icon

Je tu někdo po embryotransferu?

fonamor
27. lis 2015

Ahoj holky, taky některá z vás čeká po ET ?

tehulka1167
19. kvě 2016

@sisul_ka to máš pravdu 🙂 ted je to celý nějaký jiný. Dřív by me vůbec nenapadlo, ani pomyslet,ze by něco bylo špatne. .ale ted po tom všem se člověk boji hodně. Ale to vy víte sami. 🙂

vvercatkoo
19. kvě 2016

@tehulka1167 mooooc gratulují 🙂 😉

vvercatkoo
19. kvě 2016

@fille ahojky kam chodiš do CARU? Jsem nevěděla, že zamražují obden. U mě řekli pokud vydrží do šestého dne a je kvalitní, tak zamrazí. Jinak jsou to vyhozené peníze. Koukám, že opravdu každý CAR postupuje jinak

tehulka1167
19. kvě 2016

@vvercatkoo u nás taky mrazí najednou Teda v jeden den.

anette30
19. kvě 2016

jo, co CAR, to jiné postupy a je hodně těžké vybrat to nej. V každém případě, pokud mrazí rozdílné dny, tak mají pochybnosti o přežití do pátého- šestého dne, tak je raději zamrazí. Jo, kdyby udělali transfer v tom třetí dnu, protože se bojí o přežití embrya, tak lidské tělo dokáže zázraky a tak má lepší šanci přežít než někde v misce v laboratoři. I to bych spíše pochopila. Ale mrazit něco, co vypovídá o ne zrovna kvalitním kousku a platit za to, to je podle mě prostě centrum, které zase jde po penězích.

vvercatkoo
19. kvě 2016

@anette30 taky si myslím

salenas
19. kvě 2016

@fonamor já taky u ketu neměla pregnyl ani nic jiného,neměla jsem ovulaci,tak nebylo potřeba

salenas
19. kvě 2016

@pozi jak je ? 🙂

martinaanet
19. kvě 2016

@tehulka1167
To je úžasné.Moc gratuluji.-)

salenas
19. kvě 2016

pozi,holky,já už testila,sice mám nervíky,že dnes špiním,ale dálnice je 🙂

martinaanet
19. kvě 2016

@salenas
Kolikátý en si po et nebo ket?
Já jsem teprve 4 dny,už bych asi zkusila nejdříve 10 den
Je to super.-)Doufám,že se také brzy dočkám.-)

tehulka1167
19. kvě 2016

@martinaanet to vis, ze se dočkáte 🙂

jirikova
19. kvě 2016

@martinaanet jsi teprve 3. den 🙂 A vydržíš netestovat další týden? 😎

tehulka1167
19. kvě 2016

@martinaanet jen výdrž netestovať 🙂 ted by jsi tam neviděla urcite nic 🙂

salenas
19. kvě 2016

@martinaanet 13 tý 🙂

pozi
19. kvě 2016

@salenas já jsem si všimla,v jiné skupince,kam jen nakukuji 😉 moc moc gratuluji,to budou 2 jak malovaný 🙂 dnes je něco jinak,víc mě pobolívá podbřišek,je to skoro jak na ms,ale je to jiný,taky mě v noci probudili bolesti kloubů,to nemám ani při chřipce.No a jak je tobě?Kdy jdeš na krev?

pozi
19. kvě 2016

@martinaanet jsi stejně jako já 3.den,takže opravdu tam nic nebude,i kdyby to byl superrychlík 🙂 vydrž,ale já jsem měla dnes taky chuť to zkusit,cítila jsem se krapet jinak,bolesti jak na ms,ale jsou jiný a tak nějak vůbec mám jiný pocit,ale věřím,že mě zas kolem 5.dne přepadne depka,že to nedopadlo a stejně budu testovat až taky tak 10.,musím až chlap nebude doma,aby mi nevyčetl,že jsem měla testovat až za 14 dní 🙂

pozi
19. kvě 2016

holky,já jen koukám,co car,to vše jinak a přitom nám jde o stejnou věc,to nechápu,fakt mám podezření,že z nás jen tahají peníze a čím víc pokusů,tím líp,já si kolikrát říkám,jestli jsem opravdu měla při 1.IVF 2 postižený,které chtěli na výzkum a že nám nezbylo nic na zamražení,no budu jim věřit,ale červík si spokojeně v hlavě občas hlodá 😖

tehulka1167
19. kvě 2016

@pozi holka to se stejný nedozvis a upřímný si myslím, že se tam dejou věci i kterých nemáme ani ponětí. Je to obrovský byznys. ...

tehulka1167
19. kvě 2016

@pozi výdrž s testem hihi 🙂

pozi
19. kvě 2016

@tehulka1167 no já vím,to jsou věci,které obyč. člověk nemá šanci zjistit a ani bych radši nechtěla,abych nebyla zklamaná z celé té společnosti,co se žene za prachama a neboj,já jsem teď hrdina,ale potom se budu bát,hlavně,že tobě to klape,to mě moc moc povzbuzuje 😉

martinaanet
19. kvě 2016

@pozi
jj,jsme na tom stejně.-)
Říkala jsem si že musím počkat,abych byla alespoň 10 den.Já jsem hrozná,chci testovat,abych už věděla na čem jsem.Ta nejistota je hrozná,pořád ho hladím,ale nejraději bych věděla,jestli se pevně drží.Vždyt to znáš.Tak pak dej vědět,počkám na tebe.-)

martinaanet
19. kvě 2016

@pozi
To úplně souhlasím,v Pronatalu nám říkají,at jsme trpěliví,že to jistě jedno embryjko z mrazáčku bude,ale ještě nemáme imunolog.vyšetření,vlastně ani genetické.Já jsem zdravá,ale partner má lenochy.Pokud to nevýjde ted,tak na nich budu trvat,nechci ztrácet čas,je mi 32 a zase nechci,aby byly děti o moc let od sebe.

tehulka1167
19. kvě 2016

@martinaanet koho jsi mela ted u transferu?

veervit
19. kvě 2016

@pozi teď to tu pročítám a jak píšeš, buh vi, co s embryjkama dělají, taky me to napadlo. Říkam si, jestli je nemohou "třídit", ale to si snad nedovoli... Ale nikdo z nás do toho nevidíme. A taky mě teď začaly bolet klouby, mysliš že to je dobré znamení??

pozi
19. kvě 2016

@martinaanet no jo,ale zase vyplýtvat všechny pokusy na to,že může být problém i jinde,sice ne velký,ale může a těch peněz,co tam necháš 😒 taky bych chtěla vědět,jak jsem na tom,ale zase si nechci brzo brát iluze,že to zas je v háji,takže test fakt až dýl,jsem posera 😉

martinaanet
19. kvě 2016

@martinaanet
My platíme za ket 9 300 Kč+500 Kč u mého gyn.
Platíme si tedy takové to lepidílko.Nevím,jak moc pomůže,dáváš si ho také?

martinaanet
19. kvě 2016

@tehulka1167
Měla jsem Vobořila podruhé,Je fajn

pozi
19. kvě 2016

@veervit jooo,to se mě ptej,jestli je to ok nebo ne,já jsem byla těhu jen jednou a to mi nebylo vůůbec nic,jen jsem se mám pocit 2 večer poblinkala 😉

pozi
19. kvě 2016

@martinaanet myslíš embryoglue?to jsem ani nezkoušela,za KET jsem platila 5200,-

Strana