Je tu někdo po embryotransferu?
Ahoj holky, taky některá z vás čeká po ET ?
@veervit nemám, doktor na mě vyzkoušel už asi vše, měla jsem i ten gonal. Jedu jen minimalky. Tak mi vždy namíchá nějaký ten guláš, jak tomu říká 🙂
@tehulka1167 ani pořádně nevím, jsou to prášky, po přechodu 🙂 ale mají na mě nejlepší účinky
holky,jo,koupila jsem 2 a jsou to Pepino,jiné s citlivostí 10 v DM nemají,no nechám to radši až na ten čtvrtek,pak už mám jen s 20 citlivostí a to musím nechat na pondělí,kdy mám ofiko testovat,ale něco tam být mohlo,abych měla radost a ne starost.A DÍKY všem,jste moje zlatíčka,i kdyby tam fakt nakonec čárka nebyla
@pozi Já bych toho ducha určíte viděla s tebou : D
@tehulka1167 no to nevím,teď už tam nevidím nic ☹ ale jsi hodná,že se mnou cítíš 😉
holky,já mám technický problém,jsme takoví ještě předpotopní 😖 chytrý telefon,na který bych to vyfotila nemám a na tablet nevím,jak se to dělá 😒 a taky už tam nic nevidím,ani pidimidi,nic ☹
holky,už mi tečou slzy,jak se směju,DÍKY a slibuji,že už to neudělám 😕
@pozi Já se z tebe pos... kolikátý jsi den? Je čas ještě tak nebrání 🙂
@vvercatkoo jasny, ja misto toho před ket mam estrofem. To je to samé. Ať žije toto zobání.
@tehulka1167 no 8.,ty už jsi měla 9.den čárku,tak proč bych já nemohla mít ducha 8.? 😠
@pozi noo jojo ale Kazda jsme jina. Třeba bys ji mela zítra AZ a nebo za tři dny. ..🙂
@tehulka1167 no jo,ale aspoň mini,aby byl fakt vidět tam být mohl 😕
@tehulka1167 tak jsem to nechala uschnout, připadá mi silnější, ale nevím..

@pozi blazinku 🙂