icon

Je tu někdo po embryotransferu?

fonamor
27. lis 2015

Ahoj holky, taky některá z vás čeká po ET ?

fresijka
29. čer 2016

Holky, tak jsem si volala a mam v pondělí přijít znova. Že prý tam je malá hodnota pozitivní!!!! sakra co to je????

itworks
29. čer 2016

@fresijka asi ti udělají znovu krev, jestli bude sílit nebo klesat hodnota hcg. Třeba to ještě nemusí být ztracené a embryjko stále bojuje 🙂 léky asi nemáš vysazovat, že? Tak bych ti to přála, já bych na tvém místě ještě naději měla 🙂

anette30
29. čer 2016

@fresijka luxus.😊A ty krvacis?

markatka
29. čer 2016

@fresijka Hodně štěstí! 🙂

jennyy12
29. čer 2016

@fresijka Uplně mám husí kůži 😉 !! Moc na tebe budu myslet!!

sisul_ka
29. čer 2016

@anette30 odhodlavam sa, no asi az zajtra rano, neak sa mi do toho nechce 😀 a cez den pijem strasne vela vody. Uz teraz mam v sebe 1,5l a to este nie ja ani obed, takze moc je priliz cisty aje lepsie ten test robit hned po prebudeni rano 🙂

jennyy12
29. čer 2016

@sisul_ka Ty máš nervy ze železa 🙂 . Asi k tobě přijdu na školení 🙂 . Kolikátý máš pokus??

sisul_ka
29. čer 2016

6ty pokus a posledny, lebo toto embryjko to da 😵 Uz nemame mrazacikov a nestresujem, lebo to nema vyznam. Proste bude ako ma byt, a ja viem, ze sa uz konecne dockaaaam 🙂

sisul_ka
29. čer 2016

@anette30 zajtra rano urcite, vela pijem a moc je prilis rozriedeny, takze by to ovplivnilo // 😉

jennyy12
29. čer 2016

@sisul_ka Boha, 6-tý pokus . To už jseš IVF matador! (musím to nějak odlehčit, myslím to dobře 🙂 ) . Určitě se dočkaáš!! Moc Ti to přeju 😲

sisul_ka
29. čer 2016

@fresijka nadej umiera posledna!!!! Drzim palce 🙂

gabina_37
29. čer 2016

Holky, dnes jsem 16. den po ET, už od 9. dne mám pozitivní testy, dnes už opravdu čára, ne duch. Šla jsem dnes na krev, vysledky budou zitra. Ale doktor ze pry udelame i ulzv. Pry uz by mimi mohlo jit videt. A neni. Jsem z toho cela spatna, co kdyz mam pozitivni testy kvuli cyste (nasel malou). Je to možné? Měla kste to některá takto? Děkuji za odpovědi.

itworks
29. čer 2016

@gabina_37 když to je brzo ne, co tě doktor plaší, vždyť na utz jde vidět něco až od 1000 hcg nebo minimálně po 14-ti denním vynechání MS. Netrap se tím, uvidíš co zítřejší hcg, krev je jistá 🙂

gabina_37
29. čer 2016

@itworks vůbec nevím, proč mě plaší🙂, ja ulzv ani nechtela, ale on ze koukne. Tak snad to bude v pořádku🙂. Díky

adelinkkaa
29. čer 2016

@gabina_37 takhle brzo miminko urco nebude videt 😀 mozna tak zvetsena sliznice nebo vacek.je brzy🙂 ja jsem o transferu mesic a miminko ma 5mm 🙂

tehulka1167
29. čer 2016

@gabina_37 to je blázen haha. Uvidi až tak za týden. Ted by viděl tak možná zvetsenou sliznici

sisul_ka
29. čer 2016

h@gabina_37 to co mas za doktora, to mu nacisto hrabe!!!! Mimi je este prilis male aby bolo viditelne uz tak skoro, jedine tak gestacny vacok moza vidiet!!!! Natrap sa, hlavne klud a vsetko bude v poriadku, uvidis 🙂 🙂 🙂

gabina_37
29. čer 2016

@adelinkkaa no jo, ale dr. říkal, že váček už může být vidět a nebyl. Asi plaším zbytečně🙂 teda doufám.

zana21
29. čer 2016

Ahoj holky,tak jsem si vcera delala test (8.den po KET) a snehobilo :( U dcery i u pote nevydarenych pokusech uz jsem mela hezky viditelneho ducha.Myslite ze to je uz ztracene?

gabina_37
29. čer 2016

@tehulka1167 jo tu zvětšenou sliznici viděl, 11mm

tehulka1167
29. čer 2016

@gabina_37 je to blb a ty se nestresuj !

jennyy12
29. čer 2016

@zana21 Jsem na tom uplne stejne, 8. den a bilo jak Vanoce. Muzem bojovat spolu 😄

adelinkkaa
29. čer 2016

@gabina_37 muže ale nemusí.dyt jsi fakt brzy o ET... vubec bych se nebala...sliznice je zvetsena a to znaci tehotenství🙂

fresijka
29. čer 2016

@itworks MNo asi bojuje..já už si ráno nic nevzala...hned jsem si vzala dopo všechny léky..já nevěřím, že by na testu z moči nic nebylo a z krve ano!!!No OMG

fresijka
29. čer 2016

@anette30 Hodně špiním a hodně mně bolí břicho jako na MS...

zana21
29. čer 2016

@jennyy12 tak to muzeme,budu rada,ze v tom nejsem sama 😉 A budes jeste testovat? Ja si rikala zitra,tedy 10. den.Kdyz bude vysledek stejny jako vcera,tak si myslim ze to je jisty 😞 A ty jsi 8.den dnes nebo vcera? A v jakem stadiu ti zavadeli?

gabina_37
29. čer 2016

@adelinkkaa díky, taky se tím uklidňuju🙂

jennyy12
29. čer 2016

@zana21 Ja jsem dnes 8. den, jsi o jeden napred. Ja budu testovat v patek. Pak si taky myslim, ze 10. den je to hotovo. Mne zavadeli expandovanou blastocystu 5. den kultivace. A tobe ?? Kam chodis do CARu?? Ja Reprofit Brno.

zana21
29. čer 2016

@jennyy12 me zavadeli 2 6.denni blastocysty.Chodim do Gennetu v Praze.Mam stejny nazor,pokud se nic neukaze zitra,tak nic.A jak se citis?Me pobolivaji prsa a mam pocity na ms,prsa prisuzuji crinone.

fresijka
29. čer 2016

Hcg prý je 15,1...nevim, to snad nemohou přikládat za mírně pozitivní 😕 Taková pidi hodnota! 😖

Strana