Je tu někdo po embryotransferu?
Ahoj holky, taky některá z vás čeká po ET ?
@anette30 Hi hi, to není jarní únava, to je těhu únava a jí jí mám taky brutální už od druhýho dne Ket.
@anette30 Budeš těhu 🙂
@tehulka1167 no,kdyby to bylo případným těhotenstvím, tak to by bylo skvělé! 🙂 Ale stejně se neubranim tomu, že jsem až na sebe naštvaná, protože dnes jsem usla už třikrát. Je to šílené. Co na to děláš ty?
@anette30 Spim taky 😀 😀 😀
@tehulka1167 uvidíme za pár dní 🙂 kromě únavy mi totiž jinak nic není. Tak proto mě napadla ta jarní únava.
@anette30 ještě jsi netestovala? Já vydržela do 9 dne a bylo jasno 🙂
@tehulka1167 netestovala, chci testovat až najistotu 😀
@anette30 to chápu 🙂 ta únava už je ted jistá 🙂
@tehulka1167 to by bylo skvělé naprosto 🙂 Ale raději na tuto variantu opět zapomenu,ať jsem ještě těch pár dní hezký napjatá 😀
tak ted jsem volala na kliniku že mám špinění, a dostala jsem ještě další 2 utrouše odpoledne.. takže už celkem 10 denně, paráda, dneska jsem už nasraná i na propisku... chudáci kolegové... 🙂
To jsem ještě neslyšela ,aby někdo bral tolik. Te lituju.
@anette30 Takováhle dávka se už nesmí. 😒
@tehulka1167 možná bych se zamyslela nad tím, ne kolik se smí, ale zda to neubližuje?
asi mě chou zrušit... nebo nevím.. jsem mu říkala že už beru ráno 4 a večer 4, a říkal že si mám dát ještě dva odpoledne... asi mě mají za koňa nebo nevím... nebo zkouší co vydržím..
@pozi holky vidim všechno strasne pozitivně ohledně nás všech! !!!🙂🙂🙂
@tehulka1167 no tak to jsme rádi,zahájila jsi to tady //,tak ti budem věřit 🙂
Holky, já bych taky spala a těhu nejsem 😂 ale po bábě mám takovou ovu jako nikdy. Jsem jako ropovod Družba 😆
@zuzanaxx Výborně 😀 😀 😀 😀 😀
Já Vám všem ty příznaky jen závidím, já mám sice něco co by někdo řekl, že je příznak těhu, ale já vím, že za to mlže kámoš utroš 😀 spím od doby co ho beru, prsa se zvětšila od doby co ho beru a jinak nic :-/
@tehulka1167 este ze tak 😵

Ahoj holky, jsem 9.ty den po KET a chtěla bych poradit..co děláte proti únavě? Asi nějaká jarní unava, spim snad furt až mě to štve.☹