Je tu někdo po embryotransferu?
Ahoj holky, taky některá z vás čeká po ET ?
Jen tak pro info: měřily jste si někdy bazálku? Vím, že se nás to tady většinou netýká, ale chtěla bych to zkusit...
@martinaanet tak ať výsledky dopadnou dobře. Nám na nic nepřišli. Selen a zinek u nás nepomohl. Bral ho cca rok a spermogram se vůbec nezlepšil. Uvidíme co ten čaj, ten pije už přes dva měsíce, stejně jak já bábu radnickou
@vvercatkoo já teda chlapa krom vitamínů prolévám kotvičníkem, malé zlepšení bylo...
@zuzanaxx kotvicnik užívá od včerejška tak uvidíme
@martinaanet ne zajimavé jako smutné ☹ ☹ ale už jsme s tím relativne smíření. Je to v genetice...jeho otec to předal...i kdyby spermii našli, tak všichni kluci 100% stejnou genetickou chybu, holky ne. Ale nenašli ani jedinou, takže jaksi vyřešeno za nás.
Tak u nas dálnice nebude. Naprosto bílo.. chjo, proč pořád my...
@veervit ještě nezoufej 🙂 je přeci ještě čas .
@veervit kolikátý jsi den?
hlásím bílo,jedna čárka a konec,kdybych chtěla,ducha vykoukám všude,ale 10.den už by měla být opravdu dost vidět,takže zatím na nic sílu ani peníze nemám,budem to směřovat na podzim do třetího IVF,ale už tomu fakt přestávám věřit,ta síla dochází,v pondělí udělám s povinnosti test,to jsem měla testovat oficiálně,v úterý na krev,ukončím neschopenku a pomažu vydělávat ty sumy,které jim zas odevzdám za nic ☹ už mě to neba
@vvercatkoo
Děkuji.-)hlavně budeme vědět,co a jak
@1987katka
Myslela jsem,že když to nejde kvůli té genetice,takže je pořád možnost,aby jste měli miminko.-)
Holky to je mi moc líto,že i vy máte bílo,to by mělo být jen o Vánocích.
Také si udělám jen v pondělí kontrolní test a vysadím léky,bude ms,měsíc pauza a budu pokračovat.Snad do dalšího pokusu v červenci budu mít výsledky testů.
Holky,přeji nám všem hodně sil,trpělivosti a štěstí.Jednou to fakt musí vyjít i nám.-)
@tehulka1167 8.den. Vím že je ještě čas ☹
@veervit jj,máme za sebou 2.IVF,z toho jsme měli jednoho mrazáčka,nějak se to rozhodlo za nás,byla to přenašečka,tak jsem jí aspoň ušetřila toho,co podstupuji já.Třeba se zas podaří aspoň 2 zdravé v tom příštím IVF a jestli ne,tak jedině už darované vajíčko.Manžel o tom neví,stejně bude říkat,že mám až v pondělí testovat,ale já jsem to chtěla vědět,zítra má kámoš oslavu,tak se asi zpiju do němoty,jak normálně nepiju,ale aspoň přijdu na jiné myšlenky
Holky až krev je rozhodující. Naděje ještě je 😊
Opovažte se vysadit éky předčasně nebo zpít do němoty! Až po krvi...😉
tak jsem dnes 1.den v práci a asi tady usnu. Že já blbka si nikdy nevezmu neschopenku..
@veervit já už nemám na co čekat,to by musel být vadný test a už druhý?Blbost...Léky ještě doužívám o víkendu a v pondělí vysadím,tohle už znám potřetí a vím,že nemá cenu se k něčemu upínat,byla to vyhečovaná blastocysta,možná až moc vyvinutá,bez obalu,příště bych chtěla raději třídenní,tam je ještě šance,že se vzpamatuje a začne se dělit,ale blasta když hned nemá cévu,tak prostě nemůže přežít.Hele a zle mi bude i tak 😒 ty máš třeba ještě čas,8.den není zas tak pozdě 😉 moc bych ti to přála,kdyby aspoň někdo

@martinaanet no a bude problém vyřešen😉