Je tu někdo po embryotransferu?
Ahoj holky, taky některá z vás čeká po ET ?
holky,dík moc,budu tomu teda ještě chvíli věřit,i když je to strašně těžký,bojím se toho bíla,sněhobíla,ale teď chlap jel na noční a říká:jsi v tom,já to vím,to mi nikdy neřekl,ani u jednoho pokusu,a já máám doma klíídek,miluji jeho noční 🙂
@veervit no právě si říkám,že to bolí jinak,než při obou pokusech,to bylo jak na ms a tohle je jiný,tak snad to bude to pravý.Ty chodíš do Sanusu do Jihlavy?My jsme bydleli cca 10 let v JIhlavě,než jsme se odstěhovali k mým rodičům,chlap mi odtamtaď pochází a já jsem tam bydlela už za svobodna,odkadpak jsi?
@martinaanet no já nevím,jestli ve středu,jsem posera,bojím se toho bíla,ty dej určo vědět,já si budu ještě užívat to,že jsem prostě těhule 🙂
@pavlina1976 je kraaasnyyyy!!!! Velka gratulacia rodicom 🙂 Malemu zelam len to najlepsie a velaaaa zdravicka 😵 Davajte na seba pozor! mmmm, aj u mna to uz bude 6 ty pokus, tak dufam, ze uz uspesnyyy 🙂 Majte sa krasne :*
Teda holky,vy jste se rozjely. Nestíhám pomalu dočíst. Kdo jde zítra na Ket tak ať se dilo daří 🙂)
Ahoj holky jsem 17den po ET a test jednoznačně pozitivní už asi 5 dní ale dnes jsem začala špinit až krvácet jdou že mě cucky a asi je po všem zítra zajedu na kliniku a na odběry krve snad to něco prozradí ale šanci tomu moc nedávám ....
@klarka011 muže to byt hematom a proto to krvácení. Neboj 🙂
@zuzanaxx Hodně štěstíčka dnes 🙂 Bábě zdar 😀
@tehulka1167 já vcera byla právě na pohotovosti ale na ultrazvuku nebylo nic vidět ja vím že je brzo ale hrozně mě to vyděsilo a teď se bojím ještě víc ....(ale dekuju za podporu až budu něco vědět určitě nápisu
Holky, uz se těším,až budete testovat 🙂 jak se cítíte???? 🙂

@cartago15 to mě strašně moc mrzí...