Je tu někdo po embryotransferu?
Ahoj holky, taky některá z vás čeká po ET ?
@hanulkavelunka No, je mi z toho do breku, konečně vidím dvě čárky a co kdyby to mělo ztroskotat na tomhle? ☹
@markatka Kam chodíš do Car? Normálně si zajdi ke svýmu gynekologovi ,že už ti došel a potřebuješ napsat Utrouš.
@markatka zajdi si na gyndu nebo do car opravdu je blbost to vysadit dr ti to napise,ver nam bere se az do 12tt minimalne nechapu proc ti to rekli. Vypni pc a zajed na gyndu oni ti to predepisi,vsechny to bereme do testu z krve,opravdu mam dost zkusenosti a tim ze si budes stat za svym a budes chtit ten utrogestan uzivat nic nepokazis,sedni do auta a jed
Kdyz ted vysadis muze se stat ze dojde ms a prcek odejde
Boze uplne me to nastvalo co je toto za blbost
Neprijde mi divne mit ducha na testu
Jsem dnes 27dc,mam 1 den pred terminem MS
Jsem 14.den od injekce pregnylu, 12.den po oplodneni a 7.den po et s 5.denni blastocystou 🍀😊
Jsem 3+5tt 😊🍀
A verim ze konecne po takove dobe a tolika pokusu to bude ok
@hanulkavelunka držím palcééééé
@hanulkavelunka ještě netestuju 🙂
@hanulkavelunka taky jsem měla pětidenní hečující embrya
U mě se zázrak nekoná, jsem to tušila. Ostatním ale moc gratuluji k dalnicim 🙂
@hanulkavelunka Držím palce. 🙂
@salenas nelaka te test?? To uz budes vedet a budes se radovat s //🍀
Tak pa pa pa nechci nic zakriknout a ani predbihat
Vsem vam preji ten krasny pocit,opatrujte se a vsem hodne stesticka 🍀🍀😊
@hanulkavelunka a nebo taky budu dřív zklamaná..ještě si ten pocit,že bych mohla být,chci užít
Holky, něco z jiného soudku: Právě jsem na pracovní schůzce měla nejkrásnějšího chlapa, co jsem kdy viděla! Mám právě ovu, tak mi bouří hormony. Jsem z něj úplně mimo 😂
@tehulka1167 Normálně chodím do Kladna, tohle mi řekli u Apolináře v Praze, kde mi dělali ET.. Po obědě jedu na to Kladno, snad mi to napíšou, snad se nenechám odbýt.. ☹
@salenas noo 13,2mm tak to neni nejak extra pres.. A hlavne to mi roste samo bez hormonu,takze je to asi spravne.. 😄 A ty odolas testiku?
@hanulkavelunka supeeer!! Tak at sili carky.. Ja se taky taak bojim,abych to nezakrikla.. My se taky snazime tak cca 5 let a ted presne je to rok co jsme caru.. Holky ja teda myslim,ze u me zahrala velkou roli ta hysteroskopie.. Protoze dosavadni pokusy ani tuk,jen jednou biochemicky.. Oni rikaji ze je potom ta sliznice takova nakyprena a lip se tam chyta emb. A opravdu to nic nebylo,zadna velka operace.. Jsem rada ze jsem na to sla..
@hanulkavelunka Tak za chvilku tam frčím, snad mi to napíšou ☹ Já právě mám ještě imunologický problém, tak bych to tímhle ráda ještě podpořila.. Ale když celý tenhle cyklus jede uměle na hormonech, tak přece nejde čekat od těla, že se teď najednou vzpamatuje a bude si dělat všechno správně samo ☹
@markatka normálně řekni,že ti vyšel pozitivní test a ,že ti dochází utrouš už..hotovo vůbec to s nima nerozebírej dál 🙂
@sisul_ka Jaký máte počasí ve Francii kočičko? 🙂
@tehulka1167 krasne slnecno, dnes na slniecku 26 st dufam, ze aj u vas je pekne 🙂 uz som mala krasnu urodu jahod

@salenas a co test
Je to jedno jestli je let nebo et