icon

Je tu někdo po embryotransferu?

fonamor
27. lis 2015

Ahoj holky, taky některá z vás čeká po ET ?

svatoska
23. čer 2016

To jsem dostala od sestrenky oni ji zbyly ona je taky tehotna tak vybec nevim co to je za značku 😉

itworks
23. čer 2016

@svatoska jo tak, nevadí, já vás chci jen trošku dohnat 😃 když jsem slyšela od @tehulky že nejvíc ukazuje dr max.

svatoska
23. čer 2016

Ten ani nemam doma 🙂

tehulka1167
23. čer 2016

@itworks ty Benu jsou taky dobrý. Holky já jsem dneska z toho vedra ko ale totál.

hahebu
24. čer 2016

Holky!!! Je tam! //
Já to neumím přidat, tu fotku. Ale je tam. 9. den po KETu. Krásně viditelný dušík na testu Dr. Max. Vylezl hned, během pár vteřin. Já omdlím!

alvica
24. čer 2016

@hahebu Moc gratuluju 🙂

hahebu
24. čer 2016

@alvica děkuju! My jsme na tom stejně, tak doufám, že bude druhá čárka i u tebe!

terezabinkova
24. čer 2016

@hahebu gratuluji!

alvica
24. čer 2016

@hahebu Díky, já zatím ale nemám odvahu testovat 😉 Nechám to na píští týden, ale snad byla ta středa šťastná 🙂 Přeju, ať se cítíš dobře a všechno jde, jak má!!!

tehulka1167
24. čer 2016

Ženy, výborné. Už bylo má čase, aby se tehulkovalo 🙂 🙂 ať tu máma další pozitivní testy.

sisul_ka
24. čer 2016

@hahebu to je parada, tesim sa s tebou a tisko gratulujem 🙂

hahebu
24. čer 2016

Děkuji, holky 🙂 V pondělí krev. Ale já od začátku, co se snažíme, tvrdím, že jak se to jednou konečně chytne, už to nepustím a dobře to dopadne 🙂 😉

anette30
24. čer 2016

@hahebu to je boziii!!!!gratuluji moc 😊

hahebu
24. čer 2016

@anette30 děkuji 🙂 🙂

jennyy12
24. čer 2016

@hahebu To je krasny, moc gratuluju 😄.

itworks
24. čer 2016

@hahebu super, jsem říkala, že jsi na řadě s //😃

hahebu
24. čer 2016

@itworks děkuji za tip! 🙂 Máš doma věšteckou kouli? 😀

jennyy12
24. čer 2016

@trubka93 Ahojky, tak jak se dneska citis??? Ja necitim vubec nic, proste normalni stav. Az me to trochu desi 😅

itworks
24. čer 2016

Dobre ráno, holky myslím, že u mě to bude ztracené. V noci mě tak bolelo břicho, měla jsem křeče v podbřišku,opet jak pri MS. Zatím nespinim ani nekrvacim. Testy nechapu vůbec, na stejném testu co včera sice čárka je,ale moc nezesilila a na ostatních dvou taky 10/ml ani duch. Tak jestli to nejsou falešní duchové 😞

fresijka
24. čer 2016

Holky, dobré ránko. Tak mi to nedalo a udělala jsem si taky test. Jsem 9 den po dvou mrazáčcích a špinila jsem šestý den..5 den jsem píchala pregnyl, což nevím, zda ho ještě nemám v těle, každý asi odbourává jinak, nicméně, mám na testu ducha.Nebudu z toho jančit, jelikož je moc brzo, pak to moje špinění, děsný bolesti a navíc ten hnusnej pregnyl. Tak počkám a za dva dny to zkusím znova. Cítím se úplně v pohodě, žádná bolest žádný tlak vůbec nic, až mně to děsí 😀 Holčiny, krásný den

fresijka
24. čer 2016

@hahebu Velikánská gratulace.

lenuska115
24. čer 2016

@fresijka gratuluji👏👏👏👏

fresijka
24. čer 2016

@lenuska115 Myslíš, že už to enní pregnylem? Přece jenom jsem si ho dávala v pondělí ráno. 😒

lenuska115
24. čer 2016

@hahebu to se povede,ja jdu taky v pondělí na krev,drzim palce!!!ať se nám to povede!!!

itworks
24. čer 2016

@lenuska115 ahoj, tak to vypadá, že jsme na tom podobně. Zkoušela si dělat další test? Já jo, ale co bych taky chtěla po jednom dni.

lenuska115
24. čer 2016

@fresijka může to být,v pondělí jo?to je ještě brzy,no uvidíš,testni se ještě treba za dva dny.a pokud ti to bude sílit,tak je to jasný.

fresijka
24. čer 2016

@lenuska115 Jo právě proto se neraduju, zkusím ještě v neděli. Počkám, žádný stres.

lenuska115
24. čer 2016

@itworks taky dneska,bricho mě nebolí vůbec,dnes už je to 11 den po Ket a čárka je tak slabá,ze bys lupu na to potřebovala,jestli tohle vyjde ,tak se slozim.ja tomu svému moc nevěřím,znam své tělo a po pokaždé když jsem tehu byla měla jsem příznaky.ted nic😞uvidíme jak nam to dopadne

lenuska115
24. čer 2016

@fresijka Určitě to vyjde!!!!

itworks
24. čer 2016

@lenuska115 až to je přinejhorším jen biochemicke a můžem do dalšího pokusu. Mě jen překvapuje, že jsem to ještě nedostala, minule jsem hned 8 den začla špinit a pak krvácet přesně na den i pres utrogestan.

Strana