icon

Je tu někdo po embryotransferu?

fonamor
27. lis 2015

Ahoj holky, taky některá z vás čeká po ET ?

sisul_ka
15. črc 2016

@beluci007 krasne 🙂

sisul_ka
15. črc 2016

@handous1 velmi ti prajem aby sa to dobre skoncilo a mne tiez 🙂 ja si nechcem pripustit, ze by bolo nieco zle, proste to male to musi dat 😵 Ani moja lekarka sa netvarila happy, a hned mi povedala, ze ak buduci tyzden nebude akcia srdiecka, tak je to zle, no to zle s moze strcit za klobuk! Bud silna!!!

itworks
15. črc 2016

@fresijka ahojky, tak u mě posouvá ket směrem dopředu, tzn. v neděli dopoledne, dle rady dr i embryoložky 🙂 sice máme v neděli odpo oslavu, ale zítra budu chystat sladké, nakládat maso a tak. V neděli se nechám obskakovat a budu dávat rozkazy, co je zapotřebí udělat 😀 tak si manžel i tchýně máknou 😀 ty máš potvrzené pondělí? Už se moc těším, to zas budu bantovat v neděli nad ránem 😀

itworks
15. črc 2016

@sisul_ka, @handous 1 holky, to zvládnete a bude vše v pořádku, miminka to doženou 🙂 držím palce, co to jde, budu na Vás myslet 🙂

itworks
15. črc 2016

@anette30 tak s tím přeložením to je taky pozitivní, konečně pryč z car 🙂 a zařadit se pěkně do čekárny těhulek 😀

handous1
15. črc 2016

@sisul_ka dekuji za podporu ja si opravdu moc nadějí nedělám. Řekla bych že to cítím že to neni v pořádku je to stejný průběh jako minulé zamlkle těhu. Doktor mi včera dával ještě malé naděje na které já nevěřím. Moc ráda bych ráda věřila v dobrý konec a chtěla bych abych to tak emočně neprozivala ale to nejde a já se nacházím někde na dně a to potrvá než se z toho zase dostanu..... ach jo Tobě mooooc přeji ať ti to vyjde !!!Drž se !!!

sisul_ka
15. črc 2016

@handous1 ☹ no az v pondelok ci v stredu budes isto vediet, takze stale drzim palce, tak silno ako sa len drzat da 🙂

evikuuu
15. črc 2016

Na krev me neposlali. Mam si jen udelat test 20.7.

beluci007
15. črc 2016

@evikuuu co je to za car, ze neposilaji na krev?

evikuuu
16. črc 2016

@beluci007 Pronatal Praha

handous1
16. črc 2016

@sisul_ka ty si zlaticko. Moc děkuji . Já už opravdu vím co mě čeká. Přemýšlím nad tim jestli si dodělat vyšetření jako imunologii genetiku.... Máš to udělaný ty ?

sisul_ka
16. črc 2016

@handous1 hej mam a vsetko bolo v poriadku len stitna trosku zlobila 😉 inac nic

panbaf
16. črc 2016

@itworks ahoj, nečtu všechny příspěvky, takže jsem trochu mimo :o) ale jaktože to takto posunou? Já myslela, že když je cca 12 DC na kontrole všechno v pořádku tak si píchneš injekci, praskne folikul a proběhne ovulace a za 5 dní je transfer.. Nějak v tom asi tápu 😀 Každopádně držím moc na zítřek palce!!!

itworks
16. črc 2016

@panbaf děkuji moc, snad budou obě 🙂 si myslím, že mi to dr nechtěně špatně spočítala. Embryoložka říkala, že je lepší už v neděli, dle stáří embrya a sliznice. Konzultovala to ještě s mudr a že je to vhodnější. Víš jak, tam může hrát roli i den, takže věřím doktorům. Ovulace byla v pondělí, tudíž to tak i logicky vychází 😀

terezabinkova
17. črc 2016

@itworks držím pěsti, ať jde vše dobře a miminku se u Tebe moc líbí!

tehulka1167
17. črc 2016

@itworks ať to dobře dopadne 🙂

fresijka
17. črc 2016

@itworks Ahojky, no to je bezvadné. Takže už dneska tam budou mimísci ;) Já jdu zítra. Ale nevim no, necitím se dobře. Asi jsem v práci nastydla u větráku. Pálí mně oči a v nose. Tak nevim, zda to neodložit. JInak se cítím dobře, nevím no.

fresijka
17. črc 2016

Spíš jsem chtěla dodat, že se cítím dobře tak, že nemám horečku, ani mně nebolí klouby apod..možná jsem i unavená z práce, jela jsem celé dny až do včera. Tak to asi na mně padlo. Uvidím zítra. Ono to počasí, jednou hic pak zima, to mi taky nesvědčí. Dej vědět po oslavě co a jak ;)

kecka28
17. črc 2016

ahoj holky, jsem dnes třetí den po KET dvou blastocyst. Prvn ET v lednu nevyšel... snad se zadaří.

hanyas
17. črc 2016

@kecka28 tak drzim pesti 🙂

itworks
17. črc 2016

@kecka28 Držím palce 😀

kecka28
17. črc 2016

@hanyas
@itworks moc díky, holky. nesnáším ten pocit, že tomu nemohu nějak pomoci... ach jo..

itworks
17. črc 2016

Tak holky,ket mám za sebou,mam u sebe dva bojovnicky 😀 Děkuji za držení palců 😀

kecka28
17. črc 2016

@itworks Taky držím, i na nohou 🙂

itworks
17. črc 2016

@fresijka ahoj, však uvidíš,dneska pořádně odpočívej, cajickuj a gaucinguj a zítra budeš chytrejsi 😀 já jsem tak ráda,ze mam u sebe obě 😀 a tím se naše "zásoby" vyprazdnily 😀

itworks
17. črc 2016

@hanyas a jak to vypadá s tebou,MS už přišla potvurka jedná?

alvica
17. črc 2016

@itworks Moc držím palce, ať všechno dobře dopadne!!!

beluci007
17. črc 2016

@itworks držím pěsti

fresijka
17. črc 2016

@itworks Moc na tebe myslím, at se tam udrží, broučci. Já spala dvě hodinky a asi zas půjdu na chvílí 😀 ráno uvidím a poradím se s mudr. Já když volala do laborky, tak prý pokud není teplota, je vše oukej. Ty koukej na sebe dávat pozor, nechej se hýčkat. Raduji se s tebou 🙂

fresijka
17. črc 2016

@kecka28 Ono to vždy nějak dopadne, tomuhle se pomoci nedá krom toho, že mysl udržíš klidnou. Jednou se to musí povést i nám, ostatním čekatelkám na ty dvě čárky 😀 jak trávíš dny?

Strana