Je tu někdo po embryotransferu?
Ahoj holky, taky některá z vás čeká po ET ?
mě pobolívá břicho od začátku, ET bylo v úterý 16.2 a ještě to nepřestalo, pnutí a stejně jak při MS. Dnes už pracuju a snažím se to nevnímat 😒
@danda3 já to měla po každém IVF stejne, zhruba 8,9 den jsem zacala spinit a nic ☹ testĺa jsem a negativni a tak tentokrat to necham byt a pokud nezacnu spinit tak 29.2. pujdu na krev.
@princezna22 taky jdu na krev 29.2. tak ti také budu držet pěsti, at je výsledek pozitivní a je vše v pořádku.. 🙂 musíme věřit, že to bude mít dobrý konec.. 🙂
a kolik embryí jste si nechaly dát?
@danda3 Jo !!! ŠANCE JE VŽDYCKY !!! Ja do včera ležela a dnes už jsem se byla trochu projít.V neděli chceme na 5dní odjet na Šumavu na Modravu, chodit na procházky, odpočívat na pokoji, hrát karty, dobře se najíst.To přítel s tím přišel abych myslela na něco jiného.
@danda3 Já měla při prvním IVF 1 při druhém taky 1 a teď mám 2 ...
@princezna22 to máte pěkný program.. je hezký, že si v tom čekání dokážete připravit takový pěkný víkend a snažit se "vypnout" tak si to moc užijte. čerstvý vzduch a pohoda se bude embryjku líbit.. 🙂. já jsem měla při prvním 1 a ted zase 1. Přítel se bojí dvojčat, že bychom to nezvládli. Nemyslím finančně, ale tak celkově. Máme 16 let věkový rozdíl, tak jsem brala hodně ohledy na něj a proto to zkoušíme jen po jednom.
@danda3 Rozumím. Já mám již ta 16ti letá dvojčata kluky 🙂 byl to mazec .. první rok jsem nic nestíhala, ráno jsem lítala po bytě v noční košili a večer když přišel nyní již exmanžel domů jsem měla noční košili a jednu ponožku :D ale pak ... jak se překlenul rok ... bylo to božííí ... kluci se na sebe smáli, po čtyřech se honili po bytě ... byla s nimi hrozná sranda ... a hlavně já měla pak mnohem méně práce - oni měli vzájemně kamaráda, parťáka na hry ... a dodnes na sebe nedají dopustit 🙂 ... takže já se dvojčat nebojím ... ale teď bych byla vděčná i za jednoho mimíska 🙂 ... a rozdíl ve věku bych vůbec neřešila, ve světě je to normální, to jen uprdění Češi tohle pořád řeší 🙂 ten můj je o 10 let starší a bejvalej byl taky o 10 let ... a neměnila bych 🙂
jj, přesně jak píšeš, také bych neměnila. nám ten rozdíl nevadí a to je hlavní. Přesně toho co popisuješ jsme se báli.. 🙂
Ahoj holky. Můžu se přidat? 🙂 Dneska jsem 4 den po et dvou embryjek....Snažím se být klidná, ale nějak už se mi to přestává dařit....Jak jste na tom vy? Příznaky úspěchu či neúspěchu zatím žádné nevnímám...
@pavlina1976 Můžu být zvědavá a zeptat se kolikatý pokus ti vyšel?
@axi44 Takže si v pondělí budeme držet pěsti 🙂
@axi44 jako tohle pondělí ? Už ?
@pepina007 Nevím jestli to chceš vědět 😀 . 6tý 😀 . A to až po tom, co jsem si nechala udělat imunologii a nasadili mi metypred. Jinak bych se Vojtíka asi nedočkala 😒
@pavlina1976 Tohle je už můj 5. pokus....Takže vím jak dlouhá cesta to je 🙂 Já mám všechna možná vyšetření za sebou a připadám si jak domácí lékárna 😀 Tak snad to už k něčemu bude 🙂
@pepina007 ahoj.A bolesti břicha žádné nemáš ? Držím palce, moc ♡
Ahoj holky, tak já byla dnes podruhé v práci a byl to masakr. Dnes dorazila MS v pnlé síle a fakt si to užívám :( Ale zase můžu v pondělí volat na kliniku a dolmuvit kontrolu a konzultaci ohledně KET. Doufám, že vy co čekáte na // brzy napíšete pozitivní výsledky 🙂 držte se ;)
@princezna22 Právě ani ne...sem tam mě píchne v břiše, ale přisuzuju tomu, že se moc pozoruju...Tebe břicho bolí?
@pepina007 Takže taky už máš nějakou cestu za sebou ☹ . A imunologie ti vyšla dobře? Já měla právě NK buňky zvýšený, tak mi nasadila dr metypred. Brala jsem ho až do 16tt a 6týdnů před KET....Do té doby jsem vždy měla biochemický....Moc ti přeju, aby to už konečně vyšlo!!!!!
@pepina007 bolí ☹ hodné ☹nikdy mě před menzes břicho takhle nebolí.Levej vaječník tak tam je to hodně bolestivé a jinak tak trochu celej podbřišek :'(
@micinaaa to mě mrzí,že Ti to nevyšlo.Mě nejspíš taky ne, břicho mě bolí fakt hodně ☹ Tak Ty máš mrazáčka tak můžeš hned jít na další což je super.Já mrazáčka nemám ☹ Držím Ti palce ♡♡♡
@pavlina1976 Moc děkuju 🙂 Imunologie mi zjistila jen lehce zvýšené protilátky proti kardiolipinu. Takže beru fraxiparin, medrol, godasal, listovku, pangamin a b-komplex. No a pak Utrogestan a Estrofem....hotová lékárna 😀 Já měla biochemické jednou. Partner má ukázkovej spermiogram....takže by nám to mělo jít i přirozeně, ale bohužel se zatím nedaří tak ani tak ☹ Tak snad už tu smůlu prolomíme 🙂
@princezna22 Třeba je to dobré znamení 🙂 A nebo to může být ještě po odběru vajíček, ne? Nebo jsi měla mrazáčka? Kolikátý je to pokus?
@pepina007 Jsem po OPU 11.2. A vajíčka jen 3 ☹ embrya zavedena 2.To třeti byla krasna morulka ale nepřežila do mražení :'( Je to múj 3 pokus.
Holky, chtěla jsem se zeptat...imunologie se dělá na doporučení lékaře, nebo po nějaké době co se nedaří?

@princezna22 beru 3*2 Utrogestan + 3*1 Estrofem. Ano, dole v podbřišku, jako při MS. Jsem po 2. IVF. JJ, nervy děsný. Byla jsem v Liberci. Kdy se chystáš testovat?