Je tu někdo po embryotransferu?
Ahoj holky, taky některá z vás čeká po ET ?
@lenejewel89 dekuju 😊 Zkus gynex kapky.. Ja uz mam ted za sebou 3 ket,teda v nativu,ale jsem po hysteroskopii,tak jsem to chtela podporit a tohle mi vsichni moc doporucovali.. Pak jeste jsem k tomu nasadila zinek.. No a dr se divil,ze po tom zakroku sliznice sama narostla.. 👍🏻
jj nam zustal po ivf jen jeden mrazacek
@mikilala20
Promin,jasně to je ten poslední mrazáček,co na vás čeká.-)přeji moc moc štěstí.-)
@tehulka1167
Jasně,mamčo.-)
@dixiee
Moc děkuji,tobě také vše nej.-)
@lenejewel89 sz
@lenejewel89 ještě nevím,kolik bude zítra,ale před týdnem byla 9,tak jsem zvědavá
FERTIPRONA 👍
@mikilala20 nebyla ty jsi někde v Anglii nebo si to pletu?
@pozi
@martinaanet kočičky, ať to jde zítra dobře. 🙂
@tehulka116
Moc děkuji.Dokonce jsem i spala.Těším se,jsem plná elánu,tak snad mě do 2 týdnů neopustí.
Měj se hezky.-)
@martinaanet Určitě ne 🙂 Bude vše ok, je Květen děvčata 🙂
Ahoj holky, tak po pěti dnech hlásím dálnici 🙂 Akorát jsem volala do caru a jsem objednaná na utz až na příští čtvrtek. Jinak mě hrozně zarazilo, že už nemám dál brát utrogestan, prý se tělo musí postarat už samo ☹ bojím se, nejradši bych ho brala dál, ale už ho nemám ☹ Vím, že spousta z vás ho bere skoro celý první trimestr.. Co s tím?
@hanulkavelunka moc bych ti to přála,ale nemůže to být ještě pregnyl?
@hanulkavelunka
To je super.-)Gratuluji.-)
To bych nevěřila,že už 6,7 den je něco vidět.
Moc Ti to přeji.-)
Já jsem dneska desátý den od ketu,uf 🙂
@markatka Utrogestan se bere do 12 až 14 týdne. 😉
@markatka Po pěti dnech?? Není to Pregnyl?
@markatka a nebo budou dvojčátka. No já měla Hcg 16 den po transferu 3602 😀
Ne 100%to pregnyl neni ten byl 4.den po et fuc 😉za 4,5 roku tech testu uz bylo
Ano je to bezne a uplne normalni ze 6.7.den po et uz je dusik na testu protoze jsme meli PK a jednu krasnou expandovanou blastocystu
Ted jsem foto zvyraznila🍀😊
K te sliznici ja ted mela 12,5 ale od 13 uz je to moc a hlavne musi mit 3 nejake vrstvy
Pri 1.ivf jsem ji mela 13,8 a to uz bylo moc i tak mi dali 2 8bun.embr a nepovedlo se
Ted piju Fertipronu a po 4,5 letech konecne🍀
@markatka co je to za kravinu?? Utrogestan se bere az do 12tt
Tohle si vydupej a v zadnem pripade nevysazuj!!!! Zavolej si klidne jinam i na gyndu. . .

@hanulkavelunka taky se mej krasne a preju at carka sili 😊
@martinaanet ty jo taky jsem chtela vydrzet dyl,ale jako vzdy jsem neodolala..😊 Tak hodne stesticka preju!