Je tu někdo po embryotransferu?
Ahoj holky, taky některá z vás čeká po ET ?
Dobré ránko, spolubojovnice. Dnes osmý den od KEt a od noci dost silné křeče. Po prvním ET jsem devátý den začala špinit, desátý den krvácet (i přes Utroš) a zdá se mi, že i tentokrát bude průběh jako přes kopírák. ☹
@kecka28 Nee, nesmí, nepřivolávej to, prosím. Klid, bud v klidu..to nemusí znamenat stejný postup. Drž se a nemysli na takové zavěry! Já si bodat pregnyl, ještě jsem jednou volala do car, už je tam ze mně na nerva, prý nemám uvažovat že bych si ho nedala :-P je prý důležitý pro dělohu v mém případě na hormon těhoenský, takže mu jdu udělat prostředí těhotenské 😝 a ty klidek, opravdu. Myslím na tebe
@sisul_ka Ahoj, jak je doufám, že dobrý. Celý týden jsi se neozvala .
Tak ja zacala trochu spinit. Byla jsem u sveho gyn. a na utz je videt dutinka, ale hrozne se bojim, ze se to rozjede a bude po vsem. Do CAR mam jit na utz az 28. Tam se vse potvrdi. Prestalo mi byt i na zvraceni. Ja se snad zblaznim. Tak koukejte psat jen dobre zpravy 😃
@evikuuu tak to je přece dobře, že jde vidět dutinka, neboj, to špinění je prece běžné. Co se týče příznaků, tak holky to mají taky jak na houpačce, přece není nikde napsané, že ti musi být špatně celé těhotenství. Uvidis že příští týden se už objeví mimi. Drz se, odpočívej , zabav se, ať nemyslíš na zlé věci.Drzim palce na příští utz 😀
@tehulka1167 akoze nie, ved som sem pisala v utorok a vo stvrtok skoro rano o 3:30 som opat karvacala, len hodinku, no krvacala a dost, potom uz len jemnulinke spinenie. Je to na nervy, ale musim vydrzat do buduceho tyzdna a potom sa uz rozhodne! Som z toho celeho dost zmatena, no neprestavam verit 🙂
@sisul_ka Ježíši. To verim. Kdo by nebyl na nervy :(
dakujem za podporuju, dievcata moje 🙂 😉
@sisul_ka moc držím pěsti a věřím, že brzy napíšeš dobré zprávy!
@sisul_ka musí to byt Dobrý sakrá. Ty si to už zasloužíš.
Ja tiez dufam, ze od buduceho tyzdna budem pisat len dobre spravy a citat od vas tiez len super spravy, takze kazda krasne a uspesne tehotna, pocujete!!! 😉 🙂 😵
@sisul_ka Ahoj,chtěla bych ti nalít trošku optimismu do žil... Taky jsem měla hematom na začátku těhu,5x3 cm,mnohem větší než embrijko. Na pohotovosti mi řekli,že prostě musim ležet a modlit se,nic moc prognoza...Pak jsem ještě krvácela 2x,ale už to byla spíš tmavší krev. Každopádně a to nejdůležitější,teď mě to embrijko bojovnický každou chvilku kope v břiše. Takže hlavu vzhůru,lež a hlaď si bříško,bude to dobrý 🙂 A s tím počítáním tt a dnů si nelam hlavu,mě to nikdy (v car,na gyndě,na pohotovosti) nepočítali podle transferu,ale podle ms a stejně jsem pokaždý byla napřed,takže ve 12tt mi i měnili datum porodu,ono každý embrijko roste trochu jinak
@derinne dakujem za podporu, vazim si to! Buduci tyzden budem mudrejsia. U mna je problem v tom, ze poriadne este ani jeden z lekarov nevidel embryjko len gestacny a zltkovy vak! Hematom mam po celom obvode gestacneho vaku, a ked krvacam, tak je to jasna krv ale vzdy len hodinku, potom akoby utalo. Vo stvrtok skoro rano som krvacala dost silno. Uvidime co mi povedoa buduci tyzden na kontrolnom UZ. Zatial stale verim a dufam, ze to bude ok. 🙂

@beluci007 Já to testování dám až 12 den nejdříve ...bojím se 😀 a tobě bylo taky tak dobře po ceou dobu? Mně je fakt dobře, jen včera bolelo odpo břicho a pak zas nic. Mám pocit jakobych na žadném Ketu nebyla 😀