Je tu někdo po embryotransferu?
Ahoj holky, taky některá z vás čeká po ET ?
@zuzanaxx Jo je to silene jak penize tak psychika!Nam jeste zbyla 3 mrazacky snad si pro ne pujdem az za par let😊
@tehulka1167 no jo, je to už druhý měsíc pech, tak snad do třetice to už půjde, ale i tak se trochu obávám, co mé tělo zase předvede. Beru to tak, že zas ty 3 týdny uběhnou rychle. Byla jsem trochu naivní, že prostě půjdu automaticky hned po ivf na ket a že to prostě půjde.
@martinek14 do kdy vydržíš netestovat? V tomhle jsem hrozná, nejraději bych testovala denně 😉
@zuzanaxx ke konci pristiho tydne ja vim jsem hrozna ale jsou tam 2 tak kdyby se chytli oba mohlo by to uz nekdy pristi tyden ukazat si myslim
@martinek14 a jsi na neschopence nebo v práci? Co vůbec děláš?
@zuzanaxx Neschopence delam ve skole a ty?
@martinek14 učíš? Já dělám vedoucí pers. oddělení jedné velké české firmy. Ale pořeším to teď jen týdbem dovolené...sedím v kanclu, ikdyž stresů mám víc než dost.
@zuzanaxx joo a ještě s čuzou co se cpe na tvý místo 😠
Já si taky užívám doma na neschopence, do práce nee.
@tehulka1167 ale zas je to lepší, než sedět doma a pořád přemýšlet, jestli se to povedlo nebo ne. Aspoň tu čůzu budu mít po dohledem. A navíc peníze naneschopence jsou strašné 😊
@anette30 to chápu, ale já dělám od 7 do 15:30 a ještě se mi nepovedlo dodržet pracovní dobu přesně 😆 myslím tím, že poslední dobou utíkám brzo. Do práce to mám 20 min autem. Navíc je to lepší, než se opět celou dobu schovávat před tchýní, které jsme nic neřekli. Je strašná! To radši práce! 😆
@zuzanaxx jsem vychovatelka ve skolni druzine.
holky,tak se mi to už blíží,dnes se ještě v klidu vyspím,zítra už to bude horší,v pondělí budou volat,jestli se nám rozmrazila,chjo,na jednu stranu se těším,ale zase ty nervy...
taky jsem radši doma,nějak je to v klidu a konečně mi přišla nemocenská za celý měsíc a není to zas tak hrozný,čekala jsem to daleko horší,v práci mám "jen o 8000,- víc,ale ty nervy 😉
Tak já mám už jednoho bobánka v sobě, dneska mi ho tam šoupli 😅 minimálně dalších 5 jich ještě bude na zamražení, konečné číslo se dozvím až zítra, chtějí je nechat dojít ještě do odpoledne..
A teď čekat s testem, alespoň do příští neděle 🙄
@dixiee jsem dnes 6.den po et a dusicek s 5.denni expand.blast.
@sisul_ka dekuji,snad to bude silit.. Testnu zas v utery..
@hanulkavelunka ty brdo,tak to je super.. Ja bych tam 6 den asi nevykoukala nic.. A mas priznaky?
@hanulkavelunka len tak dalej, no neviem kde si sa ponahlala ;) 6 den je velmi skoro testovat 😎
Jsem dnes 12.den po KET a bojím se úplně testovat. Nic mi totiž není. Necitim žádný priznak tehu.

@itworks jeeee sakra ☹