icon

Je tu někdo po embryotransferu?

fonamor
27. lis 2015

Ahoj holky, taky některá z vás čeká po ET ?

handous1
4. črc 2016

Dobré ráno holky, tak na krev jdu nakonec ve středu. Dneska jsem opět testikovala a vypadá to slibně. Ultrazvuku se budu bát aby jsme měli srdíčko po minulé zkušenosti se fakt bojim. Pořád čekám kdy mi bude špatně nebo začnou bolet prsa a zatim nic. Ach jo proč se musim tak nervovat když to změnit stejně nemůžu ☹

itworks
4. črc 2016

@handous1 super 😃 Držím palce ať ti to uteče do středeční krve 😃

handous1
4. črc 2016

@itworks děkuji. Já už bych nejraději měla potvrzené srdíčko. Na to si musím ještě počkat a v klidu rozhodně nebudu. Teď bych se ale měla radovat s pozitivních testiku ale nějak mi to nejde.

hajdelacka
4. črc 2016

@anette30 dekuji ja uz na miminko cekam sest let tak doufam ze ted uz se usmalo stesti

sisul_ka
4. črc 2016

@tehulka1167 prave som priletela do Viedne 🙂 a teraz smer Brno

sisul_ka
4. črc 2016

@anette30 ano, testovala som uz rano o 4:30 🙂
Mrnous rastie 😵

sisul_ka
4. črc 2016
sisul_ka
4. črc 2016

@hajdelacka neboj, vsetko dobre dopadne, neprestavaj verit 🙂

blanch2014
4. črc 2016

Ahoj Holky, tak dnes podle UT jsme 8+1 a máme 16,7 mm 🙂 ptala jsem se doktora jestli můžu lítat letadlem (měla bych letět ve 12 tydnu na služebku) a on mi na to řekl že je proti lítání během těhotenství :/ Máte prosím někdo nějakou zkušenost? JInak všem vám tady držím palečky, každý den tady čtu poctivě vaše příběhy :*

hajdelacka
4. črc 2016

@sisul_ka moc gratuluji 😉 taky uz se tesim az z krve zjistim jestli se povedlo nebo ne

hajdelacka
4. črc 2016

@sisul_ka jojo stale a porad verim ze tam mrňousek je

itworks
4. črc 2016

@fresijka ahoj po víkendu, tak jak to u tebe vypadá? Jdeš na panáka nebo ležet? 😀

itworks
4. črc 2016

@tehulka1167 ahoj, měla u tebe vliv "bába" na sílu MS? Se mi zdá, že u mě jo, mám ji nějak slabší 😕 V pátek jsem byla v car a dr mi tu imunologii v klidu napsala, prednison budu brát až po prokázané ovulaci, že účinkuje hned.

anette30
4. črc 2016

@sisul_ka To je skvělé 🙂 Budeme mít na den stejný termín 😀 Tady je můj dnešní a poslední test...ted už jsem netrpělivá na srdíčko 🙂

anette30
4. črc 2016

@handous1 Superrr, moc gratuluji 🙂 Hlavně, at je vše ok a at sílí 🙂

anette30
4. črc 2016

Moc všem tady přeji, aby se na ně usmálo štěstí 🙂 Jsem sice na začátku ještě dlouhé cesty, ale i tohle je úspěch.

sisul_ka
4. črc 2016

@anette30 buducu stredu pojdem na UZ 😵

sisul_ka
4. črc 2016

@blanch2014 moja lekarka zas tvrdi, ze pokial nemas zdravotny problem, tak kludne mozes letiet, neodporucaju dlhe lety od 5 mesiaca 🙂

itworks
4. črc 2016

@anette30
@sisul_ka holky vy se máte 🙂 kde se kupujou takové krásné pozitivní testíky? 😀 nechybělo moc a mohla jsem se radovat s Vámi. Snad bude tento měsíc "vyvolený" pro nás ostatní 🙂

anette30
4. črc 2016

@itworks budeš se radovat uvidis 😊 Posilam tfuj tfuj 😊

tehulka1167
4. črc 2016

@itworks Neřekla bych,že mi změnila menses.

tehulka1167
4. črc 2016

@anette30 miluju ty testy s dálnicema 🙂

hajdelacka
4. črc 2016

@tehulka1167 tak to ti verim

sisul_ka
4. črc 2016

@itworks urcite sa aj ty dockas a coskoro 🙂

lenejewel89
4. črc 2016

7.den od KET a test negativni😞myslela jsem,ze by alespon dusik mohl byt,co jsem videla na jinych diskuzich,ze nektere zeny uz 5.-6.den duch...transfer hatchujici blastocysty jsem mela...achjooo, co kdyz to nevyslo...vim, ze jsem nemela moc nadeje, ze se to povede, ale doufala jsem a porad budu az do 14teho dne...

hajdelacka
4. črc 2016

@lenejewel89 jasně musíš doufát jako doufáme všechny ze to bude v pořádku

itworks
4. črc 2016

@lenejewel89 prosím tě nezblázni furt a netestuj! To, že ostatní můžou mít ducha tak brzo je hodně individuální, nikdo tady z nás netestuje minimálně do 9 dne, opravdu se opět zbytečně stresuješ. Nikomu z nás tady duch 5 ani 6 den nevyšel.

tehulka1167
4. črc 2016

@lenejewel89 delas si to sama svým přístupem!

anette30
4. črc 2016

@lenejewel89 ty jo, já tak stresovat, tak asi do toho ani nejdu. Fakt zklidni, nebo z toho zblbneš. Neber to zle, ale je to tak. Mě ani nenapadlo testovat tak brzy, až 10 den a hotovo, veděla jsem, že bych mohla mít zbytečně stres z negativního testu. Vždyt to malé uvnitř sebe takovým přístupem vyženeš. ANi jedna z nás to neměla snadné. Některé jsou uspěšné těhotné, nekteré bojují dál. Ale ani jedna, co si nepamatuji nepropadala takové panice. Neber to nijak zle, ale nepřemýšlela si nad někým, kdo by ti mohl pomoci, jak tyto situace zvládat?

tehulka1167
4. črc 2016

@anette30 tohle už je vázne přehnaný a vic jak polovina úspěchu je v hlavě.

Strana