icon

Je tu někdo po embryotransferu?

fonamor
27. lis 2015

Ahoj holky, taky některá z vás čeká po ET ?

tehulka1167
13. kvě 2016

@pozi Dá se říct,že tak nějak.... 😉

tehulka1167
13. kvě 2016

@pozi sere me to, je to hloupej zvyk. Ale u holek jsem si dala svátečně. Ted se k tomu taky dopracuju,ale ještě to tak týden asi potrvá- nebo bych se potřebovala poblejt jako šakal 😒

zuzanaxx
13. kvě 2016

@tehulka1167 @pozi holky, nechte těch cigaret, já už taky přecházím jen na vodu 😁

jennyy12
13. kvě 2016

@pozi Já dneska vytáhla ze šuflíku elektronickou cigaretu skoro bez nikotinu, tak uvidím jak dlouho mi to vydrží 🙂. Jinak kouřím taky ty nejlehčí slimky. Je to strašněj zlozvyk a jsu na to úplně nasraná na sebe ☹ ...v tomto jsu fakt slaboch. Ale kouřila jsem roky Marlbora, tak aspon takovej posun jsem vzládla 😉

itworks
13. kvě 2016

Ahojky, tak tento měsíc ket opět nebude,prasknul jen 1 folikul,druhý tam zustal- asi cysty,nejsou vhodné podmínky. Příští měsíc zkusime ještě jednou nativ,prý je to lepší než stimulovat. Půjdu na kontrolu hned po MS,až mi zkontroluje vaječniky.Tak snad bude plodny červen.

anette30
13. kvě 2016

@tehulka1167 @pozi a kolik jste kouřili běžně? Já totiž s tím naprosto sekla hned před IVF.

martinek14
13. kvě 2016

Ahoj holky tak jsem dnes po Ket a vlozeny 2 embryjka.Tak snad nam to utece a budem moct testovat.Je dnes nekdo taky po transveru?

sisul_ka
13. kvě 2016

@anette30 ja tiez cca 2 mesiace pred liecbou. Lahke to nebolo, a to som fajcila len 3-5 cigariet denne 😎 Sem tam by som si este zapalila, no odolavam pomali uz rok 😀

sisul_ka
13. kvě 2016

@martinek14 drzime palceky 🙂

martinek14
13. kvě 2016

@sisul_ka Dekuji

anette30
13. kvě 2016

@sisul_ka jj, já právě max. 3/den. Postupně ne každý den, až jsem si řekla, že k čemu vůbec a bylo to 🙂

zuzanaxx
13. kvě 2016

@itworks opravdu máme pátek 13. Mě se zase zastavil úterní dominantní levý folikul a rozrostl se pravý. Dnes má 14,5, tak v pondělí znovu utz a snad už i pregnyl. Snad teda poroste, píchá opravdu hodně. Nevěděla jsem, že můžou růst 2 najednou bez stimulace.

zuzanaxx
13. kvě 2016

@itworks jo a sliznici mám 12 DC 8,3. Je to ok?

tehulka1167
13. kvě 2016

@zuzanaxx to je dobrý 🙂

pozi
13. kvě 2016

@anette30 no ani se neptej,než jsem šla na 1.IVF tak krabička,poté míň,ale zase znova po nevydařeném,teď jsem na nějakých 10,už mám ty nejlehčí,tuto neřest pěstuju už skoro 20 let,takže to není jen tak

pozi
13. kvě 2016

@zuzanaxx no to je něco,já myslela,že už je to za dveřmi a tobě se tvoří 2 folíci i bez hormonů,tak to je bomba 🙂 sliznice si myslím že je ok,bez stimulace to je pěkné,já jsem měla i se stimulací 10.den 9,takže super

zuzanaxx
13. kvě 2016

@pozi a to teď musí prasknout oba dva nebo stačí ten větší?

pozi
13. kvě 2016

holky,jinak co jste přestali,tak vás obdivuji,jsem slaboch,vždy vydržím tak do odpoledne a už jsem hotová 😖 ale ještě jsem neměla pořádný důvod

pozi
13. kvě 2016

@zuzanaxx no tak to já teda nevím,holka 😉

pozi
13. kvě 2016

@martinek14 ať se chytnou a už nepustí,užívej si toho,že jsi prostě těhule 🙂

zuzanaxx
13. kvě 2016

@martinek14 budou dvojčátka...😄

jennyy12
13. kvě 2016

@pozi mám to úplně stejně 😒 ...já taky kouřila krabičku denně červených Marlborek. Už asi půl roku kouřím ty nejlehčí slimky ...ehm..teda 0,04...tak 15 denně. Dneska jsem neměla ještě ani jednu....mám jenom tu elektronickou a začínám mít docela nervy ...fakt mě ta závislost se...e!!! Kouřím už od střední, takže taky skoro 20 let. 10 let jsem z toho pracovala po restauracích..to taky moc nepřidá☹. U nás je problém na straně manžela proč nám to nejde. já jsem naprosto v pořádku...sliznice ukázková, ovulace i vše ostatní. Čím víc chci přestat kouřit.tím větší na to mám chut...je to na palici !!!! 😝

tehulka1167
13. kvě 2016

@zuzanaxx noo asi ten větší,ale třeba se mýlím at prdne aspon něco 🙂

zuzanaxx
13. kvě 2016

@tehulka1167 asi budu o víkendu tahat kameny na skalku, ať jim trochu pomůžu😆

jennyy12
13. kvě 2016

@pozi Můžu se tě, prosím tě, ještě zeptat jestli Ti po nevydařeném IVF řekli, že to může být kouřením??? Já když jsem u doktora práskla pravdu, tak mi řekl, že mi bude muset dát asi víc hormonů, kvůli tomu kouření, ale pak mi nasadil Clostyl a Pregnyl a reagovala jsem na to úplně přehnaně. Což bych kvůli kouření měla prý dle Dr. reagovat málo. Jsem z toho jelen ☹. Mně čeká první IVF ted v červnu.

itworks
13. kvě 2016

@zuzanaxx jo taky jsem měla teď 2, z toho 1 prasknul, z druhého bude cysta. Meli by prasknout oba, ať tam ten jeden nezůstane,působil by proti embryu. Uvidis v pondělí, si myslím,že teprve praskne 🙂 a když ne,tak pujdes se mnou v červnu,to holt ničím nemůžeme ovlivnit.Držím palce na pondeli 🙂

itworks
13. kvě 2016

@zuzanaxx bohužel cvičení, skakani a pretahnuti na folik taky nepusobilo.

zuzanaxx
13. kvě 2016

@itworks ale stačí, pokud bude jeden dominantní, píchne se pregnyl a měli by prasknout oba, ne? V kolik si přišla na řadu?

itworks
13. kvě 2016

@zuzanaxx no měli by,ale teď mi oba nepraskli,jen jeden.Ale tobě určitě praskne.Po 12 hodině,takže celkem rychle.

klarka011
13. kvě 2016

Ahoj holky chtěla bych se zeptat jsem po ET 6 den a nemám žádné přiznaky ale mám hrozný výtok takový žlutý vím že je to intimní ale mám strach a chci se zeptat zda někdo má podobné problémy jinak jsem měla OHSS tak nevim zda už není nic prohraný ....

Strana