Je tu někdo po embryotransferu?
Ahoj holky, taky některá z vás čeká po ET ?
@sisul_ka no vyborne, AZ mi padaly slzy za tebe. Konecne to vyšlo! !! 🙂 🙂
@katjja123 taky moc hezky 🙂
Holky jestli máte možnost kouknout v sedm na zprávy na novém tak koukněte. Byl tam Car Gest a několika ženským něco udělali .
@tehulka1167 ahojky, taky jsem na to koukala. Čeká mě první IVF a teď mám strach dvojnásobnej... 😒
@hanyas Já to právě stihla až ke konci tex na to cekam
Gratuluji ke // 🙂 Hezké zprávy po ránu.
Tak Já na to ted koukala na TN cz na nove. Gest to pěkně poslal.
@tehulka1167 to teda jo ☹
@tehulka1167 pssst 😉 , aj pred tym to vyslo a ako to dopadlo 😒 Musim verit, ze tento krat uz to dotiahneme do sameho konca 🙂
Holky take se pridavam a potichoucku gratuluji...🌼🌸
@tehulka1167 co sa stalo, mozes mi nieco o tom napisat, mne to nechce nacitat Lebo som v inej krajine 😀
Holky od jakeho dne po ET/KET se Vam objevila druha carecka?😊😊😊
@sisul_ka 5 ŽENSKÝCH darovalo vajička a jedný začal selhavat organismus,krvácela z vpichu a přišla o vaječníky a ty další na tom byly podobně. Oni to v Gestu svaděj na špatnou šarži anestezie. Ale to je nesmysl,někdo jim ten výkon pěkně zpackal . Všem ženským se to stalo asi v období 14 dní.
@sisul_ka Neboj se ted už to dopadne dobře 🙂
@anette30 no holky děláte mi dnes radost!!!!! 🙂
@lenejewel89 J8 jsem zkoušela dnes poprvé, jsem 10den po KET, den KEtu nepočítám a jsou tam znatelné dvě 🙂
@tehulka1167 😨 😠 ☹ strasneeee

dobre ranko dievcence, tak nervy na dranc ale mam to za sebou 😀 Lachke to nebolo, triasla som sa ako osika ci nieco vyleze a modlikala sa zaroven: podme, podme, podme, vylez uz 😀 a on pekne vyliezol 🙂 Zajtra rano pojdem na krv aby sa to potvrdilo a v pondelok let smer Brno na dalsie Intralipidy 😵 Dufam, ze to bude vo mne pekne rozkvitat!!!
Kazdej, co dnes najde tu silu a odvahu si spravit TT zelam pekne // alebo aspon pekneho ducha 😵