Je tu někdo po embryotransferu?
Ahoj holky, taky některá z vás čeká po ET ?
6ty pokus a posledny, lebo toto embryjko to da 😵 Uz nemame mrazacikov a nestresujem, lebo to nema vyznam. Proste bude ako ma byt, a ja viem, ze sa uz konecne dockaaaam 🙂
Holky, dnes jsem 16. den po ET, už od 9. dne mám pozitivní testy, dnes už opravdu čára, ne duch. Šla jsem dnes na krev, vysledky budou zitra. Ale doktor ze pry udelame i ulzv. Pry uz by mimi mohlo jit videt. A neni. Jsem z toho cela spatna, co kdyz mam pozitivni testy kvuli cyste (nasel malou). Je to možné? Měla kste to některá takto? Děkuji za odpovědi.
@gabina_37 takhle brzo miminko urco nebude videt 😀 mozna tak zvetsena sliznice nebo vacek.je brzy🙂 ja jsem o transferu mesic a miminko ma 5mm 🙂
@gabina_37 to je blázen haha. Uvidi až tak za týden. Ted by viděl tak možná zvetsenou sliznici
@adelinkkaa no jo, ale dr. říkal, že váček už může být vidět a nebyl. Asi plaším zbytečně🙂 teda doufám.
Ahoj holky,tak jsem si vcera delala test (8.den po KET) a snehobilo :( U dcery i u pote nevydarenych pokusech uz jsem mela hezky viditelneho ducha.Myslite ze to je uz ztracene?
@tehulka1167 jo tu zvětšenou sliznici viděl, 11mm
@gabina_37 je to blb a ty se nestresuj !
@gabina_37 muže ale nemusí.dyt jsi fakt brzy o ET... vubec bych se nebala...sliznice je zvetsena a to znaci tehotenství🙂
@adelinkkaa díky, taky se tím uklidňuju🙂
Hcg prý je 15,1...nevim, to snad nemohou přikládat za mírně pozitivní 😕 Taková pidi hodnota! 😖

Holky, tak jsem si volala a mam v pondělí přijít znova. Že prý tam je malá hodnota pozitivní!!!! sakra co to je????