahoj holky, taky některá z vás čeká po ET ?
@tehulka1167 no já nevím, to mi tak napsal doktor... taky tomu nějak nerozumím...
@cartago15 a tak vidím, že to necloume jenom semnou... můj muž, ten to teda dost nechápe.. včera hádka jako prase.. jsem si dávala na večeři chleba s tvarůžkama, a říká, můžu taky jeden? v tu chvíly jsem myslela že ho zabiju, ale proč to nevím... 🙂 jinak chvilku veselo, pak bych vraždila, potom se rozbrečím.. tak nevím asi ten utrogestan... jinak si to neumím vysvětlit...
@cartago15 Me taky ted dokáže vytočit čuba když mi chce furt žrát jídlo 😀
Jojo,holky je to hormonová šmršt 😀 😀 😀 😀 a naši chlapi to nechápou,nev čím si procházíme.
@tehulka1167 ale pokud to nevyjde, příští Ivf už podstupuje ten můj! Ať si to zkusí, když má tak líné spermie 😁
@zuzanaxx přesně, tělo nemá vůbec čas si odpočinout z tohodle všeho ☹ psychika v háji a co se týče fyzické stránky těla... ač mám životosprávu skvělou a pohybu jsem doteď měla dost, je to smutný pohled už.
Ale jednou se všechny dočkáme 🙂 miluju tohle forum, protože je tu vidět, že na každého jednou přijde řada 🙂
Holky, to je v prdeli. Ted jsem se dokopala k žehlení,vůbec nic se mi nechce. Hrůzaaaa 😠
@tehulka1167 vyzehli len to najnutnejsie a zvysok odloz na zajtra. Mam lepsi napad, zapoj do zehlenia dceru 😵 a maminka nozky hore s salkou dobreho kapuccina alebo kakaom 😉
@fille
Holky,tak to jsem ráda,že nás je víc.Já musím být často docela na zabití,ještě že mám tolerantního chlapa s klidnější povahou.U nás také líné smermošky.Až budeme také těhulky.tak budeme v pohodě.-)
@zuzanaxx Moje taky v poslední době 😀 😀 😀 😀 fakt se mi nechce. Dopolko jsem chvíli sekala,pokračování zítra. Zejtra musím setřít barák od zhora až dolu. 😠
Holky, pily jste caj baby radnicke i pri MS?
teda holky,koukám,že jsme na tom celkem všichni stejně,dneska už mi chlap řekl,jestli vím,že jsem na zabití-a to už je co říct,jinak zatíná zuby a nic neříká a to mám jen Estrofem,od zítra i crinone,tak nevím,jestli se nemám někam nechat zavřít,i sama sobě lezu na nervy
čaj pijte pořád dokud nejdete na transfer. 🙂 Já ho pila naposledy večer před transférem. 🙂
jj,piju furt,akorát mi dnes přišlo už divné,že ho mám pít půl hodiny před spaním,pak chodím furt čurat a ono to je asi půl hodiny před jídlem,že?
@pozi nevim,ale ja to tam mam taky tak psány jako ty. Hihi 🙂
aha,takže to piju dobře?No ale to teda není půl hodiny před spaním,protože než se konečně teda uvelebím,tak zas potřebuju,půl litru je půl litru a už jsem z toho zoufalá,ale brzy to skončí,již v pondělí nebudu muset 🙂 a na jiných stránkách jsem zas četla jiné dávkování,právě půl hodiny před jídlem,tak jsem si říkala,že to dělám blbě
@pozi pul hodiny pred jidlem ráno a pul hodiny pred spanim tak to mam na caji. Ale tohle jsem uplne nedodrzovala.

@fille jejda... a proč máš tak vysoký dávky?