icon

Je tu někdo po embryotransferu?

fonamor
27. lis 2015

Ahoj holky, taky některá z vás čeká po ET ?

zuzanaxx
22. kvě 2016

@cartago15 to mě strašně moc mrzí...

zuzanaxx
22. kvě 2016

@pozi už mám jen jedno. Ale fakt je to divné. Já nejsem ani unavená! Celý víkend jsem makala jako šroubek. A i když jsem minulý cyklus brala po iui jen 2 denně, byla jsem hotová. A teď nic 😉 Asi jsem to přestala řešit nebi je bába zázračná 😁

pozi
22. kvě 2016

@zuzanaxx no uvidíme,jestli je baba zázrak,řeknu tak ve středu nejdřív 😉 a to jedno bude silák 🙂 ať se mu u tebe líbí 🙂

pozi
22. kvě 2016

@veervit no právě,taky si říkám,že jestli to nevyšlo teď,tak nevím,jak to má potom vypadat,s tou bolestí to mám podobný a dnes jsem brečela u My všichni školou povinní 🙂

veervit
22. kvě 2016

@pozi no tak to máme všechno stejný! Ja si říkám, že není možné, aby me to takto bolelo... jestli je to normální. No tak dobrý, když i takový film tě rozbrečí🙂 . .

pozi
22. kvě 2016

holky,dík moc,budu tomu teda ještě chvíli věřit,i když je to strašně těžký,bojím se toho bíla,sněhobíla,ale teď chlap jel na noční a říká:jsi v tom,já to vím,to mi nikdy neřekl,ani u jednoho pokusu,a já máám doma klíídek,miluji jeho noční 🙂

zuzanaxx
22. kvě 2016

@pozi to se ti ale nedivím, ten seriál je celý k pláči 😉 celý víkend jsem makala na zahradě i doma, ať mám všechno hotové a od zítřka dovolená 😂

pozi
22. kvě 2016

@veervit no právě si říkám,že to bolí jinak,než při obou pokusech,to bylo jak na ms a tohle je jiný,tak snad to bude to pravý.Ty chodíš do Sanusu do Jihlavy?My jsme bydleli cca 10 let v JIhlavě,než jsme se odstěhovali k mým rodičům,chlap mi odtamtaď pochází a já jsem tam bydlela už za svobodna,odkadpak jsi?

pozi
22. kvě 2016

@martinaanet no já nevím,jestli ve středu,jsem posera,bojím se toho bíla,ty dej určo vědět,já si budu ještě užívat to,že jsem prostě těhule 🙂

veervit
22. kvě 2016

@pozi no tak máš klid! Paráda. Jen na sebe nenech pustit depresi. Já byla včera sama doma a stačilo. My jsme od Hb. Ja se taky přestěhovala za manželem. Jo jo, do Jihlavy do sanusu. A od kud jsi ty?

pozi
22. kvě 2016

@zuzanaxx 😀 já jsem taky makala dnes jak blázen,stále jsem posouvala deku do stínu 😀 a stejně má synátor spálený kolena a já ramena 🙂 ale stálo to za to 😉

pozi
22. kvě 2016

@veervit jo od H.B.?Tam jsem chodila na zdravku,teď jsme v jižních čechách,u Jindřichova Hradce,ale chlap dojíždí stejně každý den do práce do Jihlavy

zuzanaxx
22. kvě 2016

@pozi to byla teda dřina 😉

pozi
22. kvě 2016

@zuzanaxx to mi povídej,bolí mě celý tělo 😀

veervit
22. kvě 2016

@pozi každý den? To jezdí do Bosche? Ty bláho, to jezdí jak dlouho? Jak ten svět je malý. A kam chodíte do Caru? Tak jižní Čechy jsou krásný!

sisul_ka
22. kvě 2016

@pavlina1976 je kraaasnyyyy!!!! Velka gratulacia rodicom 🙂 Malemu zelam len to najlepsie a velaaaa zdravicka 😵 Davajte na seba pozor! mmmm, aj u mna to uz bude 6 ty pokus, tak dufam, ze uz uspesnyyy 🙂 Majte sa krasne :*

zuzanaxx
22. kvě 2016

@sisul_ka trochu se v tom ztrácím: kdy máš ket?

sisul_ka
22. kvě 2016

@zuzanaxx nestracas, no je nas tu vela, tak ani ja nestiham 😀 Chcem ist co najskor, no najprv sa musi normalny menzes dostavit, na ktory uz skoro dva mesiace cakam 😎 hadam uz dofrci mrcha jedna 😀 potom napisem 😵

pozi
22. kvě 2016

@veervit jj,do Bosche,kam jinam 🙂 my jezdíme do Gennetu do Prahy,kvůli tomu našemu genetickému problému,ale možná by to zvládli i jinde v caru,ale nechce se mi to nějak řešit.A všude je krásně,my jsme odcházeli z bytu do baráku se zahradou,to se nedá srovnat

veervit
22. kvě 2016

@pozi ty jo, takový kus cesty denne. Chudák. No tak jasný, to se nedá srovnat a ještě u rodičů😉 Tak ono na vzdálenost je to jedno kam jezdit, hlavně aby pomohli.

pozi
22. kvě 2016

@veervit no má to cca hodinku,to není tak hrozný,zase ho nemůžu litovat,mohl si najít něco poblíž tady,ale to on ne

tehulka1167
22. kvě 2016

Teda holky,vy jste se rozjely. Nestíhám pomalu dočíst. Kdo jde zítra na Ket tak ať se dilo daří 🙂)

klarka011
22. kvě 2016

Ahoj holky jsem 17den po ET a test jednoznačně pozitivní už asi 5 dní ale dnes jsem začala špinit až krvácet jdou že mě cucky a asi je po všem zítra zajedu na kliniku a na odběry krve snad to něco prozradí ale šanci tomu moc nedávám ....

jirikova
22. kvě 2016

@klarka011 spousta holek špinila až krvácela, nic není ztraceno! Děloha se roztahuje, bobek si dělá místo. Určitě bude vše v pořádku, uvidíš že bude zítra vše v pořádku! 😵

klarka011
22. kvě 2016

@jirikova dekuju moc za podporu ja to dneska úplně obrecela ale snad tam prcek zůstal a vsechno přežil...

jirikova
22. kvě 2016

@klarka011 určitě ano, za to dám ruku do ohně! Teď mu nejvíc pomůžeš, když se budeš snažit být co nejvíce klidná, v noci se vyspíš a zítra už si s tebou v centru poradí, neboj. 😉

tehulka1167
23. kvě 2016

@klarka011 muže to byt hematom a proto to krvácení. Neboj 🙂

tehulka1167
23. kvě 2016

@zuzanaxx Hodně štěstíčka dnes 🙂 Bábě zdar 😀

klarka011
23. kvě 2016

@tehulka1167 já vcera byla právě na pohotovosti ale na ultrazvuku nebylo nic vidět ja vím že je brzo ale hrozně mě to vyděsilo a teď se bojím ještě víc ....(ale dekuju za podporu až budu něco vědět určitě nápisu

tehulka1167
23. kvě 2016

Holky, uz se těším,až budete testovat 🙂 jak se cítíte???? 🙂

Strana