icon

Je tu někdo po embryotransferu?

fonamor
27. lis 2015

Ahoj holky, taky některá z vás čeká po ET ?

hahebu
21. čer 2016

@fresijka vždycky to chvilku bolí, pak chvilku stávkuju a pak se oklepu a jdeme do dalšího pokusu... Zatím jsme těch 6 transferů zvládli ze dvou IVF. Ještě máme jednoho mrazáčka. Když se nepodaří teď, tak ještě ten jeden pokus a další IVF nevím, jestli budu chtít podstoupit. Když ano, tak to bude asi chvíli trvat.

jitule007
21. čer 2016

@hahebu fakt?ty tam taky chodis?a ke komu prosim?

hahebu
21. čer 2016

@jitule007 k Dr. Vrublovskému. Ale transfer mi teď dělala Dr. Soušková a byla moc bezva 🙂

jitule007
21. čer 2016

@hahebu Ja jsem prave ze Souškové nadšená 🙂 je moc milá.

fresijka
21. čer 2016

@hahebu Moc Vám přeju, aby tenhle pokus už byl ten poslední. Taky máme ještě jednoho nanuka. Tím, je to pak vše vyřešené. 🙂

hahebu
21. čer 2016

@jitule007 je. I transfer s ní byl bezva. Šlo jí to jak po másle 🙂

jitule007
21. čer 2016

@hahebu tak to jsem rada...tak doufam, ze to u me taky pofrci 🙂

anette30
21. čer 2016

U mě šel jak po másle s Dr.Vrublovskym 😊

trubka93
21. čer 2016

Ahoj holky, omlouvám se, že vám do toho takhle lezu. Chtěla jsem se zeptat jestli jste některá měla i po transferu každou chvíli strašně příjemný křeče 😡. Sice jsem na ET byla teprve včera (byl to můj 1.), ale bojím se aby se to tímhle hned ze začátku nepokazilo.
Jinak všem moc přeju aby se to povedlo co nejdřív a neztrácejte naději 😉

itworks
21. čer 2016

@trubka93 ahoj, řekla bych, ze je to normální, mě taky bolelo dost břicho hned první den po et, pak další dny už méně, tak třeba to bylo zahnizdovanim 😃 včera mě bolelo tak, že jsem myslela, že to dostanu, dneska zase klid jen sem tam píchnutí. Taky doufám, že to dělá prcek v bříšku a ne jen břicho 😂

fresijka
21. čer 2016

Řekla bych, že pokud vás bolí bříško bez špinění a lrvácení, že je vše na dobré cestě. Hodně štěstí a žádný stresík 😵

doubravka62
21. čer 2016

Ja jsem dnes 5den po ket uz bych nejradeji udelala test,ale je brzo musim jeste chvily pockat,je tu nekdo kdo byl ted nekdy na ketu?

ivka3901
21. čer 2016

Ahojte já som dneska bola na KETE🙂

trubka93
22. čer 2016

@itworks
No tak to jsem ráda. Vím že je brzo se na to ptát hned první den, ale nedalo mi to 😆 jestli by to bylo tím malým tak si říkám jak taková potvůrka může udělat něco tak bolestivýho. No někdy to přestat musí ☺
Tak taky hodně štěstí a ať jsou pak jen velký plínkový starosti 😉

trubka93
22. čer 2016

@fresijka
Moc děkuju za odpověď a zlepšení nálady ☺
Vám taky hodně štěstí, ať se daří 😉

alvica
22. čer 2016

@trubka93 Já byla na 1. transferu minulou středu a následující den odpoledne mě taky hodně nepříjemně bolelo břicho. Holky tady mě uklidňovaly, že to může být i reakce na ten transfer - přeci jen se tam "zavrtají" tím katetrem. A taky to samozřejmě může být zahnizďování 🙂 Každopádně od té doby mě břicho zas nebolí... Moc držím palce, ať to dobře dopadne!!!

itworks
22. čer 2016

@alvica já byla min.utery, kdy nevydrzis testovat?

hahebu
22. čer 2016

@itworks @alvica tak vidím, že jsme všechny plus mínus stejné čekatelky na test. Já už mám roupy. Dneska jsem to ještě vydržela, zítra vstávám brzy a spěchám, tak to snad taky vydržím, ale pátek bzde krize, 9. den...

fresijka
22. čer 2016

@doubravka62 Dobré ránko, já jsem byla na Ketu před 7 dny. Ale bohužel včera jsem začala hodně špinit a břicho mně bolí jako na MS. Takže si myslím, že je po všem:( ☹ 😢 Davála jsem si dvě embryjka, tak snad mám nějakou náděj, že tam třeba jedno ještě zůstalo ☹ Přeju ti moc štěstí, jak se dnes cítíš?

tehulka1167
22. čer 2016

Holky,tesim se na Vaše // 🙂

adelinkkaa
22. čer 2016

@trubka93 a pockej co budes rikat za 9 mesicu az budes rodit.jakou bolest ti dokaze takova mala potvutka zpusobit😃tohle je prd😃

fresijka
22. čer 2016

@tehulka1167 Jůůůůůů, ty čekáš miminko? To gratuluji, to je nádhera. Jak a kdy se povedlo? Po kolika pokusech? Ježíš, to ej nádhera, mamčo. Tak se opatrovat a hýčkat 😀

tehulka1167
22. čer 2016

@fresijka pátý transfer 🙂

fresijka
22. čer 2016

@tehulka1167 Fíííha, taky tvoje nervíky, že? to je krásný. To moc blahopřeji. Musíte mít doma obrovskou radost.

fresijka
22. čer 2016

@fresijka A mohu se zeptat, myslíš že moje špinění je špatné znamení? Snesu pravdu, takže napiš co si o tom myslíš. Špinila jsem takhle i minuly transfer a nedopadlo to. Jen si říkám, že se třeba jedno chytlo. A to jejich lepidlo je taky jen marketingový tah. Zdá se...

rebb
22. čer 2016

@fresijka Já dostala MS 8. den po KETu. Myslím, že 6. den už jsem trochu špinila. Ono to je i v závislosti na lécích, když jsem měla Utrogestan nebo Crinone, MS přišla dřív. Když jsem si píchala Agolutin, přišla později, ale stejně se nic nechytlo. Tak nevím, co je lepší. Jinak Pregnyl 4. a 7. den po přenosu jsem měla před devíti lety, teď už mi všude tvrdí, že se to nedělá...

tehulka1167
22. čer 2016

@fresijka lepidlo jsem mela taky jednou a bylo to k prdu. Každopádně mas čas do testu a i kdybys jsi kráčela tak test stejne udělej.

fresijka
22. čer 2016

@rebb Já měla 5 den po tansferu Pregnyl..no a včera už špinění, dnes v tom lítám taky. Tak už nebudu ležet doma a mít depky za krkem, vezmu pejsky a půjdu se vykřičet a do lesa...je to nefér, tolik snahy, tolik slov od každého, že ted už to určitě vyjde...mrzí mně, že ti to nevyšlo:( já už nevim, jak se oklepat, aby ta psychika byla lepší. Nevěřím, že někdy ty děti mít budu. Doma mně tlačí, at zkusím nějakého přírodního léčitele, kontakt na něj mám, tak asi zkusím ty bylinky. Holky, snad se to někdy zlomí a vyjde nám to 😢

anette30
22. čer 2016

@trubka93 jsem dneska druhý den po transferu a taky cítím podbřišek 😉 Takže to není nic nenormálního.

anette30
22. čer 2016

@fresijka Určitě vyjde 🙂 Já poprvé po transferu nejsem v depkách, ale užívám si to 🙂 Jinak vždycky předtím depky.

Strana