icon

Je tu někdo po embryotransferu?

fonamor
27. lis 2015

Ahoj holky, taky některá z vás čeká po ET ?

hanulkavelunka
16. kvě 2016

@salenas a co test
Je to jedno jestli je let nebo et

markatka
16. kvě 2016

@hanulkavelunka No, je mi z toho do breku, konečně vidím dvě čárky a co kdyby to mělo ztroskotat na tomhle? ☹

tehulka1167
16. kvě 2016

@markatka Kam chodíš do Car? Normálně si zajdi ke svýmu gynekologovi ,že už ti došel a potřebuješ napsat Utrouš.

hanulkavelunka
16. kvě 2016

@markatka zajdi si na gyndu nebo do car opravdu je blbost to vysadit dr ti to napise,ver nam bere se az do 12tt minimalne nechapu proc ti to rekli. Vypni pc a zajed na gyndu oni ti to predepisi,vsechny to bereme do testu z krve,opravdu mam dost zkusenosti a tim ze si budes stat za svym a budes chtit ten utrogestan uzivat nic nepokazis,sedni do auta a jed
Kdyz ted vysadis muze se stat ze dojde ms a prcek odejde
Boze uplne me to nastvalo co je toto za blbost

hanulkavelunka
16. kvě 2016

Neprijde mi divne mit ducha na testu
Jsem dnes 27dc,mam 1 den pred terminem MS
Jsem 14.den od injekce pregnylu, 12.den po oplodneni a 7.den po et s 5.denni blastocystou 🍀😊
Jsem 3+5tt 😊🍀
A verim ze konecne po takove dobe a tolika pokusu to bude ok

salenas
16. kvě 2016

@hanulkavelunka držím palcééééé

salenas
16. kvě 2016

@hanulkavelunka ještě netestuju 🙂

salenas
16. kvě 2016

@zuzanaxx optimum nevím,u nás dělají od 7 mm,13 je dle heliosu moc..

salenas
16. kvě 2016

@hanulkavelunka taky jsem měla pětidenní hečující embrya

anette30
16. kvě 2016

U mě se zázrak nekoná, jsem to tušila. Ostatním ale moc gratuluji k dalnicim 🙂

xyrina
16. kvě 2016

@hanulkavelunka Držím palce. 🙂

hanulkavelunka
16. kvě 2016

@salenas nelaka te test?? To uz budes vedet a budes se radovat s //🍀

hanulkavelunka
16. kvě 2016

Tak pa pa pa nechci nic zakriknout a ani predbihat
Vsem vam preji ten krasny pocit,opatrujte se a vsem hodne stesticka 🍀🍀😊

salenas
16. kvě 2016

@hanulkavelunka a nebo taky budu dřív zklamaná..ještě si ten pocit,že bych mohla být,chci užít

salenas
16. kvě 2016

@anette30 to mě mrzí.. co dál,další pokus ?

zuzanaxx
16. kvě 2016

@anette30 to mě mrzí, pokračuješ v boji?

zuzanaxx
16. kvě 2016

Holky, něco z jiného soudku: Právě jsem na pracovní schůzce měla nejkrásnějšího chlapa, co jsem kdy viděla! Mám právě ovu, tak mi bouří hormony. Jsem z něj úplně mimo 😂

markatka
16. kvě 2016

@tehulka1167 Normálně chodím do Kladna, tohle mi řekli u Apolináře v Praze, kde mi dělali ET.. Po obědě jedu na to Kladno, snad mi to napíšou, snad se nenechám odbýt.. ☹

anette30
16. kvě 2016

@zuzanaxx
@salenas čeká mě ještě krev. Ale dnes jsem se objednala do jiného centra. A i když mám mrazacky, prostě přístup mého centra mě natolik zklamal,že tohle objednání do jiného doporučeného, mě neuvěřitelně nabila 🙂

dixiee
16. kvě 2016

@salenas noo 13,2mm tak to neni nejak extra pres.. A hlavne to mi roste samo bez hormonu,takze je to asi spravne.. 😄 A ty odolas testiku?
@hanulkavelunka supeeer!! Tak at sili carky.. Ja se taky taak bojim,abych to nezakrikla.. My se taky snazime tak cca 5 let a ted presne je to rok co jsme caru.. Holky ja teda myslim,ze u me zahrala velkou roli ta hysteroskopie.. Protoze dosavadni pokusy ani tuk,jen jednou biochemicky.. Oni rikaji ze je potom ta sliznice takova nakyprena a lip se tam chyta emb. A opravdu to nic nebylo,zadna velka operace.. Jsem rada ze jsem na to sla..

salenas
16. kvě 2016

@dixiee taky jsem po hysteroskopii,měla sem nález,mám ho tam stále,ale mudr to nechal být,jojo,odolávám ststečně 🙂

dixiee
16. kvě 2016

@salenas jo mela si nalez jo? A jak se citis?

salenas
16. kvě 2016

@dixiee dobře,jsem byla hrdinka ambulantně,myon nic,negativní hystologie,bílé skvrny na děloze stále

dixiee
16. kvě 2016

@salenas tak to si fakt hrdinka.. A to ti taky delali skarifikaci endometria? Prosim te a co znamenaji bile skvrny na deloze?

salenas
16. kvě 2016

@dixiee to právě doktor neví,v palírech mám starý kus sliznice,tu odebrali,poslali na hystologii,ale při dalším ultrazvuku to tam bylo zas.. tak to neřeší, tak seškrabem trochu protáhli sliznici,v dalším cyklu mi krásně rostla

markatka
16. kvě 2016

@hanulkavelunka Tak za chvilku tam frčím, snad mi to napíšou ☹ Já právě mám ještě imunologický problém, tak bych to tímhle ráda ještě podpořila.. Ale když celý tenhle cyklus jede uměle na hormonech, tak přece nejde čekat od těla, že se teď najednou vzpamatuje a bude si dělat všechno správně samo ☹

sisul_ka
16. kvě 2016

@zuzanaxx normalne od 8.5 do 11 je idealna sliznica na uspesny transfer

tehulka1167
16. kvě 2016

@markatka normálně řekni,že ti vyšel pozitivní test a ,že ti dochází utrouš už..hotovo vůbec to s nima nerozebírej dál 🙂

tehulka1167
16. kvě 2016

@sisul_ka Jaký máte počasí ve Francii kočičko? 🙂

sisul_ka
16. kvě 2016

@tehulka1167 krasne slnecno, dnes na slniecku 26 st dufam, ze aj u vas je pekne 🙂 uz som mala krasnu urodu jahod

Strana