icon

Je tu někdo po embryotransferu?

fonamor
27. lis 2015

Ahoj holky, taky některá z vás čeká po ET ?

danda3
18. únor 2016

@princezna22 beru 3*2 Utrogestan + 3*1 Estrofem. Ano, dole v podbřišku, jako při MS. Jsem po 2. IVF. JJ, nervy děsný. Byla jsem v Liberci. Kdy se chystáš testovat?

danda3
18. únor 2016

@micinaaa já vím, taky si říkám, at se hodím do klidu, ale je to těžký.. díky.. 🙂

axi44
18. únor 2016

mě pobolívá břicho od začátku, ET bylo v úterý 16.2 a ještě to nepřestalo, pnutí a stejně jak při MS. Dnes už pracuju a snažím se to nevnímat 😒

princezna22
18. únor 2016

@danda3 já to měla po každém IVF stejne, zhruba 8,9 den jsem zacala spinit a nic ☹ testĺa jsem a negativni a tak tentokrat to necham byt a pokud nezacnu spinit tak 29.2. pujdu na krev.

danda3
18. únor 2016

@princezna22 taky jdu na krev 29.2. tak ti také budu držet pěsti, at je výsledek pozitivní a je vše v pořádku.. 🙂 musíme věřit, že to bude mít dobrý konec.. 🙂

danda3
18. únor 2016

a kolik embryí jste si nechaly dát?

princezna22
18. únor 2016

@danda3 Jo !!! ŠANCE JE VŽDYCKY !!! Ja do včera ležela a dnes už jsem se byla trochu projít.V neděli chceme na 5dní odjet na Šumavu na Modravu, chodit na procházky, odpočívat na pokoji, hrát karty, dobře se najíst.To přítel s tím přišel abych myslela na něco jiného.

princezna22
18. únor 2016

@danda3 Já měla při prvním IVF 1 při druhém taky 1 a teď mám 2 ...

danda3
18. únor 2016

@princezna22 to máte pěkný program.. je hezký, že si v tom čekání dokážete připravit takový pěkný víkend a snažit se "vypnout" tak si to moc užijte. čerstvý vzduch a pohoda se bude embryjku líbit.. 🙂. já jsem měla při prvním 1 a ted zase 1. Přítel se bojí dvojčat, že bychom to nezvládli. Nemyslím finančně, ale tak celkově. Máme 16 let věkový rozdíl, tak jsem brala hodně ohledy na něj a proto to zkoušíme jen po jednom.

princezna22
18. únor 2016

@danda3 Rozumím. Já mám již ta 16ti letá dvojčata kluky 🙂 byl to mazec .. první rok jsem nic nestíhala, ráno jsem lítala po bytě v noční košili a večer když přišel nyní již exmanžel domů jsem měla noční košili a jednu ponožku :D ale pak ... jak se překlenul rok ... bylo to božííí ... kluci se na sebe smáli, po čtyřech se honili po bytě ... byla s nimi hrozná sranda ... a hlavně já měla pak mnohem méně práce - oni měli vzájemně kamaráda, parťáka na hry ... a dodnes na sebe nedají dopustit 🙂 ... takže já se dvojčat nebojím ... ale teď bych byla vděčná i za jednoho mimíska 🙂 ... a rozdíl ve věku bych vůbec neřešila, ve světě je to normální, to jen uprdění Češi tohle pořád řeší 🙂 ten můj je o 10 let starší a bejvalej byl taky o 10 let ... a neměnila bych 🙂

danda3
18. únor 2016

jj, přesně jak píšeš, také bych neměnila. nám ten rozdíl nevadí a to je hlavní. Přesně toho co popisuješ jsme se báli.. 🙂

pepina007
19. únor 2016

Ahoj holky. Můžu se přidat? 🙂 Dneska jsem 4 den po et dvou embryjek....Snažím se být klidná, ale nějak už se mi to přestává dařit....Jak jste na tom vy? Příznaky úspěchu či neúspěchu zatím žádné nevnímám...

axi44
19. únor 2016

@pepina007 Ahoj, vítám tě tady, držím palce 🙂 Já byla na ET v úterý, tak jsme na tom podobně, pobolívá mě břicho celou dobu, tak nevím nevím.... láká mě v pondělí už testnou.

pepina007
19. únor 2016

@axi44 Děkuji 🙂 Taky se chystám v pondělí testnout...Vím, že bych neměla, ale to čekání je strašné....Kontrolu mám 29.2. Nechala sis dát 1 nebo 2?

axi44
19. únor 2016

@pepina007 dvě mi dát nechtěli tak mám jedno, prý v mém věku (39) už je to velký nápor na tělo. Na krev taky pojedu 29.2 tak uvidíme 🙂 v pondělí ráno to zkusíme ju 🙂

pavlina1976
19. únor 2016

@axi44 @pepina007 moc držím pěsti holky! Uvidíte, jestli tam v po už něco bude, hlavně nestrestujte když ne 😉 . Je to dost brzo, já měla 9. den po KET ducha 😉 a objevil se po časovém limitu 😉 .

pepina007
19. únor 2016

@pavlina1976 Můžu být zvědavá a zeptat se kolikatý pokus ti vyšel?
@axi44 Takže si v pondělí budeme držet pěsti 🙂

princezna22
19. únor 2016

@axi44 jako tohle pondělí ? Už ?

pavlina1976
19. únor 2016

@pepina007 Nevím jestli to chceš vědět 😀 . 6tý 😀 . A to až po tom, co jsem si nechala udělat imunologii a nasadili mi metypred. Jinak bych se Vojtíka asi nedočkala 😒

pepina007
19. únor 2016

@pavlina1976 Tohle je už můj 5. pokus....Takže vím jak dlouhá cesta to je 🙂 Já mám všechna možná vyšetření za sebou a připadám si jak domácí lékárna 😀 Tak snad to už k něčemu bude 🙂

princezna22
19. únor 2016

@pepina007 ahoj.A bolesti břicha žádné nemáš ? Držím palce, moc ♡

micinaaa
19. únor 2016

Ahoj holky, tak já byla dnes podruhé v práci a byl to masakr. Dnes dorazila MS v pnlé síle a fakt si to užívám :( Ale zase můžu v pondělí volat na kliniku a dolmuvit kontrolu a konzultaci ohledně KET. Doufám, že vy co čekáte na // brzy napíšete pozitivní výsledky 🙂 držte se ;)

pepina007
19. únor 2016

@princezna22 Právě ani ne...sem tam mě píchne v břiše, ale přisuzuju tomu, že se moc pozoruju...Tebe břicho bolí?

pavlina1976
19. únor 2016

@pepina007 Takže taky už máš nějakou cestu za sebou ☹ . A imunologie ti vyšla dobře? Já měla právě NK buňky zvýšený, tak mi nasadila dr metypred. Brala jsem ho až do 16tt a 6týdnů před KET....Do té doby jsem vždy měla biochemický....Moc ti přeju, aby to už konečně vyšlo!!!!!

princezna22
19. únor 2016

@pepina007 bolí ☹ hodné ☹nikdy mě před menzes břicho takhle nebolí.Levej vaječník tak tam je to hodně bolestivé a jinak tak trochu celej podbřišek :'(

princezna22
19. únor 2016

@micinaaa to mě mrzí,že Ti to nevyšlo.Mě nejspíš taky ne, břicho mě bolí fakt hodně ☹ Tak Ty máš mrazáčka tak můžeš hned jít na další což je super.Já mrazáčka nemám ☹ Držím Ti palce ♡♡♡

pepina007
19. únor 2016

@pavlina1976 Moc děkuju 🙂 Imunologie mi zjistila jen lehce zvýšené protilátky proti kardiolipinu. Takže beru fraxiparin, medrol, godasal, listovku, pangamin a b-komplex. No a pak Utrogestan a Estrofem....hotová lékárna 😀 Já měla biochemické jednou. Partner má ukázkovej spermiogram....takže by nám to mělo jít i přirozeně, ale bohužel se zatím nedaří tak ani tak ☹ Tak snad už tu smůlu prolomíme 🙂

pepina007
19. únor 2016

@princezna22 Třeba je to dobré znamení 🙂 A nebo to může být ještě po odběru vajíček, ne? Nebo jsi měla mrazáčka? Kolikátý je to pokus?

princezna22
19. únor 2016

@pepina007 Jsem po OPU 11.2. A vajíčka jen 3 ☹ embrya zavedena 2.To třeti byla krasna morulka ale nepřežila do mražení :'( Je to múj 3 pokus.

micinaaa
19. únor 2016

Holky, chtěla jsem se zeptat...imunologie se dělá na doporučení lékaře, nebo po nějaké době co se nedaří?

Strana