Je tu někdo po embryotransferu?
Ahoj holky, taky některá z vás čeká po ET ?
@tehulka1167 Ten čaj do dne transferu mohu, ne? já už si ho ráno uvařila, to má grády, fííha 😀
@fresijka jojo, do transferu.
Holky je to tam 🙂 !!!!! Dneska rano testik nervy jsem měla strašné ale je tam //
Teď budou nervy jaká hodnota bude hcg pak jestli bude srdíčko..... snažím se myslet pozitivně a věřím že tentokrát to dopadne dobře. 😵
@handous1 tento krat ma prsia vobec nebolia. Pred tym ma dost bolievali, no to bolo koli liekom. Stale ma pobolieva v podbrusku, krize a mam dost velku nechut do jedla aj vtedy, ked som uz hladna ako kon 😀 Kazdy to mame inak, tak sa tym vobec netrap. Vela zien vobec nic neciti pocas tehotenstva, nie je to dane pravidlo 😵 Viem, ze mas strach. Prezila som to same co ty ☹ teraz nam to urcite klapne, hlavne nestresovat a tesit sa z malickosti 😵
5.ty den po transferu a na testu jedna carka...cetla jsem nejake diskuze a dosti zenam se objevily dve uz prave 5.ty den...a me jeste transferovali hatchujici blastocystu, tak by uz preci mohl vyjit alespon dusik...prsa me neboli, bricho take ne, vytok nemam...snad tam bublinku jeste mam a bojuje...😔
@lenejewel89 testuješ brzo
@lenejewel89 ty jsi blázen, pořád máš čas. Že tě to baví s takhle nervovat, tomu tímto moc neprospívá. Všude je psané, že máš nejdřív testovat v den očekávané MS. Nezapomeň, že embrijko se může pořád zahnizďovat
@lenejewel89 pátý den je nesmysl!
@lenejewel89 Chápu, že jsi z toho natěšená, ale zbytečně se tím trápíš a studuješ na netu a prohlížíš se a děláš si zbytečny stres, který neprospívá rozhodně:( Vytrvej a počkej, vždyt ti sami museli říct, kdy máš přece testovat, tohle je opravdu brzo. Vydrž to. Zapomen na nějaké testy, diskuze, kdo co kdy měl a bla bla a zkus si vzít knížku, číst si, pust si filmík, prostě hod tohle za hlavu ;) bude dobře...jednou se tu dočká každá.
@lenejewel89 Mně v pátek, když jsem byla na krvi 10. den, koordinátorka řekla, ze je ještě brzo i těhotenský test domácí. Ale že v krvi, pokud by se to chytlo, tak něco bude. Je to opravdu ještě strašně brzo 5. den. , zkus si to hodit trochu víc do pohody a bude určitě lépe 🙂 . Pro žádnou z nás to období do testu není jednoduchý, taky jsem z toho byla totálně na nervy občas, ale testovat od 2. dne, jak jsi tu psala před tím, je opravdu totální nesmysl. Myslím to dobře, chci tě nějak povzbudit a přeji hodně štěstí 😲
@lenejewel89 opravdu se zbytečně stresujes. Navíc,jsou veci,ktere stejně neovlivnis ani neuspechas a tato patří mezi ně. Buď Vklidu,jak ti tady radi holky a uzivej si každé chvilky,ze mas v sobě bojovnicka ,nestresuj ho. Mi se první dva transfery nepovedly a oba jsem byla ve stresu prvních pár dní. U mě to mělo sice důvod jiný,nez u tebe a to nedůvěra v centrum. Teď jsem byla úplně naprosto klidná a zapomnela na to,ze jsem někde vůbec byla. Věřila jsem tomu, nikde jsem nečetla co by kdyby. Já chápu,ze mas strach, to my všichni tady, ale fakt zkus si říct dost a uzivej si s rodinou,co mas vedle sebe😊
@lenejewel89 to, ze to bola HB neznamena, ze bude hned vylucovat tehotensky hormon! Tiez jej to neaky ten cas trva, tak jej ho daj a netrap samu seba a svoje telo prosiiim 🙂
Bud trpezliva, pomali dalej zajdes 😉
Ahoj holky já jsem dneska devátý den po KET
@hajdelacka ahoj, vítej u nás. Už jsi zkoušela testovat?😃
@itworks ahoj dekuji ne jeste jsem netestovala a ani nebudu pockam si az na krev
@hajdelacka Tak to jsi dobrá,že vydržíš 🙂
@anette30 ta už dávno sedí v letadle 🙂
@tehulka1167 dekuji jako trochu mam nutkani si ten test udelat ale bojim se sklamani ze tam nic nebude
@tehulka1167 tak to je skvělé 😊 Já už mám dnes dálnice jak vyšité 😊
@anette30 gratuluji
@hajdelacka moc děkuji 😊 Konečně se usmálo štěstí 😊 Teď jsem nedockava z prvního ultrazvuku😀 přeji taky,at mas za pár dní pozitivní krev 😊

@fresijka Gynex jen do ovulace,obsahuje kontryhel a ten se muže jen do ovulace.