icon

Je tu někdo po embryotransferu?

fonamor
27. lis 2015

Ahoj holky, taky některá z vás čeká po ET ?

sisul_ka
7. črc 2016

@anette30 aj zvracias? Urcite mimco rychlo rastie a HCG sa zvysuje raketovou rychlostou 😵 Neboj, je to dobre znamenie 😵

anette30
7. črc 2016

@sisul_ka naštěstí neztrácím,ale daleko do toho nemám teda 😁 Je mi blbe před jídlem,po jídle,takze skoro nejim a chudáka prcka beztak trapim hlady.

sisul_ka
7. črc 2016

@anette30 este ho netrapis, neboj 😉 Ja som uz tiez schudla dobre 2 kg co mi jest nechuti 😀

handous1
7. črc 2016

@tehulka1167 já jsem tu těhot. prukazku ani nechtěla přijde mi to moc brzo vždyť nemáme ještě ani srdíčko. Však se taky už dočkas. 😉
@anette30 já jsem měla transfer 20 června napsala mi včera do prukazky 6+2 já nevím jak to pocitaj měla takový tabulky a dost ji to trvalo než to udělala. Tak nevím jestli to spočítala dobře byla tam nová sestřička. Kdy si měla ty transfer a jaky týden si ty ? Četla jsem že tobě už je špatně a mě ještě vůbec není pořád čekám kdy to přijde a ono nic. Doktor říkal ať jsem ráda ze mi není špatně.
@sisul_ka děkuji preji také hezké tehulkovani. Příští středu budeš mít už srdíčko ?

anette30
7. črc 2016

@handous1 měla jsem transfer stejně jako ty.Jn, bývá mi dost divně, bud ráda, že tobě nic není.🙂 Trochu nechápu, kde vypočítala, že jsi 6+2...vzhledem ke dni transféru. A kdy máš termín porodu?

handous1
7. črc 2016

@anette30 termin porodu 27.02. A ty si teda kolikátý týden ?

handous1
7. črc 2016

Anette30 já bych byla radši kdyby mi bylo nevolno asi bych měla pocit že je všechno o.k a takhle se bojím že to není v pořádku měla jsem před tim zamlkle těhotenství tak mam strach .....

tehulka1167
7. črc 2016

@handous1 tak na tohle absolutne nespolihej ! To ze jsou nevolnosti neznamená, že je vse ok. Pár ženských tu už psalo jak jim bylo zle a přitom měly zamlkly.

anette30
7. črc 2016

@tehulka1167 tak dík teda 😀

anette30
7. črc 2016

@handous1 Dnes jsem 17. den od transferu.

tehulka1167
7. črc 2016

@anette30 ale no tak...vis jak to myslím 🙂

anette30
7. črc 2016

@tehulka1167 naštěstí vím. Každá jsme jiná, každé těhotenství je jiné 🙂 Ani nevíš, jak se už těším, až ho uvidím 🙂 Zatím jen můžu spekulovat, zda tam vůbec je. Ale celkově se cítím jinak, tak si myslím, že snad neutekl :D

tehulka1167
7. črc 2016

@anette30 přesně jsi to trefila -cítíš se jinak 🙂 a to je to spravny 🙂

sisul_ka
7. črc 2016

@handous1 dakujem 🙂 mame rovnaky datum transferu, tak neviem od kial nabrala, ze si v 6+2 nedava to zmysel, tvoja lekarka podvadza 😀 Hlavne je, aby malinke bolo v poriadku 😵 Ja mam byt v 6t +1buduci tyzden v stredu, tak preto nie je mozne, ze uz si teraz 6+2 😉 alebo tvoj zazrak rastie blesku rychle 🙂 Ano, uz by malo byt aj srdiecko, uvidime 😵

anette30
7. črc 2016

@handous1
@sisul_ka Jj, taky si myslím, že je handous méne. Já jsem dneska 5+1, což jsme dneska všechny, když jsme měly stejný den transferu. Mohlo by se to jen lišit ultrazvukem, ale když říkáš, že to počítala z nějakých tabulek...Proto ani nemohlo být srdíčko 😉 je to moc brzy, takže bud klidná 🙂

sisul_ka
7. črc 2016

@anette30 ja to ratam od poslednej menstruacie, nie kedy bol transfer 😉 len aby sme to tu upresnili :D

tehulka1167
7. črc 2016

@sisul_ka přesně jak píses od poslední menses je to dva týdny plus to co jste tehu. Takže ted jste kolem 5 týdne.

sisul_ka
7. črc 2016

@tehulka1167 ano, ja som 5 +2 😀

handous1
7. črc 2016

Holky já si to myslím taky že mi to špatně spočítali když jsem na ty sestřičky koukala jak to nevěděly a několikrát za sebou počítaly. Rozhodně být 6+2 nemůžu pamatuji si že mi říkal doktor z kliniky jak jsem měla to zamlkle tehu že 6+3 už srdíčko musí být vidět na ultrazvuku. A ten gynekolog mi řekl že je moc brzy na srdíčko což jsem sama věděla. Až tam půjdu příště tak se ho na to ještě zeptám a jsem zvědavá co mi na to řekne. 🙂 Hlavně aby bylo srdíčko......

sisul_ka
7. črc 2016

@handous1 vyrataj si to presne od poslednej menstruacie. Potom samozrejme, zalezi aj natom ako rychlo rastie fazulka 😉 Pise sa, ze srdiecko by malo byt zachytene koncom 6tt
Som zvadava, ci uz bude vidiet u mna, verim, ze ano 😵

anette30
7. črc 2016

@tehulka1167 Nj, když já transfer měla až 25DC..tak to bych byla o týden více, jak holky tady.

anette30
7. črc 2016

@sisul_ka Já bych podle poslední MS byla dneska 6+0, což mi příjde divné no 😀

tehulka1167
7. črc 2016

@sisul_ka určíte bude už srdicko 🙂

sisul_ka
7. črc 2016

@anette30 z akeho dovodu ti transfer robili az 25 den?

tehulka1167
7. črc 2016

@sisul_ka asi má dlouhý cykly.. Já otěhotněla v krátkém cyklu. 7 DC jsem mela ovulaci a jela jsem za 7 dni na transfer takže ten byl 14 DC

anette30
7. črc 2016

@sisul_ka Já ten 14DC cyklu měla sliznici jen 6.5mm a o 4 dny později už 9mm, tak se naplánoval transfer a minimum, kdy se před KET užívá Utrogestan, at máš nějakou hladinu je pět dní, tak to tak vyšlo no. Ono, když bereš hormony, tak máš umělý cyklus a celý ti ho řídí vlastně hormony, co jíš a máš ty správné hladiny hormonů, co máš mít 🙂 Teda pokud ti tělo na ně reaguje, mi reagovalo moc hezky 🙂 A výsledek znáš 😀

anette30
7. črc 2016

@sisul_ka
@tehulka1167 Já nemám žádný cykly přirozeně bez hormonu jsem to nedostala i pul roku, ale to jsem nikdy tak dlouho nevydržela a šla si pro Agolutin, na ten jsem zase zabírala nádherně.

tehulka1167
7. črc 2016

@anette30 tys mela Ket stimulovany?

tehulka1167
7. črc 2016

@anette30 ahaaa tak to jo.

anette30
7. črc 2016

@tehulka1167 JJ, já bych ani nijak jinak nemohla.

Strana