Je tu někdo po embryotransferu?
Ahoj holky, taky některá z vás čeká po ET ?
@vcelkalenka jezisi holky to ke parada nadhera krasny proste moc gratuluji 😊😊😊
Pipi39 Zkusim to. Snad to vydrzim. Kez by to vyslo!!!!!! A nevadi, kdyz si s nim povidam, i kdyz netusim, jestli tam je? Neni to blaznovstvi?
@ruzicka77 ne neni ja u prvni to taky delala. A nyni si vzdy vecer to brisko pohladim a preji hezke uhnizdovani. Je to hezke akorat ja proste si myslim ze to bude holka takze porad vymejsim jmeno abych ji nejak mohla rikat 😃takze napodone. Mam par tipu ale nemohu se rozhodnout to mam dilema ze? Vis kdyzto nevyjde tak to tak proste ma byt. Nevis proc ale priroda je mocna. Ale pokud tam je tak to uz od 7dne vyvoje vnima hlasy .
Pipi39 To je skvele. Me je jedno jestli to bude holka nebo kluk. Ho!ku uz doma mame, pokud by to byl kluk, manzel chce Pepicka. Ja vim, priroda si dela co chce. Jen porad nedokazu pochopit, ze kdyz jsme oba zdravi a nemame vubec zadne zdravotni problemy, proc priroda odmita miminko. Nebo telo? Nevim, ale rikaji mi, ze sanci mame, tak budu dloufat.......
@princezna22 Nevzdávej to....třeba to opravdu vzdalo jen jedno embryjko a druhé už je za vrtáné 🙂 Vím jak ti je, můj už je to 5. pokus a taky se snažím doufat 🙂
@pepina007 Jsi hodná, díky.Je to ale už téméř krvavé špinění.Utrogestan jsem dala už na 2-2-2 ale asi je to ten důvod,že menzes to drží :'( :'( :'( Já na 4pokus nemám asi sílu :'( :'( :'( a v kvétnu mi je 39.
Dobrý večer,jsem 5.den po ET a už od 2.dne mám bolesti jako před menstruaci,je to běžné?
@evabrno ahoj, je to časté.Někdy to tak je až do 20tt a někdy jako u mě se menzes spusti :'( jsem 10 den po ET a špiním, krvavě :'( Tobě držím palce
@princezna22 nevzdávej to.... mě už bylo 39 a když to ted nevyjde zkusíme to znovu, moje sestra má holčičku v 41 😉
@princezna22 To je mi opravdu moc líto.Tak jak píše Axi,i moje kamarádka otěhotněla ve 41 letech,zase musíš načerpat sílu a jít dál 🙂
... snad potřebuji chvilku času to vstřebat ... ale zdravotně mi to dalo již hrozně zabrat ... mám protilátky proti embryu - zjistili mi to na imunologii - dostala jsem na to Metypred .... a poctivě ho brala a pak to přišlo ... v prosinci jsem měla mrtvici. slabou, ale mrtvici .... to s Váma otřese ... doktoři mi povolili to ještě zkusit s tím že si během IVF píchám Fraxiparin ... ale ten strach tam pořád je ... za dva roky co se snažíme jsem z 58 kilo nabrala na 78 kilo ... vypadám jak koule, zvýšil se mi cholesterol ... léčím se s vysokým krevním tlakem a sníženou funkcí štítné žlázy .... jen se bojím aby mě to snaha o miminko nezabila ...
@danda3 Já taky měla ten 9 den po KET čárku po limitu, asi za 15min 😀 a podívej, kde jsem 🙂. Krásná zpráva, vypadá to nadějně, potichoučku gratuluju!!!!! Moc přeju ať sílí mrška 😀
@princezna22 😢 . To mě moc mrzí ☹ . Ale třeba tam to jedno fakt je 😉 . Já špinila od 6tt do 10tt, byly to nervy strašný, ale podívej, nic to nebylo 😉 . Přeju moc ať se drží!!! A přemýšlela jsi do darovaným embryjku? Může to být opravdu věkem a prostě špatnou kvalitou vajíček ☹
@pavlina1976 Kdybych neměla žádné děti, tak asi ano.Ale mám z 1 manželství dvojčata, mé dva nádherné syny, je jim 16let.Teď mám 5 let přítele - i ten má vlastního syna ... chtěli jsme spolu vytvořit novou rodinu ... ale tím,že mám vlastní děti,bych nedokázala v sobě nosit cizí :'( hodné jsem to zvažovala, ale neumím se přes to přenést :'( bylo by jen přítele :'( bojím se,že bych to pořád vnímala ...
@princezna22 Můj manžel svoje děti nemá, takže jsme do toho šli, právě proto, že mám taky svojí dceru. A taky bych těžce nesla mít darované vajíčko a manžel, aby dodal špermie. Tohle když píšu embryjko, tak myslím embryjko a ne vajíčko! Takže je to vlastně darované miminko 😉 . Tohle mi nevadí a jsem ráda, že manželovi taky ne. Moc se na něj těšíme a vůbec to takhle neberu! Ale chápu, že každý jsme jiný 🙂 🙂 Tak uvidíš. Já se přiznám, že kdyby měl manžel svoje dítě, tak tyhle hrůzy vůbec nepodstupuji! Obdivuju tě, že tohle prožíváš a nemusíš.....
@pavlina1976 to co píšeš - darované embryo do toho bych šla !!! To by mi také nevadilo.Naopak !!!Jen jsem o tom doteď nepřemýšlela.Dnes to s přítelem proberu 🙂 Díky PS:Jak dlouho jste na něj čekali ? A kolik to stojí ?
Holky prestali me bolet prsa . A mam pocit ze to opet nevyslo bohuzel. Tak jsem verila ze opravdu to dopadne a byla v klidu v poho. A je mi to k nicemu stejne.
@pipi39 To jsme na tom stejně :'( jsem 11. den po ET hodně špiním a to podle mě jen tím,že beru Utrogestan 2-2-2 a podle mě mi drží ten menzes :'( nemám tady test, jsme na horách,takže v podstatě jen z principu dobíram Utrogestan, v sobotu udělám test jen tak pro pořádek j to svinstvo vysadim :'( Život je někdy pěkně hnusnej :'( na další, 4pokus nemám sílu a hlavně už tomu nevěřím,že by to vyšlo :'( r
@princezna22 Ne každý CAR to dělá, já kvůli tomu přešla do Sanusu 😉 . Jinak jsme nečekali vůbec, začala jsem se připravovat jako na KET, takže nic hrozného, estrofem, utroš a metypred .....A hned další cyklus jsme si pro broučku jeli 😉 . Stojí to 18.800,- a já jsem si vůli věku nechala dát dvě a chytlo se jedno 😉 .
@pipi39 ☹ . A co test? Kolikátý den jsi? Ještě se snaž věřit, je to těžký.....Taky tyhle pocity znám, jeden den jsem věřila, že je to tam, byla jsem si jistá a druhý den, že ne....Ach jo.
@pavlina1976 já metypred už nikdy nevezmu, měla jsem po něm mrtvici :'( a jen díky tomu,že jsem do hodiny byla v nemocnici na Homolce,nemám následky ... měla jsem štěstí,ale už nikdy to nestrčím do pusy ☹ je to svinstvo :'( taky díky tomu nevim zda mám šanci ... doktoři říkají,že ano, ale nevim ... a ...darované embryo ...říkám si, kolik dětí je sirotků např. Na Ukrajině, zda radši nějakému nešťastnému dítěti nepomoci a nedat mu domov a lásku ...
@princezna22 no ja uz take dost pochybuji. Mrzi me ze nikdo nerekne mate spatny vajicka je to tim proste na 100*/* a pak bych se smirila. Ale oni nic na tuty nereknou sakra. Nechapu jak nekdo vydrzi tolik pokusu ..zas to na me dolehlo.
@pavlina1976 no ket je nolty den tak jsem 5ty den. Nejhorsi je ze tak presne ro bylo i minule. Ze dne na den najednou jako kdyz utne. Vim ze je brzo ale holt to tak citim a jsem fakt zklamana doufala jsem ze js si to uz vybrala nooo a ue ten druhy vyjde a je to. Vcera jsem byla na posledni injekci pregnylu takze na vse je bohuzel brzo.
@princezna22 to me moc mrzi . Ale vis jak dokud jen spinis tak sance je. Nesmi to byt krev cista. Ja krvacet nezacnu mam dlouhy ciklus na me i tak by to bylo brzo proste.
@pipi39 přesně !!!Ať mi to řeknou a je to !!! Ale to ne :'(
@princezna22 @pipi39 holky jak to s vámi vypadá? nějak se to tady "zaseklo", to už jste ztratily naděje?

@ruzicka77 ahoj. Musis doufat a snazit se byt co nejvice v klisu a vydrzet co nejdele netestovat....