icon

Je tu někdo po embryotransferu?

fonamor
27. lis 2015

Ahoj holky, taky některá z vás čeká po ET ?

vvercatkoo
1. čer 2016

@anette30 tak prý má pět kvalitních vajíček, které oplodnilo. Zítra budu volat a et bude v pondělí. Ale šíleně mě bolí břicho, nejhorší když jdu na záchod. Bylo mi i na blití

anette30
1. čer 2016

@vvercatkoo jn, bolí to.Odpocivej a hodně pij. A hezká úroda 😊 Já tam jdu na kontrolu příští týden a snad bude ok,at naplánujeme den KETu 😊

terezice1989
1. čer 2016

Holky jsem bezradna , jsem 7 den po teansferu a test je uplne snehovej, zadny priznaky , posledni den jsem ve stresu ze furt nic. Ze za atku jsem si to vubec nepripoustela ale posledni dobou fakt nedavam.Kdy mi neco ukaze ?

tehulka1167
1. čer 2016

@vvercatkoo nádhera 🙂 už tam bude to pravý 🙂

blanch2014
1. čer 2016

@terezice1989 Já jsem dnes 9 den po ket a budu testovat az zitra 🙂 7 den je hodně brzo...

vvercatkoo
1. čer 2016

@tehulka1167 musí, už ať je ráno a volám 🙂

adelinkkaa
1. čer 2016

@1987katka myslím že panikaření k tomu patří🙂 ja nejsem jina... jsem 2dny po ET a pozoruji na sobě snad všechny těh.příznaky ...😀 neboj zítra bude test zase o chlup silnější 🙂

adelinkkaa
1. čer 2016

@terezice1989 někomu to ukazuje až dele,zaleží jak staré embryjko jsi měla,kdy se zavrtalo atd🙂 počkej 2 dny ,ještě není nic ztraceneho🙂
@vvercatkoo juu to je krásný počet 🙂 tak at se krásně vyvíjí🙂

vvercatkoo
1. čer 2016

@adelinkkaa jj, uvidíme

kaatule
1. čer 2016

Ahoj holky,

10.5. jsem byla na KETu 2 embryí, min. týden potvrzeno pozitivní hcg z krve, od transferu jsem 2x mírně špinila a včera, tj. 21. den po KET jsem teda hodně silně zakrvácela, ale jen půl dne a od včerejška zase žádné krvácení, jen velmi velmi velmi mírné špinění...

Stalo se to některé? Je možné, že jedno embryo odešlo a druhé zůstalo? Příští st jdu na uz, takže jsem do CARu ani nevolala, protože co by zjistili.. nic, ptž hcg je pozitivní, těh.test by taky byl pozitivní a na uz by nic vidět nebylo...

Máte některá zkušenost? Jak to dopadlo?

terezice1989
1. čer 2016

@adelinkkaa mela jsem 6 oplodbenych enryjek kultivaci prodlouzenou takze mi zavadeli 5 dení. Ale ten test je desneh vzdycky si rikam nekupuj placni me prez ruce az budu chtit koupit, ale pak jdu natajnacku a stejne udelam. To je hrozna alchymie jsem z toho silena , aspon v tom nejsem sama .

hanyas
1. čer 2016

Ahoj děvčata 🙂
Mám takový dotaz. Celé IVFko mě teprve čeká, ale chtěla bych vědět, jaké je to při a po něm. Jak moc na sebe musím dávat pozor při stimulaci, po ní a tak..? Jak často se jezdí na kontroly, co dělat při komplikacích apod.? Mám asi tisíc otázek a čím víc se to blíží, tím víc jsem nervózní. Chci se připravit na vše... 🙂

pozi
1. čer 2016

@1987katka no mama testy tady zrovna nejsou v obllibě,ale být tebou,tak zkusím např. za 2 dny znovu test a když bude čárka sílit,bude to ok,hcg se zvedá ob dva dny 😉 a neboj,poprvé si tím tady prošel snad každý,krom těch šťastlivců,co úspěšně otěhotněli jako ty 🙂

terezice1989
1. čer 2016

Damy a reknete mi pocitate i den embriotransferu nebo ten se nepocita?

verunkadar
1. čer 2016

@markatka Ahoj, tak jak to dnes dopadlo?????

1987katka
1. čer 2016

@terezice1989 den transferu se nemá počítat

markatka
2. čer 2016

@verunkadar Ahoj a co myslíš? 🙂
Zítra máš ten transfer, viď? Budu moc držet palce! Ať vyberou to správné, co se bude chtít udržet! Já mám zítra utz po tom krvácení, tak mám strach, aby bylo všechno v pořádku ☹

vvercatkoo
2. čer 2016

Ahoj holky tak jsem teď volala na embrijka. Z pěti jsou tři ve vývoji ana čtvrté se ještě čeká. Zítra volám zase. Jsem jak na trní, včera už se mě začala zmocňovat beznaděj, že to zase nevyjde

verunkadar
2. čer 2016

@markatka já se spletla, myslela jsem,ze jsi už na UTZ byla. Já tam dnes ani volat nebudu, necham si zítra vložit dvě a uvidíme. Ano, zítra už. Už se uklidňuji a říkám si, ze by mi osud mohl konečně dopřát něco hezkého.

verunkadar
2. čer 2016

@vvercatkoo Ahoj, ty jsi byla včera na punkci vid? A cooooo???

1987katka
2. čer 2016

@vvercatkoo přeji ti ať ti to vyjde, určitě tam bude silák, který vše vydrží a krásně se zavrtá 🙂

verunkadar
2. čer 2016

@vvercatkoo jsem tvůj příspěvek prehledla. Promin 🙂

1983ingrid
2. čer 2016

@1987katka Ahojky, jsem 13. den po KET, beru to same co ty a k tomu si jeste picham Clexane. Mela jsem ty same priznaky jako ty, neskutecne nafoukle bricho a ms bolesti, obzvlast par dnu predtim nez mela dorazit ms (sobota). Zatim nedorazila, ale testovala jsem 11. a 12. den a snehobilo. Dnes testovat nebudu, bojim se. Zitra pujdu na krev, chci uz mit jistotu, jestli to vyslo nebo ne, tak nejistota je hrozna. Drzim ti palce, at se zadari 🙂

blanch2014
2. čer 2016

Tak děvčata hlásím dvě čárky 😉

vvercatkoo
2. čer 2016

@blanch2014 gratuluji

vvercatkoo
2. čer 2016

Holky dekuji

markatka
2. čer 2016

@blanch2014 Super! 🙂

markatka
2. čer 2016

@verunkadar Moc držím palce! Určitě to vyjde a brzy se pochlubíš dvěma čárkama 🙂 Já se zase celou noc budila a lítala na záchod, protože se mi celou noc zdálo, že zase krvácím ☹

1987katka
2. čer 2016

@1983ingrid ahoj, tak já už udělala asi 3 testíky...dnes 10.den po ET... všude viditelný duch, tak snad to nelže a není to jen klam, nic jiného než mamatesty 10 jsem doma neměla, tak se uklidňuju, že by to byla velká náhoda, kdyby to klamalo na všech. Tobě přeji, aby tam čárka brzo byla. Ono já mám testovat ofiko 17 dnů po ET, nevím proč tak pozdě, ale asi měl doktor důvod. Co ty, kdy ofiko máš testovat ty?

lenejewel89
2. čer 2016

@1987katka Gratulace! Nechces nam jeden testik vyfotit? 🙂 At s radujeme s tebou. 🙂

Strana