Je tu někdo po embryotransferu?
Ahoj holky, taky některá z vás čeká po ET ?
@danda3 to já taky ne 😀
@princezna22 nevěš hlavu, pořád tomu věř.. Vyjde to. Příští týden pojedeme obě na krev a pak si napíšeme pěkný závěr..
@axi44 Ahoj, muzu se zeptat kolik te to stalo s darovanym vajíčkem?
@axi44 Mohu se zeptat kolik Ti je ? DRŽÍM PALCE !!! Taky sis užila ☹
@princezna22 ty uz by jsi mohla testnout 😊
@danda3 Musíme věřit já vím,naděje nás drží ... kdy jdeš na krev ?
@tehulka1167 každý CAR to má jinak, zhruba 90 000,- bylo mi už 39 😒
@princezna22 na krev bych měla jet v pondělí 29.2.
budou to naše "drahé" děti 🙂
@danda3 tak to máme stejné 🙂 tak si musíme napsat ♡♡♡
@pipi39 prý je to v jednání !!! Snad by to měli obnovit do těch 40ti ale než ... já ani nevím zda bych stihla 4pokus ... 39 mám 22.5. :'(
@princezna22
@danda3 Tak vidím, že je nás s tou kontrolou 29.2. více. Mě teda po včerejším negativním testu opouští optimismus....Už přemýšlím jestli jít do dalšího, už 6. pokusu nebo to vzdát a přemýšlet nad variantou adopce...
@princezna22 budu i Tobě držet v pondělí pěsti.. 🙂
@pepina007 Kolikátý den jsi po E.T. ???
holky, taky budu testovat v pondělí 😎
Holky kterou z Vás bolí břicho a jak ?
@princezna22 Dneska 7 den. U biochemického jsem měla pozitivni 6 den...
@pepina007 tak to neplaš !!! Mám 3 kamarádky co mají děti z IVF a všechny mély pozitivní test až 17 den ...
@gacinka kolikátý máš pokus ? DRŽÍM PALCE ♡♡♡
@princezna22 Tak teďábel jsi mi opravdu zvedla náladu 🙂 Děkuju 😉
@princezna22 po prvním IVF mě nic nebolelo, jako kdyby mi nic nebylo a taky to tak bylo. Vše negativní. Ted po druhém IVF mě už od začátku bolí podbřišek jako na MS. Je to převážně většinu dne. Chvílemi to cítím hodně, pak jen tak píchne pak je to zase slabší... tohle jsem při prvním pokusu neměla, tak si říkám a věřím, že je to dobré znamení. Jinak ale vůbec žádné jiné příznaky. Prsa nebo něco tak vůbec nic.. Jak jsi na tom ty? cítíš něco?
@danda3 břichnd už 4dny bolí jako na menzes.Sem tam mě tam píchne, jinak jako by malá stálá křeč buď na jedné nebo druhé straně, sem tam i záda ☹ těžko říct zda je to z Utrogestanu beru 2-0-2 nebo se tam tlačí menzes ... bojim se každého čůráni,beru jen bílej papír a po utření ho totálně hypnotizuju :O jak šílená ... a prsa mě sem tam bolela ale teď jen pokud se dotku bradavek tak to boli.

@princezna22 ja bohuzel normalne . Nic necitim jen svoje prsa a ty uz citim dlouho od te doby co beru estrofen. 😕tak nevim co si o tom mam myslet nooo ...