icon

Je tu někdo po embryotransferu?

fonamor
27. lis 2015

Ahoj holky, taky některá z vás čeká po ET ?

tehulka1167
24. kvě 2016

@pozi blazinku 🙂

veervit
24. kvě 2016

@pozi koupila sis víc těch testů, ať se zítra RÁNO můžeš uklidnit? ??

vvercatkoo
24. kvě 2016

@veervit nemám, doktor na mě vyzkoušel už asi vše, měla jsem i ten gonal. Jedu jen minimalky. Tak mi vždy namíchá nějaký ten guláš, jak tomu říká 🙂

pozi
24. kvě 2016

@zuzanaxx tys mě rozesmála 😀 člověk,který testuje pomalu druhý den mi napíše,že je brzo 🙂

vvercatkoo
24. kvě 2016

@tehulka1167 ani pořádně nevím, jsou to prášky, po přechodu 🙂 ale mají na mě nejlepší účinky

pozi
24. kvě 2016

@veervit 😀 já nejsem trdlo,jsem přežvýkavec,jsem fakt blbá,ale někomu jsem to říct musela,jinak kolem toho tady budu chodit sama a hledat baterkou ducha,chlapovi to říct nemůžu,ten by mě zabil 😕

pozi
24. kvě 2016

holky,jo,koupila jsem 2 a jsou to Pepino,jiné s citlivostí 10 v DM nemají,no nechám to radši až na ten čtvrtek,pak už mám jen s 20 citlivostí a to musím nechat na pondělí,kdy mám ofiko testovat,ale něco tam být mohlo,abych měla radost a ne starost.A DÍKY všem,jste moje zlatíčka,i kdyby tam fakt nakonec čárka nebyla

zuzanaxx
24. kvě 2016

@pozi ale druhému se to líp radí 😁

pozi
24. kvě 2016

@salenas nikdy není vyhráno,i když už je prďola na světě,ale aspoň má člověk něco v ruce,drž se a třeba to nebude tak hrozný,jak to vidíš dnes 😉

tehulka1167
24. kvě 2016

@pozi Já bych toho ducha určíte viděla s tebou : D

pozi
24. kvě 2016

@zuzanaxx jj,zrovna včera jsem taky někomu radila,že je brzo na test a nedám si říct a nedám,dokud jsem je neměla doma,byl klid 🙂

veervit
24. kvě 2016

@pozi takto jsem se ještě nezasmála. Prý s baterkou hledat ducha😀😀😀 Až mě z tebe tečou slzy😀 Vyhoď ho! Teď tam nic nevykoukáš!!!

zuzanaxx
24. kvě 2016

@veervit
@pozi radš ho dej sen, ať taky lovíme 😉

jirikova
24. kvě 2016

@pozi joo uka nám ho!

pozi
24. kvě 2016

@tehulka1167 no to nevím,teď už tam nevidím nic ☹ ale jsi hodná,že se mnou cítíš 😉

pozi
24. kvě 2016

holky,já mám technický problém,jsme takoví ještě předpotopní 😖 chytrý telefon,na který bych to vyfotila nemám a na tablet nevím,jak se to dělá 😒 a taky už tam nic nevidím,ani pidimidi,nic ☹

pozi
24. kvě 2016

holky,už mi tečou slzy,jak se směju,DÍKY a slibuji,že už to neudělám 😕

veervit
24. kvě 2016

@pozi Holka, neboj! Určitě tam ve ctvrtek budou // Každý nemusí mit dotykáč, o nic nejde!! Ale jen kdyby sis to s nim zkusila, už bys ho nedala.

pozi
24. kvě 2016

@veervit no jo,když on mi ho nikdo nechce koupit a já furt šetřím jen na IVF,na mrazák,na rozmražení,na hormony a dovolená ani telefon nikde 😠

veervit
24. kvě 2016

@pozi a směješ se doufám! ! Ja si tě představuji s tou baterkou a taky brečím. Omlouvám se, ale vidím sebe, jak js na ten test koukala a taky hledala a když jsem ho neviděla 5minut, byla jsem hyn, co kdyby nahodou..

veervit
24. kvě 2016

@pozi to je náš úděl toto. Ale mímo nám pak nikdo nevezme a dotykáč je za chvili v prd...

tehulka1167
24. kvě 2016

@pozi Já se z tebe pos... kolikátý jsi den? Je čas ještě tak nebrání 🙂

veervit
24. kvě 2016

@vvercatkoo jasny, ja misto toho před ket mam estrofem. To je to samé. Ať žije toto zobání.

pozi
24. kvě 2016

@veervit no počkej,jsem zvědavá na tebe 😉 joo,sranda musí být

pozi
24. kvě 2016

@tehulka1167 no 8.,ty už jsi měla 9.den čárku,tak proč bych já nemohla mít ducha 8.? 😠

veervit
24. kvě 2016

@pozi ani mi nemluv! Ja budu schopná jit pod rentgen, abych neco viděla! Vím jak jsem šílela minule.. Víš co mi řekl chlap? Nezkusíš si udělat test? Mě trefí pepka! Ducha můžeš mít, ale myslím, že ráno! To máš naředěné teď!!

tehulka1167
24. kvě 2016

@pozi noo jojo ale Kazda jsme jina. Třeba bys ji mela zítra AZ a nebo za tři dny. ..🙂

pozi
24. kvě 2016

@veervit já to taky natáčela sem a tam.No to mě překvapuje,že chlap se tě ptá na test,u nás ani zmínka,prostě se čeká do krve a hotovo,přes to vlak nejede.Tak to zkusím v ten čtvrtek,to už bude rozhodnuto

pozi
24. kvě 2016

@tehulka1167 no jo,ale aspoň mini,aby byl fakt vidět tam být mohl 😕

jirikova
24. kvě 2016

@tehulka1167 tak jsem to nechala uschnout, připadá mi silnější, ale nevím..

Strana