Je tu někdo po embryotransferu?
Ahoj holky, taky některá z vás čeká po ET ?
Dobré ráno. Holky, já mám takovou chut si dneska udělat test, že tomu asi neodolám 😒 . Děj se co děj 🙂 . Vím, že je to blbost 6. den po ET, ale vůbec tu myšlenku nedokážu zatím zahnat 😉
@jennyy12 to je fakt moc brzo počkej aspoň ještě dva dny. Já mám to nutkání taky jsem už 8 den po et ale zase ja se bojím nechci se nervovat s tím že tam druhou carku nenajdu možná si počkám jako už několikrát předtím hned na krev . Uvidím protože testiky doma mám. Tak přeji hodně štěstí 😉
Jsem zvědavá na hahebu, jakou hodnotu nám napíše. myslím na ni od rána... 😉
Me zase pro změnu nic není.Tak nevím,zda to taky není špatné znamení. Ale jsem klidná,to je hlavní.
@fresijka obcas cítím tlaky v podbřišku jinak se cítím dobře . Včera jsem udělala tu chybu že jsem hledala na internetu jestli to může mít něco společného s otehotnenim a všude jsem vycetla že ne a že když se embryjko závratná tak že to není poznat. Docela jsem byla zklamaná pořád jsem byla přesvědčena o tom že to je dobře. Včera jsem měla pak po náladě a opět strach že to zase nevyšlo ..... je to fakt hrůza !!
@handous1 Internet je hrůza:( člověk hledá všude příznaky, já to znám podle sebe, ale jak píšeš, jsme pak smutný, že tamhle jedna to měla tak a ty to máš zas jinak...už nic nehledej, nestresuj se. Věnuj se sama sobě. Zkus se nějak zabavit, jen ne google 😉 jednou nám to všem tady musí vyjít, musíš věřit. A třeba už je dávno vrtulka v tobě a drží se tě 😉 kam by jinam šla, hmmm? 😉
@fresijka ahoj. Teď jsem byla na krvi a ještě jsem dostala kapačku intralipidů. Výsledky krve budou buď kolem třetí nebo až zítra. Dám vědět, kolik bude hcg 🙂
Jinak mě podbřišek pobolívá celou dobu. Ale je to takové jiné než před MS, před MS jen bolí, teď mám takový rozpínavý pocit a vyklenuté břicho. Ale každá to můžeme mít opravdu jinak 🙂
@hahebu Moc držím palce, ať je HCG vysoké! Já pořád nemám odvahu testovat. Říkám si, že moje motivace brát dál léky by při bílém testu byla hodně malá. Takže to myslím raděj vydržím 🙂 Už jsem totiž viděla dost pozitivních testů, které nakonec nesílily a ten pocit potom byl hrozný. Tak se tomu chci vyhnout a vědět rovnou až výsledek. Jinak břicho taky cítím, ale spíš takový tlak - přirovnala bych to spíš k ovulaci než MS. Ale uvidím. Je to moje první braní utrogestanu, tak netuším, jak na mě působí. Uvidím v pátek 🙂
@trubka93 Já pořád věřím, ikdyž si říkám, že to asi dostanu..je to obrana, abych pak z toho nebyla víc na dně..Hrozně se bojím. Minule ale mi takhle zle nebylo. Když jsem začla špinit, tak jsem to dostala a na krev šla s menstruací.To jsem věděla, že nemá ani smysl na tu krev..ale jistota musí být. Moje mamka taky měla menzes do druheho mesice.Každá to má opravdu jinak. Nejsme stejní.
Tak holky krev mám za sebou,uz jen čekat na výsledek .Včera jsem tt měla už negativní,ale menstruace ještě nepřišla,takze naděje umírá poslední.Drzim palce všem ,kteří čekají na testování,urcite tam budou //😃
@lenuska115 Moc držím palce!!! Dej nám pak vědět.
Holky jaky mate nazor na Ket 3 dny lezet a pak letet na dovcu?
Já bych letěla, není to fyzická námáha;)
@martinek14 smíšený, ale ja jsem straspytel 😃 podle toho, kam jedes, jestli k mori, tak budeš pořád na sluníčku a ve vode, to se zrovna po transferu nedoporucuje. Vím, že by jsi na to aspoň nemyslela, ale nevíš, co se může stát a budeš daleko od domova. Nechci tě ale úplně odrazovat, ale ja bych nejela.
@itworks ani letadlo po transferu nedoporučuje se

@trubka93 Já špiním od šestého dne..Je to, že jeden den jo, pak druhy den jen jednou, pak zas trochu víc, pak zas ne...jak na houpačce. Volala jsem mudr a říkal, nadále brát utrouš ale moc mně nepotešil, měl i poznámku, že to může být, že je po všem...uvidíme, dokud nepřijde mrška, věřím! Špiníš pořád nebo jen chvílema?