icon

Je tu někdo po embryotransferu?

fonamor
27. lis 2015

Ahoj holky, taky některá z vás čeká po ET ?

tehulka1167
14. kvě 2016

@itworks jeeee sakra ☹

zuzanaxx
14. kvě 2016

@itworks tak hlavně červené, víš, že je na sliznici 😁 já musím na utz v pondělí, pak asi ve středu a pak se uvidí...ten sklípek ti závidím, víno miluju 😁

itworks
14. kvě 2016

@zuzanaxx červené mi moc nejede, já jsem jen bílé 😀 ten stejně nemusím mít žádnou sliznici, už to vypouštím z hlavy a budu se opět tešit, až bude po MS 🙂 jedeme celý malý zájezd, který čítá 22 lidí, to bude malý peleton 🙂 tak se aspoň těším na to, když ket nebude.

martinek14
14. kvě 2016

@zuzanaxx Jo je to silene jak penize tak psychika!Nam jeste zbyla 3 mrazacky snad si pro ne pujdem az za par let😊

itworks
14. kvě 2016

@tehulka1167 no jo, je to už druhý měsíc pech, tak snad do třetice to už půjde, ale i tak se trochu obávám, co mé tělo zase předvede. Beru to tak, že zas ty 3 týdny uběhnou rychle. Byla jsem trochu naivní, že prostě půjdu automaticky hned po ivf na ket a že to prostě půjde.

zuzanaxx
14. kvě 2016

@martinek14 do kdy vydržíš netestovat? V tomhle jsem hrozná, nejraději bych testovala denně 😉

martinek14
14. kvě 2016

@zuzanaxx ke konci pristiho tydne ja vim jsem hrozna ale jsou tam 2 tak kdyby se chytli oba mohlo by to uz nekdy pristi tyden ukazat si myslim

zuzanaxx
14. kvě 2016

@martinek14 a jsi na neschopence nebo v práci? Co vůbec děláš?

martinek14
14. kvě 2016

@zuzanaxx Neschopence delam ve skole a ty?

zuzanaxx
14. kvě 2016

@martinek14 učíš? Já dělám vedoucí pers. oddělení jedné velké české firmy. Ale pořeším to teď jen týdbem dovolené...sedím v kanclu, ikdyž stresů mám víc než dost.

tehulka1167
14. kvě 2016

@zuzanaxx joo a ještě s čuzou co se cpe na tvý místo 😠

anette30
14. kvě 2016

Já si taky užívám doma na neschopence, do práce nee.

zuzanaxx
14. kvě 2016

@tehulka1167 ale zas je to lepší, než sedět doma a pořád přemýšlet, jestli se to povedlo nebo ne. Aspoň tu čůzu budu mít po dohledem. A navíc peníze naneschopence jsou strašné 😊

anette30
14. kvě 2016

@zuzanaxx zase tak strašně nejsou, pokud si člověk uvědomí,co je pro něj lepší 🙂 mám třísmenny provoz,takže doma si hezký hovim a mám pravidelný režim 🙂

zuzanaxx
14. kvě 2016

@anette30 to chápu, ale já dělám od 7 do 15:30 a ještě se mi nepovedlo dodržet pracovní dobu přesně 😆 myslím tím, že poslední dobou utíkám brzo. Do práce to mám 20 min autem. Navíc je to lepší, než se opět celou dobu schovávat před tchýní, které jsme nic neřekli. Je strašná! To radši práce! 😆

anette30
14. kvě 2016

@zuzanaxx Jo, tak to taky chápu 😀 Mi se to naštěstí daří tajit, i když jsem doma, jelikož spolu nebydlíme 😀

martinek14
14. kvě 2016

@zuzanaxx jsem vychovatelka ve skolni druzine.

pozi
14. kvě 2016

holky,tak se mi to už blíží,dnes se ještě v klidu vyspím,zítra už to bude horší,v pondělí budou volat,jestli se nám rozmrazila,chjo,na jednu stranu se těším,ale zase ty nervy...

taky jsem radši doma,nějak je to v klidu a konečně mi přišla nemocenská za celý měsíc a není to zas tak hrozný,čekala jsem to daleko horší,v práci mám "jen o 8000,- víc,ale ty nervy 😉

pozi
14. kvě 2016

@zuzanaxx no ty si to tam v té práci vůbec hlídej,doma tchyně za zadkem,to jsou vyhlídky 😉

zuzanaxx
14. kvě 2016

@pozi držím palce, máme plodné jaro, určitě to vyjde...😆

zuzanaxx
14. kvě 2016

@pozi nemám to jednoduché, ale zase se nenudím...😊

jirikova
15. kvě 2016

Tak já mám už jednoho bobánka v sobě, dneska mi ho tam šoupli 😅 minimálně dalších 5 jich ještě bude na zamražení, konečné číslo se dozvím až zítra, chtějí je nechat dojít ještě do odpoledne..
A teď čekat s testem, alespoň do příští neděle 🙄

sisul_ka
15. kvě 2016

@jirikova bud trpezliva a prdous nech sa poriadne zavrta 🙂

dixiee
15. kvě 2016

Ahoj devcata,tak je neco noveho u vas? Netestil nekdo nebo nejake priznaky?
@jirikova tak tfuj tfuj at se ti tam embrysek pekne zavrta.. Jinak ja neodolala.. Jsem po ketu dnes 9.den a testla jsem.. No a malinkej dusik tam je,tak uvidime zda bude silit..

sisul_ka
15. kvě 2016

@dixiee prajem poriadne dialnice 🙂

hanulkavelunka
15. kvě 2016

@dixiee jsem dnes 6.den po et a dusicek s 5.denni expand.blast.

dixiee
15. kvě 2016

@sisul_ka dekuji,snad to bude silit.. Testnu zas v utery..
@hanulkavelunka ty brdo,tak to je super.. Ja bych tam 6 den asi nevykoukala nic.. A mas priznaky?

sisul_ka
15. kvě 2016

@hanulkavelunka len tak dalej, no neviem kde si sa ponahlala ;) 6 den je velmi skoro testovat 😎

zuzanaxx
15. kvě 2016

@pozi tak držím palce 😄

anette30
15. kvě 2016

Jsem dnes 12.den po KET a bojím se úplně testovat. Nic mi totiž není. Necitim žádný priznak tehu.

Strana