Je tu někdo po embryotransferu?
Ahoj holky, taky některá z vás čeká po ET ?
@handous1 hele a nechces se vykaslat na nake mereni HCG? Akorat te to nervuje a to miminku vubec neprospiva.me taky nerostlo tak jak melo ale presto plod rostl v pohode... Kdyz me propustili z nemocnice rychle jsem se uklidnila a bylo to mnohem lepsi.uplne vim jak se citis.ja mela v nemocnici takove stavy kdy jsem mluvila s miminkem a rikala mu jestli u me nechce byt at odejde,ze se nebudu zlobit .aleze uz chco vedet jestli bude vse v poradku ci nikoliv.ta nejistota byla ubijejici☹
@adelinkkaa přesně tak jak píšeš ta nejistota je strašně ubijejici a já mam taky stavy příšerné. Trpělivost vůbec už nemám. Nic nemůžu plánovat jen momentálně čekat. Víš oni v caru když mi berou krev tak odpoledne volají a řeknou ti ty hodnoty. Naposledy v caru doktor řekl že ten malí gestacni vacek že to není dobrý ale že teď je nejdůležitější srdeční akce a že musíme čekat ,hm tak si vyber.....
Děkuji moc za podporu 😊
@handous1 hele a jak mas velkye embryjko a ten gest.vacek? Me brali krev v nemocnici obden.kdyz jsem tam lezela.vysledky me teda rekli hned pri vizite ale vsichni se tvarili jaka to je tragedie a nejlepsi bude revize.bylo to hrozne.nastesti jsem se nedala a malemu jsou ted 2,5roku
Holky držte se, myslim na vás, ať to vše dobře dopadne. Jsou to neustálé nervy 😕
No jak to tu ctu nervy silene!Hodne stesticka vsem!Ja dnes 6 den po ket rano me hodne svedila ruka udelat si uz test ale je jeste cas.A hlavne by to mohl byt jeste pregnyl.Nevim co delat at mi to rychleji utikaa☹️
@martinek14 já 7 den a vůbec mě to pro změnu nelaka, nechci vidět negativní test,uz chápu, že se některé holky boji testovat a čekají až na krev.
@itworks Jj taky to chapu ale nervozita silena.Nevim jal dlouho muzu mit jeste pregnyl kdy mi minule pondeli pichali 1000 jednotek a ve stredu jeste 500 pocitam tak do zitrka
@martinek14 Každému se z těla vyplavuje jinak..mělas málo jednotek..v týdnu příštím už tam určo nebude..já měla 5000...což je dost. A testovat fakt nechci..vždy jsem šílela s testama a tenhle pslední pokus je to vše jinak..asi počkám až na krev nebo ho udělám v to ráno, kdy na krev půjdu, dřív určitě ne. Já jsem byla na Ketu v Pondělí 18tého..musíme holky vydržet ;)
☹ ☹ ☹ Holky, od rána stejná bolest břicha..ne ani bolest teda, jako spíš tlak, ale je to nepříjemný..nepustilo se to od božího rána:/ to bude asi blbý, kurde 😒
vydrzte dievcence, este nie je koniec! Drzim moooc palce 🙂
@martinek14 to jsi si spletla, ne? Urcite jsi mela 10 000 a pak 5 000.
@adelinkkaa právě že jak velký gestacni vacek je ani nevim jelikož doktor říkal že je tak malí že se nedá ani ještě změřit ☹ Doktoři mi dávají pocit že to je špatný tak se fakt bojím ale oni jen když se ptám jak špatný to je..... tak odpověď dostanu jen že musím čekat a pak se uvidí a naposledy mi říkal že ať si hlavně potom když by těhotenství pokračovalo nadále udělala všechny důležité vyšetření. Kloudne odpovědi nedostanu jen pořád kontroly a čekání . Příští tyden jdu ve čtvrtek zase na ultrazvuk ke gynekologovi. Říkám si že za 3 týdny už budu mít 12 týden tak snad do te doby budu vědět o něco víc.... pak jedeme 3 týdny na dovolenou a to fakt už takovou nejistotu a nervy co mám bych nerada měla. Pevně doufám že do té doby uz budu vědět jak na tom jsme....
@tehulka1167 Ano presne tak.Jelito jsem
Ahoj holky, stalo se vám, že jste si zapomněly vzít tabletku?
@handous1 ale to je naky divny.jak nemuze zmerit gest.vacek ale vidi tam embryo se srdickem? Dyt srdicko je videt zhruba od 3mm ... Takze gest by mel umet zmerit...budu drzet palce na kontrolu
@anette30 ty ještě bereš léky? Já myslela, že už vysazujes 🙂
@tehulka1167 mají se jíst do dvanáctého týdne,takze zatím nevysazuji.No, snad jedná vynechaná davka nic neudělá a kdyby něco,tak už to asi i vidím.
@anette30 ne neboj nic se nestane. V kolikatym jsi tt?
dobre ranko dievcence! Tak ja som prave potratila 😢 ☹ hematom bol silnejsi, obrovsky, hnusny 😖 vsetko ma boliiii a najma pri srdci!!!! Je to strasne, no verim, ze ta bolest casom ustupi a o znovu sa budem zo zivota radovat!!! Manzel je stale v zahranici, takze som na to sama 😒 Drzte sa, a prajem Kazdej uspesne, bezproblemove a radostne tehulkovanie 🙂 Este raz, dakujem za vasu podporu a ze ste tu pre mna boli, teda pre nas 🙂 Ja sa teraz odmlcim, no sem tam sem mrknem 🙂 Majte sa krasne!!!!!

@fresijka tak je to asi špatně,ze? Jsem byla tak natesena že to ted už vyjde a ono pořád nic nenasvědčuje, že by se to povedlo 😔