Je tu někdo po embryotransferu?
Ahoj holky, taky některá z vás čeká po ET ?
@jirikova jestli jsi byla na transferu v pondělí tak zítra budeš 5 den po Ket. Den transferu se nepočítá 🙂
@veervit to nebude po utrousi. To bude tehu 🙂
@tehulka1167 byla jsem v neděli v 8 ráno a byl to ET 🙂
@tehulka1167 myslíš? Jako toto jsem nikdy předtím neměla, tak je to pro mě nové. Kéž by to vyšlo.
@jirikova tak to pak jo 🙂
@veervit jo myslím. Mela jsem to stejný a mam doted. Brutální únava spím a spím jako medvědice :D
@tehulka1167 a i když jsem byla na přenosu teprve ve středu? Mě to příjde strašně krátkou dobu.. Kultivaci jsme měli 5dni.
@veervit Já byla na transferu v pondělí a už od utery jsem byla úplného hotova. Jen jsem spala .
@veervit taky jsem mela pětidenní. Už lezlo ven z obalu 🙂
@tehulka1167 ty jo, děkuji za povzbuzení. Tak budu doufat. To taky jde, aby lezlo z obalu? Ty jo, to byl rychlík🙂
@veervit jojo jde.
@axi44 Ahoj, mámš ještě 3 sněhuláčky a budeme zavádět dva, minule jsme zaváděli jedno ale neklaplo to :( co ty?
@blanch2014 my měli v únoru jen jedno schopné vajíčko a to se mi nechytlo tak ted celý znovu, zatím jich je osm tak se snad bude i mrazit..
@veervit no teď jsem si schrupla,ale musím pro prďolu do školy,ještě předtím nakoupit,tak zas až večer,mě blasta už z obalu vylezla,museli ji nabrat opatrně,na fotce mám takovou činčilu,jak tomu říkám,už ani neměla tvar.Tak snad nám to klapne,já si udělala k obědu kuře a nějak jsem ho ani nesnědla,není chuť,koupím si jablíčka,na ty by chuť byla 😉
@pozi Kuřatům zdar!! Taky ho mám 😀 😀 😀 z nouze. Chut mám na kompoty,ale ty jsem včerA sežrala 😀
holky,s tím testováním-celkem se na to taky cítím,ale dnes 4.den,to by nebylo ještě o víkendu nic,navíc je doma chlap,tak nemůžu,by mě sprdnul,takže až nejdřív v úterý,v pondělí koupím test a pak uvidíme,u nás na vesnici naštěstí není lékárna,takže kdo jde do toho,tak přeji moc úspěchů 😉
@tehulka1167 no já už nevím,co vařít,chuť bych měla tak na rýžový nákyp,ale kdo se s tím má dělat?Takže kuře,ale nic moc ☹
@tehulka1167 kompotů máme dost,chceš poslat spěšným balíkem? 🙂 no než by došel,tak by přešla chuť
@veervit holky, spánku zdar ! Jdu taky na to.
@jirikova
To mi povídej.
Ještě mám před očima sněhobílý test,ještě jsem si říkala jestli ty obyčejné testy-papírky nejsou nějaké šmejdy.A nebyly,ale ted nám to výjde a pochlubíme se testy.-)
@pozi
Já jeden mám,ve skřínce v koupelně a to je tedy lákadlo.Mám vysokého chlapa,tak mu snad řeknu,at ho dá někam vysoko,i když je fakt,že když by mě to popadlo,tak se dostanu všude,skoro jako před Vánoci.-)

@jirikova máme to s testováním všechny holky stejně. Chlapi nás drží co to jde že?? Ten muj mě nedovolil ani koupit testy, ale na vklad se mnou nešel, tak jsem šla rychle do lékárny🙂