Je tu někdo po embryotransferu?
Ahoj holky, taky některá z vás čeká po ET ?
Ahojky děvčátka, co je u Vás nového po víkendu? Zítra to bude u me teprve tyden po ket 😃 nějak se mi zdá, že se u mě uz nic neděje, tak nevím, jestli je to dobre, nebo spatne 😐
@itworks ahoj 🙂 já dnes 5. den po KETu a taky už se začínám sledovat 😀 Včera před spaním jsem měla těžký žaludek, musela jsem na záchod, ale nezvracela jsem, jen jsem se vybrkala a vyplivla pár slin a dobrý. Prsa si vsugerovávám, že jsou nafouklé a břicho o sobě moc vědět nedává :(
Kdy neodoláš testu?
Tak dnes podle UT jsme 6+2 a srdíčko bilo jako o závod :D přeju vám holky po KET a ET ať se taky zadaří jako nám. Chytlo se nám ze zaváděných 2 jen jedno...
Tak holky jsem napnuta jako kšandy a cekam jen // 🙂
@blanch2014 mas fotku, ?
@lenuska115 jen se raduj🙂 tohle vypada dobre🙂
@blanch2014 gratuluji k srdicku.ja jdu na utz pristi tyden a uz ted chytam nerva😃
@tehulka1167 mám 🙂
@adelinkkaa Děkuji, nemohla jsem se toho dočkat, bylo to nádherné, úžasné, brečela jsem tam jak želva 🙂 byla jsem taky nervózní ale v práci to mám nabito takže jsem na to ani neměla čas myslet, zkus to taky, snad ti to co nejrychleji uteče!
@lenuska115 blahopreju, neboj,urcite se krásně zavrtala 😃
@lenuska115 Gratulka
@lenuska115 ale to je parádní čárka 🙂
@blanch2014 tak ukaž nám prcka 🙂
tak, a maly zazrak je uz u mna v teplucku 🙂 pevne dufama a verim, ze sa mu u mna bude pacit a sparvi ma najstastnejsou pod slnkom 🙂
chtela jsem se zeptat mam jit na prvni ket(teda az to dostanu), a co kdyz to nedostanu, co mam delat?Mam chvili cekat nebo pak radeji zavolat do sanusu?
@sisul_ka už je hotovo? Super ať se mu tam libi 🙂
@lenuska115 tak paaaani, to je kraaasna dialnica 😵 drzim palce 🙂
@tehulka1167 ano, uz sa u mna zohrieva 🙂 bola som aj na akupunkture 😵
@sisul_ka moc ti přeji ať se to už podaří 🙂
Děkuji holky vsem!!!!😄😘😘
@tehulka1167 na siesty krat by sa uz patrilo 😵
@sisul_ka to Teda! ! 🙂
Dnes jsem byla na krvi, 12. den po KET mám hodnotu HCG 780j.! Takže z krve potvrzeno! 🙂
@terezabinkova krasne🙂 gratuluji🙂
Holky ja jdu na KET v utery a budu pod narkozou, takze neuvidim, jak se do me vklada mozna novy zivot. Mam srusty po prvni porodu cisarem a kdyby byla nejaka komplikace, aby mohli popr. srust hned odstranit a dat do me embryjko. Ani nikoho neznam, kdo byl na transferu pod narkozou, zase musim byt original. :( :( :(

@itworks test jsem nezkousela. Myslim, ze to nema cenu, krvaceni se rozjizdi i pres Crinone.