icon

Je tu někdo po embryotransferu?

fonamor
27. lis 2015

Ahoj holky, taky některá z vás čeká po ET ?

pozi
16. kvě 2016

@salenas neboj,taky se dočkáš,já bych přeskočila nejradši do února příštího roku,prospala bych to,taky ti to moc moc přeji a jsi v pořadí,jak píše těhulka 🙂

pozi
16. kvě 2016

@markatka tak hlavně,ať to dobře dopadne,ať čárečka sílí 🙂

jirikova
16. kvě 2016

@pozi jsi hodná 🙂 chtěla jsem jen jedno, takže mám jen jedno. Jen mě překvapilo, že už mě před transferem nikdo neprohlídnul, naposled jsem byla na kontrole 10 DC a včera jsem byla už 20 DC. Ten 10 DC byla sliznice 9mm, tak snad bylo vše ok. V Sanusu taky zavádějí naslepo, bez ultrazvuku.. tak jsem z toho teď trochu nervózní 😕
Jinak nám jich zamrazili ještě dalších 7 😅

markatka
16. kvě 2016

@pozi Moc děkuji, čárečky už jsou obě stejné, snad to tak zůstane.. A na utz až na konci příštího týdne, to bude zase nekonečný..

salenas
16. kvě 2016

@pozi jasně,vypadnout nemohlo.bašti ananas a věř! No zatím statečně držím,chci si ten slastný pocit vychutnat co nejdélr,ale to víš,už mě ruka svrbí

salenas
16. kvě 2016

Já vám sem křepelinky něco dám,snad se nebudete zlobit 🙂

salenas
16. kvě 2016

Andělský Sen
Zde je velmi mocná modlitba za početí dítěte:
„Archandělé Gabrieli a Rafaeli, prosím vás nyní, abyste přivolali duši mého milovaného, ještě nenarozeného dítěte a umožnili mé děloze, aby se stala nádherným chrámem, kde mé dítě bude moci ve zdraví růst a sílit. Prosím, dejte mi jasné vedení ohledně toho, jak já i jeho otec můžeme nejlépe zajistit úspěšné početí a zdravé, završené těhotenství."

pozi
16. kvě 2016

@jirikova tak to je úroda,super,mě taky nikdo neprohlížel,11.DC byla sliznice 9,dnes nevím,nezeptala jsem se,ale zaváděla přes uz a právě to moc nešlo,katetr zalízal do jizvy po císaři,tak to chvíli trvalo,tak ať se bobíškovi u tebe líbí 😉

tehulka1167
17. kvě 2016

@pozi tak jak se holky dnes cítíte, vy co jste po transferu ?

tehulka1167
17. kvě 2016

Já už dávno sedim na hematologii. Skočila jsem si na chlebicek a bagetu. Dala bych si ještě :D

hanulkavelunka
17. kvě 2016

@tehulka1167 citim se skvele,nic mi neni jen sem tam pichne v podbrisku 😊8.den po ET a dnes termin MS
Krasny den vsem 🌷

markatka
17. kvě 2016

@hanulkavelunka Krásné, přeji, ať čárečka sílí 🙂

vvercatkoo
17. kvě 2016

Ahoj holky, tak já včera dostala léky a příští týden začínám stimulovat, jupiiii. Jo a výsledky mám vsechny v pořádku, nikde nic nenašel

tehulka1167
17. kvě 2016

@vvercatkoo tak paráda 🙂

vvercatkoo
17. kvě 2016

@tehulka1167 díky, už se nemůžu dočkat, s chlapcem jsme se dali do cvičení, teď už to musí vyjít

pozi
17. kvě 2016

holky,dotaz,můžu kafe?

@hanulkavelunka to je kráásné,jen ať sílí a drží se,bobek
@tehulka1167 no tak 1.den po transferu nic,prsa ani břicho mě po crinone nebolí,naproti utrouši,tak uvidíme,jak se bude stav vyvíjet dál,co děláš na hematologii?

pozi
17. kvě 2016

@vvercatkoo no tak super,teď to musí vyjít 😉 to by bylo,aby nebylo 🙂

markatka
17. kvě 2016

@pozi Myslím, že jedno kafe by nemělo ublížit, ale pravidlo bych z toho nedělala.. Já piju špaldové, je moc dobré, Caro mi třeba vůbec nechutná..

vvercatkoo
17. kvě 2016

@pozi díky, já místo kávy mám caro, epicafe a bezkofeinove. Dnes začínám, ať mám tělo vyčištěné 🙂

pozi
17. kvě 2016

@markatka no mě Caro právě taky nechutná,špaldové jsem nezkoušela,zkusím,má ho máma,ale říkala jsem si,že třeba odpoledne jedno slabší bych obyč mohla,aspoň se na něco budu těšit 😉

pozi
17. kvě 2016

@vvercatkoo no já si říkám,že když jsem byla těhule poprvé,tak jsem ho pila pomalu po litrech,ale teď je to něco jiného,taky už mi není o 10 let míň,tak to zkusím změnit,nejsem zas takový kafař,že bych musela 3 denně

sisul_ka
17. kvě 2016

@tehulka1167 daj vediet ako si dopadla 🙂

vvercatkoo
17. kvě 2016

@pozi já mám kávovar tchibo a bezkofeinove kapsle, rozdíl nejde poznat, je výborné a minulý týden jsem si koupila z kroměřížské pražírny bezkofeinove ho turka. Tak se těším jak si dnes pomalu porci a uvařím 🙂 . udělám vše aby to teď vyšlo. Jo a doktor říkal sklenku vína denně abych byla v pohodě 🙂

tehulka1167
17. kvě 2016

@pozi Já piju taky kaFe 🙂

vercanika
17. kvě 2016

Tak jsem zjistila, že mám sice vyšetření na X věcí ale vyšetření na štítnou žlázu NE ( a to si myslím, že je celkem základ když se řeší umělé oplodnění a moje 2 babičky s tím mají problém ).. Takže jsem volala ke své obvodní a zítra mi ho udělá ... na vlastní žádost, takže si něco zaplatím ale snad se zase někam pohnu ...

pozi
17. kvě 2016

@vercanika no tak to je divný,to dělají jako první,aspoň u mě v caru,obvodní by ti ho mohla udělat v rámci preventivní prohlídky,jestli jsi nebyla poslední 2 roky 😉

pozi
17. kvě 2016

@vvercatkoo sklenku vína jo?Já myslela před transferem červený 😉 no ale to zas až tak nepotřebuju 🙂 zkusím bez kofeinu

pozi
17. kvě 2016

@tehulka1167 jako KAFE normální?A co jsi teda dělala na hematologii?Bylas na HCG nebo jak?

vercanika
17. kvě 2016

@pozi byla jsem na preventivce jako kazdy rok v lednu-unoru ... Taky mi to prijde divne .. Ale nevim o tom,ze bych tohle vysetreni podstoupila tak jsem se radsi volala k obvodni popsala ji priznaky a jestli to nemuze byt stitna zlaza a podle papiru co mam u ni a rodine anamneze pry i jo takze zitra hura ba krev . ... vzhledem k vlastni zadosti o vysetrenisi ho zaplatim. Ale zas budu klidnejsi

jirikova
17. kvě 2016

@tehulka1167 @pozi i já se cítím dobře, trochu mě tlačí břicho, ale jinak mi nic není. 🙂 Dneska už jsem naklusala do práce, abych doma zbytečně nepřemýšlela nad kravinama 😎

Strana