Je tu někdo po embryotransferu?
Ahoj holky, taky některá z vás čeká po ET ?
@itworks ty Benu jsou taky dobrý. Holky já jsem dneska z toho vedra ko ale totál.
Holky!!! Je tam! //
Já to neumím přidat, tu fotku. Ale je tam. 9. den po KETu. Krásně viditelný dušík na testu Dr. Max. Vylezl hned, během pár vteřin. Já omdlím!
Ženy, výborné. Už bylo má čase, aby se tehulkovalo 🙂 🙂 ať tu máma další pozitivní testy.
Děkuji, holky 🙂 V pondělí krev. Ale já od začátku, co se snažíme, tvrdím, že jak se to jednou konečně chytne, už to nepustím a dobře to dopadne 🙂 😉
Dobre ráno, holky myslím, že u mě to bude ztracené. V noci mě tak bolelo břicho, měla jsem křeče v podbřišku,opet jak pri MS. Zatím nespinim ani nekrvacim. Testy nechapu vůbec, na stejném testu co včera sice čárka je,ale moc nezesilila a na ostatních dvou taky 10/ml ani duch. Tak jestli to nejsou falešní duchové 😞
Holky, dobré ránko. Tak mi to nedalo a udělala jsem si taky test. Jsem 9 den po dvou mrazáčcích a špinila jsem šestý den..5 den jsem píchala pregnyl, což nevím, zda ho ještě nemám v těle, každý asi odbourává jinak, nicméně, mám na testu ducha.Nebudu z toho jančit, jelikož je moc brzo, pak to moje špinění, děsný bolesti a navíc ten hnusnej pregnyl. Tak počkám a za dva dny to zkusím znova. Cítím se úplně v pohodě, žádná bolest žádný tlak vůbec nic, až mně to děsí 😀 Holčiny, krásný den
@lenuska115 Myslíš, že už to enní pregnylem? Přece jenom jsem si ho dávala v pondělí ráno. 😒
@hahebu to se povede,ja jdu taky v pondělí na krev,drzim palce!!!ať se nám to povede!!!
@lenuska115 ahoj, tak to vypadá, že jsme na tom podobně. Zkoušela si dělat další test? Já jo, ale co bych taky chtěla po jednom dni.
@fresijka může to být,v pondělí jo?to je ještě brzy,no uvidíš,testni se ještě treba za dva dny.a pokud ti to bude sílit,tak je to jasný.
@lenuska115 Jo právě proto se neraduju, zkusím ještě v neděli. Počkám, žádný stres.
@itworks taky dneska,bricho mě nebolí vůbec,dnes už je to 11 den po Ket a čárka je tak slabá,ze bys lupu na to potřebovala,jestli tohle vyjde ,tak se slozim.ja tomu svému moc nevěřím,znam své tělo a po pokaždé když jsem tehu byla měla jsem příznaky.ted nic😞uvidíme jak nam to dopadne
@lenuska115 až to je přinejhorším jen biochemicke a můžem do dalšího pokusu. Mě jen překvapuje, že jsem to ještě nedostala, minule jsem hned 8 den začla špinit a pak krvácet přesně na den i pres utrogestan.

To jsem dostala od sestrenky oni ji zbyly ona je taky tehotna tak vybec nevim co to je za značku 😉