Je tu někdo po embryotransferu?
Ahoj holky, taky některá z vás čeká po ET ?
Ahoj holky muzete mi nekdo prosim poradit?Vcera 7 den po transferu jsem mela pidi ducha.Dnes skoro nic.Stejny test.Davali mi 2 embryjka myslite ze je mozne ze se chytli oba dva ale jedno uz odchazi proto test slabne?Jsem uz tak moc zoufala ze se chytam vseho
@martinek14 nemohl to byt Pregnyl ještě?
@martinek14 Já bych toho ducha taky viděla Pregnyl.. Vydrž ještě! Je to moc brzy!!
@tehulka1167 ne urcite ne testovala jsem driv zajimalo me jak dlouho budu mit pregnyl
Holky pregnyl to neni testila jsem den po transferu abych videla jak odchazi az bylo bilo.
@martinek14 aha.. a ten jako ta čárka mizí? No to vypadá na biochemko. :( ale je brzy snad to bude dobrý. To je to když se testuje brzy. To jsem taky prozila
@tehulka1167 Ja vim nemala jsem ale neslo to☹taky si rikam biochemko ale neni jeste sance ze jedno je ok ale jeste neni tak vysoke hcg
to je to naše zbytečné testování,akorát si ubíráme naději,že to bude ok.sedmý den nemusí být nic vidět,vydrž aspon do 11- 12 dne,nestresujte se zbytečně dřív,po svém etu jsem to udělala a pak až do krve mi bylo smutno
@martinek14
Ještě pár dnů vydrž a pak udělej test znovu a uvidíš.Musí se prdousci i ty držet.-)
@jirikova
Teda to je úžasný,nevydržela jsi to.-)A tak brzy a čárečka je.-)
Tak ted mě už také nic neudží,ale do pondělka musím minimálně vydržet.
Je to krásný.
Jak se cítíš?
Mě pořád pobolí podbřišek a po stranách,ale to je vše.Kdybych alespoň zvracela nebo něco,beru jaké koliv těhu příznaky.-)
@martinaanet 😵 cítím se pořád stejně, zlom u mě nastal ve čtvrtek si myslím. Měla jsem docela silný bolesti v podbříšku, musela jsem si i v práci rozepnout tajně kalhoty, nemohla jsem to v nich vydržet. A v pátek jako když utne, vůbec nic mi nebylo. Tak to jsem si říkala, že to je v háji. Večer mě pak začalo jen trošku popíchávat v jednom prsu, ale bolest břicha absolutně vymizela. No ráno jsem se vzbudila úplně už s nervama v kýblu, tak jsem říkala, ať to mám aspoň černý na bílým, byla jsem na 100% přesvědčená, že test bude bílý. No ale nebyl, málem to se mnou švihlo. 😀 teď když je suchý, tak je čárka mnohem světlejší, ale vůbec ji nemusím hledat, prostě tam je. 😵
Moc ti držím palce, květen je měsíc lásky a věřím, že ty svoje čárky taky najdeš! 😎 Jo dneska mi není zas vůbec nic, čistá jako lilie 😀
@veervit no já kromě hormonálního profilu a AMH nemám žádná jiná vyšetření, manžel jen spermiogram. Že mám nějaký problém mi došlo, když jsem skoro 2 roky neměla spontánně ms, tak jsem si nechala u své dr. udělat profil, kde mi vyšlo hrozně vysoké FSH. Ona ale na to, že je to v pořádku a chtěla mi nasadit Clostilbegyt. Kdy jsem ho ale měla začít brát, když nemám vůbec ms? Takže jsem od ní utekla a právě k dr. Štepánovi mladšímu do farářství. Ten si mě přehodil hned do Sanusu, kde mi zopakoval HP a právě AMH, které předčasné ovariální selhání jen potvrdilo. Takže jsme šli hned do dárcovství s tím, že jinak jsme oba zdraví a dalších testů zatím netřeba. Jestli tobě se ale dlouhodobě nedaří, tak bych určitě chtěla imunologii, genetiku svoji i partnera, štítné žlázy. No a pak bych kdyžtak hledala dál..
@jirikova no právě,podbřišek pobolívá,jak na ms ale jinak,v prsou jak kdyby pracovalo,je to jiný než po utrouši,to už jsem měla příznaky všechny,po tom crinone nic,tak můžu srovnávat a na test si ještě počkám,uvidím v týdnu,ale asi spíš až tak ke konci týdne 😉 Každopádně to je u tebe super,už takhle viditelná čárka,fakt dávali jen jedno? 😀
@tehulka1167 no mám celkem dobrý pocit,na to,že jsem 5.den a to jsem vždy chytla depku,že to nevyšlo,tak teď je to nějaké jiné,no však víš,ale do testu vydržím,i když fakt mám cukání,ale naštěstí fakt nemám 😉
@pozi Já mela desku asi třetí den a pak devátý,ze to nevyšlo. Psala jsem vám, že me byli břicho, že to dostanu. Hihi a prd 🙂
@jirikova
Děkuji moc,počkám do té středy a pak už do toho jdu.Už to nevydržím přesně jako ty.Chci vědět na čem jsem.Opatruj se,mamko.-)
Holky,řekněte mi prosím váš názor.
Mám na příští týden připravený těhotens.test jěště z minulého měsíce.Koupila jsem si obyčejné z drogerie od Pepína.Je tam citlivost 10 HCG.jE TO PRŮMĚRNÝ TEST NEBO HORŠÍ?
@martinaanet na tyhle testy nenadavaj. Nadávají na mamatesty .
@tehulka1167
tak pak zkusím a uvidíme.
Prosím tě,ty jsi pila ten čaj baby Radnické.Pila jsi ho ted před posledním ketem nebo už dříve?
@martinaanet asi deset dni ted před Ketem. 🙂
@tehulka1167 jj,já vím,moc dobře si ještě tu tvojí depku pamatuju,já se teda držím,nějak je mi prostě jinak,ale třeba si to jen namlouvám,ale prostě mi to přijde jiný než ty 2 pokusy předtím,břicho jakoby pne,jak kdyby mi někdo tlačil trochu pořád na močák.no a co ty?Už jsi se aspoň poblinkala? 😉
@martinaanet no já to taky vidím tak na středu,test koupím asi v DM,v Maxovi už mě znají a když tam půjdu po třetí,tak už si asi řeknou... 🙂
@pozi no moc mi k tomu nechybí. Jsem ufunena hrozne. To nevím co budu dělat v osmem měsíci :D
@tehulka1167 😀 to už se budeš jenom kutálet a nechávat si nosit jídlo do postele 😀
Tak jsem si objednala ještě jeden čaj, krom baby radnické. Je to čaj na podporu IVF. Tak uvidíme.
@tehulka1167
Že by to vyšlo po té bábě?
Jestli mi to ted nevýjde,tak si ho také koupím.
Objednala jsi si ho přes net?Netuším,jestli se dá běžně sehnat v bylinkách.

@pozi právě ty bylinky.. Vždy se na nějaké upnu a pak už to nemůžu ani vidět. Ale zatím vám tady pomáhají, tak snad budu výjimka, která otěhotní i bez báby radnické. Neboj, určitě se té vytoužené dálnice dočkáš😉