Je tu někdo po embryotransferu?
Ahoj holky, taky některá z vás čeká po ET ?
ženy, HCG mám 3600 🙂
@tehulka1167 můžu se zeptat, na který pokus se vám zadařilo? jinak moooocccc gratuluji.. 🙂
@fille Ted to byl pátý pokus.
@tehulka1167 takze jsi to mela taky ze zmrzlin tech 5 pokusu? A to hcg je supeeer!! 😊
@dixiee V březnu jsem měla 2 IVF ET nevyšel tak jsem si šla hned v dubnu pro nanučka a ten vyšel ted.
@tehulka1167 tak to je bezva.. Ja uz tem ketum trosku prestavala verit,ale tys mi dala nadeji,ze se proste jednou zadarit musi.. 😊
@dixiee Hele většina holek co si tu s nima píšu jsou těhotný z Ketu. 🙂 Tím nechci říct,že z IVF nikdo neotěhotní.
@tehulka1167 a tím se řídím i já, takže za 14 dnů už budu těhu 😁
je tu nekdo
@zuzanaxx To víš,že budeš!!!!! 🙂
@tehulka1167 tyjo,to je nějaký vysoký,ne?Vždyť jste dávali jedno a tohle se mi zdá tak na dvojčata,co jsem tak četla,moc moc gratuluji,už se nám to taky povede,že,zuzanaxx? a ostatní,kdo se chystá v brzké době,akorát má být celkem zima příští týden na nanuka,ale aspoň se rychleji zavrtá do tepla 😉
@tehulka1167 no kraaaasa!!!! Len tak daleeeej 🙂 Ktory ze si to den po Kete? co ak su to dvojicky?! 😉
@sisul_ka 17 dní po Ket 🙂
@tehulka1167 paraaaaada, dufam, ak si neprestala, ze si aspon obmadzila cigarka 😎 Posielam srdiecko :*
@pozi To víte,že jo kočičky, už at to máte za sebou,výjde to,vím to!!!! 🙂
@pozi at je zima,aspon vydržíte zachumlaný v pelechu 😉
@sisul_ka noo musím říct,že cigárka jsou fůjjj

@dixiee no já doufám, že je to nidace.. ale nevím 11 den po ET... se z toho taky picnu...