Je tu někdo po embryotransferu?
Ahoj holky, taky některá z vás čeká po ET ?
@pozi sere me to, je to hloupej zvyk. Ale u holek jsem si dala svátečně. Ted se k tomu taky dopracuju,ale ještě to tak týden asi potrvá- nebo bych se potřebovala poblejt jako šakal 😒
@tehulka1167 @pozi holky, nechte těch cigaret, já už taky přecházím jen na vodu 😁
@pozi Já dneska vytáhla ze šuflíku elektronickou cigaretu skoro bez nikotinu, tak uvidím jak dlouho mi to vydrží 🙂. Jinak kouřím taky ty nejlehčí slimky. Je to strašněj zlozvyk a jsu na to úplně nasraná na sebe ☹ ...v tomto jsu fakt slaboch. Ale kouřila jsem roky Marlbora, tak aspon takovej posun jsem vzládla 😉
Ahojky, tak tento měsíc ket opět nebude,prasknul jen 1 folikul,druhý tam zustal- asi cysty,nejsou vhodné podmínky. Příští měsíc zkusime ještě jednou nativ,prý je to lepší než stimulovat. Půjdu na kontrolu hned po MS,až mi zkontroluje vaječniky.Tak snad bude plodny červen.
@tehulka1167 @pozi a kolik jste kouřili běžně? Já totiž s tím naprosto sekla hned před IVF.
Ahoj holky tak jsem dnes po Ket a vlozeny 2 embryjka.Tak snad nam to utece a budem moct testovat.Je dnes nekdo taky po transveru?
@martinek14 drzime palceky 🙂
@sisul_ka Dekuji
@zuzanaxx to je dobrý 🙂
holky,jinak co jste přestali,tak vás obdivuji,jsem slaboch,vždy vydržím tak do odpoledne a už jsem hotová 😖 ale ještě jsem neměla pořádný důvod
@martinek14 ať se chytnou a už nepustí,užívej si toho,že jsi prostě těhule 🙂
@martinek14 budou dvojčátka...😄
@pozi mám to úplně stejně 😒 ...já taky kouřila krabičku denně červených Marlborek. Už asi půl roku kouřím ty nejlehčí slimky ...ehm..teda 0,04...tak 15 denně. Dneska jsem neměla ještě ani jednu....mám jenom tu elektronickou a začínám mít docela nervy ...fakt mě ta závislost se...e!!! Kouřím už od střední, takže taky skoro 20 let. 10 let jsem z toho pracovala po restauracích..to taky moc nepřidá☹. U nás je problém na straně manžela proč nám to nejde. já jsem naprosto v pořádku...sliznice ukázková, ovulace i vše ostatní. Čím víc chci přestat kouřit.tím větší na to mám chut...je to na palici !!!! 😝
@zuzanaxx noo asi ten větší,ale třeba se mýlím at prdne aspon něco 🙂
@tehulka1167 asi budu o víkendu tahat kameny na skalku, ať jim trochu pomůžu😆
@pozi Můžu se tě, prosím tě, ještě zeptat jestli Ti po nevydařeném IVF řekli, že to může být kouřením??? Já když jsem u doktora práskla pravdu, tak mi řekl, že mi bude muset dát asi víc hormonů, kvůli tomu kouření, ale pak mi nasadil Clostyl a Pregnyl a reagovala jsem na to úplně přehnaně. Což bych kvůli kouření měla prý dle Dr. reagovat málo. Jsem z toho jelen ☹. Mně čeká první IVF ted v červnu.
@zuzanaxx jo taky jsem měla teď 2, z toho 1 prasknul, z druhého bude cysta. Meli by prasknout oba, ať tam ten jeden nezůstane,působil by proti embryu. Uvidis v pondělí, si myslím,že teprve praskne 🙂 a když ne,tak pujdes se mnou v červnu,to holt ničím nemůžeme ovlivnit.Držím palce na pondeli 🙂
Ahoj holky chtěla bych se zeptat jsem po ET 6 den a nemám žádné přiznaky ale mám hrozný výtok takový žlutý vím že je to intimní ale mám strach a chci se zeptat zda někdo má podobné problémy jinak jsem měla OHSS tak nevim zda už není nic prohraný ....

@pozi Dá se říct,že tak nějak.... 😉