Je tu někdo po embryotransferu?
Ahoj holky, taky některá z vás čeká po ET ?
@handous1 velmi ti prajem aby sa to dobre skoncilo a mne tiez 🙂 ja si nechcem pripustit, ze by bolo nieco zle, proste to male to musi dat 😵 Ani moja lekarka sa netvarila happy, a hned mi povedala, ze ak buduci tyzden nebude akcia srdiecka, tak je to zle, no to zle s moze strcit za klobuk! Bud silna!!!
@fresijka ahojky, tak u mě posouvá ket směrem dopředu, tzn. v neděli dopoledne, dle rady dr i embryoložky 🙂 sice máme v neděli odpo oslavu, ale zítra budu chystat sladké, nakládat maso a tak. V neděli se nechám obskakovat a budu dávat rozkazy, co je zapotřebí udělat 😀 tak si manžel i tchýně máknou 😀 ty máš potvrzené pondělí? Už se moc těším, to zas budu bantovat v neděli nad ránem 😀
@sisul_ka dekuji za podporu ja si opravdu moc nadějí nedělám. Řekla bych že to cítím že to neni v pořádku je to stejný průběh jako minulé zamlkle těhu. Doktor mi včera dával ještě malé naděje na které já nevěřím. Moc ráda bych ráda věřila v dobrý konec a chtěla bych abych to tak emočně neprozivala ale to nejde a já se nacházím někde na dně a to potrvá než se z toho zase dostanu..... ach jo Tobě mooooc přeji ať ti to vyjde !!!Drž se !!!
Na krev me neposlali. Mam si jen udelat test 20.7.
@itworks ahoj, nečtu všechny příspěvky, takže jsem trochu mimo :o) ale jaktože to takto posunou? Já myslela, že když je cca 12 DC na kontrole všechno v pořádku tak si píchneš injekci, praskne folikul a proběhne ovulace a za 5 dní je transfer.. Nějak v tom asi tápu 😀 Každopádně držím moc na zítřek palce!!!
@panbaf děkuji moc, snad budou obě 🙂 si myslím, že mi to dr nechtěně špatně spočítala. Embryoložka říkala, že je lepší už v neděli, dle stáří embrya a sliznice. Konzultovala to ještě s mudr a že je to vhodnější. Víš jak, tam může hrát roli i den, takže věřím doktorům. Ovulace byla v pondělí, tudíž to tak i logicky vychází 😀
@itworks držím pěsti, ať jde vše dobře a miminku se u Tebe moc líbí!
@itworks ať to dobře dopadne 🙂
Spíš jsem chtěla dodat, že se cítím dobře tak, že nemám horečku, ani mně nebolí klouby apod..možná jsem i unavená z práce, jela jsem celé dny až do včera. Tak to asi na mně padlo. Uvidím zítra. Ono to počasí, jednou hic pak zima, to mi taky nesvědčí. Dej vědět po oslavě co a jak ;)
ahoj holky, jsem dnes třetí den po KET dvou blastocyst. Prvn ET v lednu nevyšel... snad se zadaří.
Tak holky,ket mám za sebou,mam u sebe dva bojovnicky 😀 Děkuji za držení palců 😀

@beluci007 krasne 🙂