Je tu někdo po embryotransferu?
Ahoj holky, taky některá z vás čeká po ET ?
Ahoj holky uz jsem tady dlouho nebyla prosim o radu ma nekdo zkusenost ze mu mamates dr.max udelal viditelneho ducha a po zaschnuti zmizel?mam zitra nebo ve cvrtek dostat MS
@martinek14 dr.max je spolehlivý test. Mamatesty jsou pěkný šmejd
@fresijka kup si čaj na otěhotnění baby radnicky. My ho tady hromadné pily. Ze jo holky? 🙂
@tehulka1167 A ten seženu v lékárně?
@fresijka na netu.
Oki, jdu se na to podívat, díky kočeny 😉
@alvica
No taky mě potom bolelo docela břicho, ale včera to bylo horší no a dneska už zase lepší ☺ tak uvidím. A to si ještě říkám že musím vydržet těch 14 dní s pak se dozvědět pravdu až z výsledků krve, ale teda nevím jestli to vydržím 😆
Taky ti přeju aby se to povedlo, když už se tady všechny tak snažíme tak ještě aby ne 😉
@adelinkkaa Tak u tohodle se utěšuju jedině tím, že to bude jen jeden den a pak mi to ten křikloun nandá tak, že na všechno předtím zapomenu 😉😃
Holky, můžu se zeptat, jak je to s MS v umělém cyklu? Já abych věděla, co vlastně můžu čekat 😉 Jsem 8. den po KET v umělém cyklu. Pocitově mi přijde, že mám jak příznaky MS, tak těhotenství. Rozumově si říkám, že to všechno jsou jen umělé hormony. Beru 2-2-2 Utrogestan a 1-1-1 Estrofem. Vím, že je brzy ale nechci být zaskočená. Díky moc!
@alvica já mám taky umělý cyklus. Zrovna včera jsem si nad tím lámala hlavu. Estrogen jsem brala 14 dní, pak plus 6 dní KET. Takže jakoby 20. DC ten KET. Takže od KETu já plus 7 dní, takže teď jsem 27. DC. MS mívám po 25 - 28 dnech, takže teoreticky jsem den před posledním možným 1.DC. Nemám Utrogestan, ale Gynprodyl, jinak Estrimax to samo co ty.
@hahebu Já jsem si ještě před poslední MS píchala Decapeptyl - měla jsem po něm zpoždění týden, což normálně nikdy nemívám. Na KET jsem byla až 23. den cyklu, teď jsem 31. den. Normálně mám cyklus 27-29 dní, ale ovulaci mívám přirozeně většinou 12.-14. den. Teď uměle nebyla. Říkám si ale, že to není vůbec přirozené, takže se vlastně může dít cokoli. Jen netuším, jestli to přes ty léky jde...
@tehulka1167 je to test lady max 2v1
@martinek14 jo Já je taky kupovala. Jsou Dobrý.
Děvčáta, já se šla projít do toho lesa, a paráda..mám hned lepsí náladu, než sedět doma nebo ležet a počítat dny. Pokud to má vyjít, tak to vyjde. Jinak jsem našla i pár hříbků, tak jdu na polívčičku;) Jak si krátíte dny vy?
Dneska jsem zehlila, ale tak se mi nechtelo, jako odměnu jsem si vybrala taky opalovacku u našeho jezírka, máme tam rybičky, to je tak uklidnujici na ně čučet 😃
@itworks Mno, já se na ni taky těším, bude letos první ;) o víkendu vyrazím hned ráno, at je jich víc. Opravdu jsem v tom lese nechala vše špatné a prostě to beru jako další zkušenost. A upřímně, už se těším, zda mi klapnou ty lázně, půjdu si je pak vyběhat na gyndu, když to tady holky doporučují, musí to být luxus. 😎
@fresijka ahojky citim se docela dobre trosku me poboliva bricho ale za chvilku to prejde jinak se citim fajn snazim se na to nemyslet ale ono to moc nejde..Nekdy to spineni neznamena defin.konec verim ze to dopadne dobre a kde jsi byla na ketu?
Holky s Tim slunickEm opatrne. Urcite vám řekli ať nechodíte do sauny atd. Přehřívání z vedra taky není dobrý.

@anette30 já ted měla taky hezký pocit, četla jsem si, kreslila, filmy pouštěla a včera se totál zabilo. Jen si užívej pohody, je to moc moc dobře.