Je tu někdo po embryotransferu?
Ahoj holky, taky některá z vás čeká po ET ?
@terezabinkova Gratulka.Jsem ráda že se tak začlo dařit
Ahoj holky, omlouvám se, že vám lezu do diskuse, ale mohu se zeptat, špinil někdo po Ketu? myslím špinit šestý den po. Já začala dnes, dost mně to vzalo. Volala jsem do Podolí a bylo mi řečeno, že je asi po všem, což mně teda neuklidnil. Děkuji moc za odezvu a na všechny myslím, at se konečně dočkají vytouženého miminka.
Dávali nám dvě, blastocyty. Už máme pouze jednoho mrazáčka. Bojím se, že ani tohle nevyjde. Moje nervy 😢
Taky upřímně nevim, proč jsem si měla včera, tjs pátý den po KET aplikovat pregnyl. Tudíž nemohu ani udělat test, jelikož bude ovlivněn Pregnylem. Břicho mně teda bolí pořádně 😢 Doktor, že by mně ukldnil se taky říct nedá. Prý vyčkejte do testu..no to asi umřu 😠
@fresijka je mi líto, že Tě v Podolí takto odpálkovali a místo podpory a klidu, který je zapotřebí, tak spíš vyvolají stres... Myslím, že na MS je 6. den po KETu brzy. Já když jsem u dřívějšího KETu špinila, tak mi doporučili lehnout, chtěli zvednout Utrogestan, ale ten už beru asi v max. výši, takže s tím se nehýbalo, a pak mi doporučili Ascorutin. Špinila jsem takhle asi 7. a 8. den, dokonce i jasná krev, pak to přestalo. Později se ukázalo, že mi v děloze asi praskla žilka, protože se mi tam utvořil hematom. Takže tímhle to bylo způsobené. Těhotenství se sice později neudrželo, ale to byl asi jiný problém. Přeji klid a věřit v dobrý konec!
@terezabinkova Ano, celé Podolí už mně doslova vytáčí. Je to tam jak ve fabrice, možná to na mně působí, jak jsem tam vždy neuspěla, kdo ví. Ano, ležím, mám nožky hore. Utrogestan beru 2x2x2 vaginálně. Dnes do tel mi říkal, polykejte..tak mu říkam, že mám předepsano vaginálně...ticho..no budu v klidu, ikdyž přiynám se, že jsem to už obulela 😒
@fresijka Asi to máš polykat kvůli tomu špinění. Já krvácela až asi 20. den po KET. Ale dost, jasná krev. A právě po dobu krvácení jsem místo zavádění měla taky polykat. Dělala jsem to asi tři dny, bylo mi blbě. Pak jsem asi ještě tři dny špinila, ale už ne hodně, takže jsem zaváděla. A kdy máš testovat??
@smargarita Jsem teprve šestý den, takže na testování mám času dost 😒 tak myslíš, že si večer mam raději polknout?
@anette30 Ahojky, myslim ze jsem nekde v diskusi zahlidla, ze chodis do IVF Clinic, je to tak vid? 🙂 Ja mam po prvni konzultaci a cekam me ultrazvuk...chtela jsem se te zeptat, jak dlouho jsi cekala po prvni konzultaci az se zacne neco dit? 🙂 vis jak to myslim...delka vysetreni a tak. A ke komu chodis? Ja k pani doktorce Souskove 🙂 dekuji
Ahoj holky. S dovolenim se pridavam ke spolecnemu cekani na // 😄. Dnes ET expandovane blastotycty. Je to nas uplne prvni pokus IVF. No, jsu zvedava jak dlouho vydrzim netestovat 😄.

@terezabinkova nadhera, len tak dalej 🙂 drzim palce!