icon

Je tu někdo po embryotransferu?

fonamor
27. lis 2015

Ahoj holky, taky některá z vás čeká po ET ?

tehulka1167
24. kvě 2016

@martinek14 ale noo tak kočko, vždyť někdo má čárku AZ 14-15 den. Kazda jsme jina 🙂 bude to dobrý

veervit
24. kvě 2016

@pozi vy jste se dočkali deště? My pořád ne. Vyndala jsem všechny papíry co jsem doma našla a jdu třídit. Ač mám vše srovnané, tak špatně. Pořádek musí byt😉 Už mě zase bere břicho, tak se zase asi něco děje.. Tak to mě prsa nic nedělají. Už vůbec o nich nevím. Taky se blbě probudím a než to vyženu z hlavy..

zuzanaxx
24. kvě 2016

Holky, pokud bych chtěla změnit car, musím mít zase žádanku z gyndy? A pokud budu mít kopie vyšetření, budu muset vše absolvovat znovu?

tehulka1167
24. kvě 2016

@zuzanaxx myslím, že určíte nemusíš.

vvercatkoo
24. kvě 2016

@zuzanaxx já jsem žádnou žádanku neměla. Jen jsem zvedla telefon a objednala se. Sebou jsem měla výsledky od svého gynekologa a spermogram.

anette30
24. kvě 2016

@zuzanaxx nemusíš mít žádanku, já ted měním CAR a nic po mě nikdo nechce 🙂

vvercatkoo
24. kvě 2016

@zuzanaxx ale s tím vyšetřením si nejsem jistá, ale jiný car by si udělal asi vlastní, aby se ujistil, že jsou stejné, zda se mi, že jsem to tu četla a nebo mi to někdo řekl

jennyy12
24. kvě 2016

Ahoj holky, vím že je to trochu mimo téma, ale může se vás zeptat jestli jste některá stimulovala Gonalem?? Já si byla dneska v CARu pro injekce (v červnu začínáme naše první IVF) a dostala jsem ho automaticky v peru. Mám si ho píchat 225j 4 dny a pak jít na kontrolu. Celkem budu stimulovat 10-11 dní. Teď jsem prolezla celej net a vyšlo mi z toho, že je to nejdražší lék ☹ . jsem z toho docela jelen, že mě nikdo před tím neinformoval o případném vyšším doplatku a prostě mi ho dali. JIný léky zatím nemám,. Kolik jste na něho dopláceli v těch dávkách co mám já??? Moc děkuji za odpověď.

Už dlouho sleduju tuto diskusi a úplně to prožívám s váma. V červnu se k vám přidám. Moc všem přeju, at se vám brzo všem zadaří 😲

martinaanet
24. kvě 2016

@pozi
Mě bolí prsa,ale to mě bolela i před tím po lécích.Jen přetrvává to pobolívání a jemné píchání.
Jj,také jsem rozhodnutá na čt,to je 10 den.To už by to mohlo být určitě jasnější.
Jsem zvědavá,malou naději ještě mám.Ty jse už určitě dočkáš.-)Opravdu obdivuji,že vydržíš do 10 dne,to jen já jsem takový plašan.-)

martinaanet
24. kvě 2016

@martinek14
Já bych si udělala ještě další test,ale jiného druhu.Myslím,že za 2 dny bude čárečka a viditelná.
Nemusí to být tak,že by se jedno pouštělo,když špiníš,nekrvácíš.
Každopádně držím palečky,at se prcci drží zuby,nehty.Bude to dobré,uvidíš.-)

zuzanaxx
24. kvě 2016

@jennyy12 taky jsem ho měla a celá simulace nás stála víc než 10000,-

jennyy12
24. kvě 2016

@zuzanaxx a mělas dlouhý nebo krátký protokol a koliks měla jednotek denně?? To je teda docela pálka ☹ .

zuzanaxx
24. kvě 2016

@jennyy12 měla jsem krátký a píchala jsem cca 10 dní 300 jednotek. Peníze jen lítaly...

martinaanet
24. kvě 2016

@jirikova
Neboj,čárečky jsou slabší,ale jsou.-)a ted už budou jen sílit.-)
Mrnousek se drží.-)a já držím také palečky.-)

salenas
24. kvě 2016

Jak jsem tady včera psala,že mám křeče v podbříšku,tak dnes to pokračuje ještě víc, a valí se ze mě červená,ty křeče asi hovoří za vše ☹

veervit
24. kvě 2016

@pozi tak na mě chlap vlétl, že ví proč mám depku- prý že jsem si dělala test? Koukala jsem na něj, že spadl snad na hlavu.. Ti chlapi jsou na ty testy nějací vysazení. A nechce věřit, že ne..

martinaanet
24. kvě 2016

@salenas
vysloveně krvácíš?

anette30
24. kvě 2016

No, i u mě to vypadá, že se MS rozjede...I přes utrogestan a Estrofem jsem začala špinit.

klarka011
24. kvě 2016

@salenas ja asi v neděli mela silné křeče a začala špinit až krvácet byl to 17den po ET a test byl pozitivní jela jsem na pohotovost a myslela ze je to to nejhorší doktor nic neviděl protože je ještě brzo ale ja pak volala na kliniku a tam mi doporučili si koupit rutascorbit mělo by to pomoct s tím krvácení a taky mi sestra řekla že se to občas stane no tak teď musíme čekat 14 dní do ultrazvuku tak nezoufej určitě to bude dobré )

tehulka1167
24. kvě 2016

@jennyy12 Ahoj Já stimulivala vzdy gonalem je to nejlepší lék a taky si za něj zaplatíš mela jsem 225 JEDNOTEK

tehulka1167
24. kvě 2016

Holky u nás už je burina hihi

salenas
24. kvě 2016

Jasně červená krev..křeče,bolesti v podbříšku,do caru jsem volala,mám čekat a v případě pohotovost

veervit
24. kvě 2016

@salenas ale neee! Kolikátý den dnes jsi??

tehulka1167
24. kvě 2016

@jennyy12 ještě dodám, že jsem mela pět balení gonalu a spotrebovala jsem jen čtyři. A stimulace trvala 1o nebo 11 dni. Takže krátký protokol

tehulka1167
24. kvě 2016

@veervit chlapi noo :(

jennyy12
24. kvě 2016

@tehulka1167 to mě trochu uklidňuje, že je to nejlepší lék 🙂 . A vidím u tebe, že opravdu je, když jsi těhu 🙂 .

martinaanet
24. kvě 2016

@jennyy12
Tento lék neznám.
My jsme platili kolem 6 tis.
A zároven tě tu za všechny holky vítám.-)Jak už si jistě poznala jsou tu úžasné holky,včera jsem se o tom znovu přesvědčila,když jsem měla depku.

tehulka1167
24. kvě 2016

@jennyy12 neboj je fakt nejlepší a tomu odpovida cena no. Kam chodíš do Car? 🙂

jennyy12
24. kvě 2016

@tehulka1167 Reprofit Brno. A můžu se tě taky zeptat kolik jsi za něj doplácela??

veervit
24. kvě 2016

Holky, stimulovala jste tady některá menopurem?? Ještě jsem o něm vůbec neslyšela, že by jím některá stimulovala.. Já už 3x..

Strana