Je tu někdo po embryotransferu?
Ahoj holky, taky některá z vás čeká po ET ?
@pozi vy jste se dočkali deště? My pořád ne. Vyndala jsem všechny papíry co jsem doma našla a jdu třídit. Ač mám vše srovnané, tak špatně. Pořádek musí byt😉 Už mě zase bere břicho, tak se zase asi něco děje.. Tak to mě prsa nic nedělají. Už vůbec o nich nevím. Taky se blbě probudím a než to vyženu z hlavy..
Holky, pokud bych chtěla změnit car, musím mít zase žádanku z gyndy? A pokud budu mít kopie vyšetření, budu muset vše absolvovat znovu?
@zuzanaxx myslím, že určíte nemusíš.
@zuzanaxx já jsem žádnou žádanku neměla. Jen jsem zvedla telefon a objednala se. Sebou jsem měla výsledky od svého gynekologa a spermogram.
@zuzanaxx ale s tím vyšetřením si nejsem jistá, ale jiný car by si udělal asi vlastní, aby se ujistil, že jsou stejné, zda se mi, že jsem to tu četla a nebo mi to někdo řekl
Ahoj holky, vím že je to trochu mimo téma, ale může se vás zeptat jestli jste některá stimulovala Gonalem?? Já si byla dneska v CARu pro injekce (v červnu začínáme naše první IVF) a dostala jsem ho automaticky v peru. Mám si ho píchat 225j 4 dny a pak jít na kontrolu. Celkem budu stimulovat 10-11 dní. Teď jsem prolezla celej net a vyšlo mi z toho, že je to nejdražší lék ☹ . jsem z toho docela jelen, že mě nikdo před tím neinformoval o případném vyšším doplatku a prostě mi ho dali. JIný léky zatím nemám,. Kolik jste na něho dopláceli v těch dávkách co mám já??? Moc děkuji za odpověď.
Už dlouho sleduju tuto diskusi a úplně to prožívám s váma. V červnu se k vám přidám. Moc všem přeju, at se vám brzo všem zadaří 😲
@pozi
Mě bolí prsa,ale to mě bolela i před tím po lécích.Jen přetrvává to pobolívání a jemné píchání.
Jj,také jsem rozhodnutá na čt,to je 10 den.To už by to mohlo být určitě jasnější.
Jsem zvědavá,malou naději ještě mám.Ty jse už určitě dočkáš.-)Opravdu obdivuji,že vydržíš do 10 dne,to jen já jsem takový plašan.-)
@martinek14
Já bych si udělala ještě další test,ale jiného druhu.Myslím,že za 2 dny bude čárečka a viditelná.
Nemusí to být tak,že by se jedno pouštělo,když špiníš,nekrvácíš.
Každopádně držím palečky,at se prcci drží zuby,nehty.Bude to dobré,uvidíš.-)
@jirikova
Neboj,čárečky jsou slabší,ale jsou.-)a ted už budou jen sílit.-)
Mrnousek se drží.-)a já držím také palečky.-)
Jak jsem tady včera psala,že mám křeče v podbříšku,tak dnes to pokračuje ještě víc, a valí se ze mě červená,ty křeče asi hovoří za vše ☹
@salenas
vysloveně krvácíš?
No, i u mě to vypadá, že se MS rozjede...I přes utrogestan a Estrofem jsem začala špinit.
@salenas ja asi v neděli mela silné křeče a začala špinit až krvácet byl to 17den po ET a test byl pozitivní jela jsem na pohotovost a myslela ze je to to nejhorší doktor nic neviděl protože je ještě brzo ale ja pak volala na kliniku a tam mi doporučili si koupit rutascorbit mělo by to pomoct s tím krvácení a taky mi sestra řekla že se to občas stane no tak teď musíme čekat 14 dní do ultrazvuku tak nezoufej určitě to bude dobré )
@jennyy12 Ahoj Já stimulivala vzdy gonalem je to nejlepší lék a taky si za něj zaplatíš mela jsem 225 JEDNOTEK
Holky u nás už je burina hihi
Jasně červená krev..křeče,bolesti v podbříšku,do caru jsem volala,mám čekat a v případě pohotovost
@jennyy12 ještě dodám, že jsem mela pět balení gonalu a spotrebovala jsem jen čtyři. A stimulace trvala 1o nebo 11 dni. Takže krátký protokol
@veervit chlapi noo :(
@tehulka1167 to mě trochu uklidňuje, že je to nejlepší lék 🙂 . A vidím u tebe, že opravdu je, když jsi těhu 🙂 .
@jennyy12
Tento lék neznám.
My jsme platili kolem 6 tis.
A zároven tě tu za všechny holky vítám.-)Jak už si jistě poznala jsou tu úžasné holky,včera jsem se o tom znovu přesvědčila,když jsem měla depku.
@jennyy12 neboj je fakt nejlepší a tomu odpovida cena no. Kam chodíš do Car? 🙂
@tehulka1167 Reprofit Brno. A můžu se tě taky zeptat kolik jsi za něj doplácela??
Holky, stimulovala jste tady některá menopurem?? Ještě jsem o něm vůbec neslyšela, že by jím některá stimulovala.. Já už 3x..

@martinek14 ale noo tak kočko, vždyť někdo má čárku AZ 14-15 den. Kazda jsme jina 🙂 bude to dobrý