icon

Je tu někdo po embryotransferu?

fonamor
27. lis 2015

Ahoj holky, taky některá z vás čeká po ET ?

tehulka1167
23. čer 2016

@itworks tohle je test určitě s citlivostí 25 ne?? Takže na dr. max by byla asi lepší čárka ty jsou desítkový. Já to věděla,že budeš těhu!!!!!!! 🙂

itworks
23. čer 2016

@tehulka1167 já se ale pořád bojim, ještě se neraduju, když mi skoro nic není 😃 jen picha v podbřišku, prsa vůbec nebolí. Není test moc slabý na 9. Den? No tak to vidíš, už vysiluju 😂

tehulka1167
23. čer 2016

@itworks hele někdo může mít takovýhle test i 11 den tak bud v klidku 🙂 kup dr. max jestli seženeš. Za mě jsou nejlepší. Jiný jsem nekupovala.

sisul_ka
23. čer 2016

@tehulka1167 dobre ranko, ja sa citim celkom fajn. Zacala ma hlava pobolievat, no to bude z krcnej a podbrusko co nie je nic nove 🙂

itworks
23. čer 2016

@tehulka1167 je to právě desitkovy comfort, ale pal to čert, hlavně jsem ho nemusela vubec lovit 😃 test dr max jsem dala minulé manželovi, aby ho někam schoval, asi má dobrou skrýš 😃 skocim do lékárny a zítra smocim 😂

sisul_ka
23. čer 2016

@itworks ja ho tiez vidim, nech pekne silnie do krasy 🙂 😵

anette30
23. čer 2016

@itworks Luxuus. 🙂 Tak tfuj tfuj, at jen sílí 🙂

tehulka1167
23. čer 2016

Všem přeju at najdete // 🙂 už se nám to tu trošku začíná rozjíždět 🙂 jen tak dál.

itworks
23. čer 2016

@jennyy12 děkuji 😃 neboj, včerejšek rozhodnul, u mě to bylo taky tak, jeden den bolelo, pak zase nic. Držím palecky, odpočívej, zatím "těhotná" jsi 😃

itworks
23. čer 2016

Děkuji vám holky všem, v utery na jdu krev, tak snad bude ok. Ta @ tehulka ale dělá divy, kransne na nás postupně chrlí tehu bacily 😂

anette30
23. čer 2016

At jen chrlí dál 🙂 Jsme rádi, že ji tu máme 🙂

jennyy12
23. čer 2016

@itworks Moc dekuju za povzbuzeni, uplne mi vyhrkly szly 😅. Tak snad je to v poradku. Odpocivat mi nejde, vcera jsem byla na vylete a usla 6 km a dnes mam v planu komplet vydrhnout kuchyn 😄. Dr. rikal,ze tehu nevylezime. Moc drzim palce v utery na krvi, byde to urcite v poradku 😄.

lenuska115
23. čer 2016

Ahoj holky,tak po předchozích // 8 dne testování,dnes 11 den a test snehobily😞😞menstruaci jsem jste nedostala,mela se dostavit dneska ,šanci tomu už moc nedávám.tak teď mě čeká znovu ivf od začátku,mrazacky uz nemáme .nechávala jste si nějaká dělat PGD,nechapeme proč to vždy skončí tak brzy.

hahebu
23. čer 2016

@itworks gratulace! Tak nám popiš, jak se cítíš / necítíš, ať můžeme srovnat, jestli se nám taky zadaří 😀
Já dnes 8. den, takže zítra na tom budu stejně, jako ty dnes. Že bych taky zkusila? Zatím se držím, ale dá to práci 🙂

hahebu
23. čer 2016

@lenuska115 nee?? Jsi špatně čůrala určitě! ☹
PGD bude dobrá volba v tomto případě. Genetiku máte vyšetřenou?

itworks
23. čer 2016

@hahebu no právě že nic moc, jen píchání v podbřišku a bolest v bedrech, takže celkem netehotne. A když jsem si teď přečetla @lenusku115, tak zatím radost žádná. Slabe pozitivní test jeste nic neznamená. Uvidíme co bude v dalších dnech.

itworks
23. čer 2016

@lenuska115 a kdy jdeš na krev? Třeba to ještě nebude ztraceno.

lenuska115
23. čer 2016

@hahebu ..teď jsem se šla podívat znovu je tam slaboucka,ale fakt nepatrně vidět čárka,skoro není vidět.genetiku jsme neřešili.minuly týden v pátek jsem si píchala ještě ovitrelle,tak to může být z toho.testnu se ještě v neděli a v pondělí krev a když to neklapne,tak to budeme řešit,kolik stojí genetika a PGD?už to bude zase darda znovu Ivf😞

lenuska115
23. čer 2016

@itworks až v pondělí,v neděli e ještě testnu,ale nemám ani žádné příznaky,vzdycky mě bolely prsa.😞uvidíme😞😞😞

lenuska115
23. čer 2016

Tak tohle je ten dnešní test,kdyz nepočítám den transferu tak je to dnes 10.

fresijka
23. čer 2016

Teeeda, já mám radost, co to tady vidím, další těhulku. To je krásné, úžasné. Blahopřeji, paráda. Holky, je krásně, vyražte ven, hodit dřepa pod strom a myslíme jen na samé pěkné věci. Dokážete to, jste šikulky. Jééééžíííš, já mám radost. Bomba 😉

lenuska115
23. čer 2016

@fresijka to nevím jestli to klapne,ale díky za podporu,myslim že ten test je hodně slabý,uvidime v pondeli na krvi.

fresijka
23. čer 2016

@lenuska115 věřím, že dopadne dobře. Proč by tam jinak ten dušík byl. Hlavu vzhůru, bude to v pohodě.

lenuska115
23. čer 2016

Tak snad...uvidíme kolik hodí hCG v pondělí

rebb
23. čer 2016

@fresijka Vyjde to, to je jasná věc! Jen je to někdy běh na delší trať. Já teď zkouším homeopatii na podporu... Vejcovody mi po ní nenarostou, to je jasný, ale třeba to bude ten chybějící kousíček do mozaiky. Drž se, věnuj se sama sobě, udělej si radost, aby ses brzy otřepala a pak šup do dalšího pokusu...

rebb
23. čer 2016

@lenuska115 Gratuluju, Lenuško! Ať se Tě hCG drží!!! 🙂

tehulka1167
23. čer 2016

@lenuska115 zkoušela jsi za jak dlouho vyprchá z tebe ovitrile? Přeji ať je to tehu 🙂

doubravka62
23. čer 2016

Holky mate nekdo zkusenost s teh.testem cemio gravitest mlU/10?kolikaty den testujete?ja mam pred ssebou test ale jsem dnes 7den po ket je to brzo?

tehulka1167
23. čer 2016

@doubravka62 je to stejný šmejd jako mamatesty.

lenuska115
23. čer 2016

@tehulka1167 nezkoušel,pichala jsem ho poprvé.myslis,ze to může být ještě ovitrelle?

Strana