Je tu někdo po embryotransferu?
Ahoj holky, taky některá z vás čeká po ET ?
@sisul_ka ach jo :( :(
@fresijka ahojky, jak jinak, máš pravdu 😀 opět se nic neděje a už nevěřím, že se něco bude dít, krom menstruace 😒 moje mamka mi vždycky řekne, to je dobře, tak chrápou 😀 a já ji odpovím, no hlavně, aby se vzbudili 😀 no sranda musí být, jinak by me kleplo 🙂 včera jsme byli na hříbkách, to bude dneska polívečka. To je dobře, že u tebe taky vše ok 🙂
Holky, by mě zajímalo, jestli se už těhulka kulatí? 😀
@itworks jojo jsem jako Míša kulička : D
@sisul_ka je mi to moc líto... věřím, že brzy budeš opět plná sil a budu jen doufat, že se na vás štěstí brzy usměje!
@sisul_ka drž se s hodně sil, časem to přebolí :(
@adelinkkaa divný to je ale bohužel je to tak. Já byla první u gynekologa který mi řekl že srdíčko je vidět že bije ale ten gestacni vacek se ještě změřit nedá jelikož je velmi malí. Měla jsem k němu nedůvěru protože je to už starší pán a teď pár týdnů ma nový ultrazvuk tak jsem myslela že to s tim jeste neumí. Pak za dva dny jsem šla do caru kde mi to řekl to samé. Tak ja nevím jak je to možné. Oba doktoři mi řekli že musím čekat jak se embryjko bude vyvíjet a jaké budou hodnoty.... takže ja fakt každou kontrolu mám nervy jestli srdíčko ještě bije....
Dakujem vam za povzbudive slova, skoncila som v nemocnici! Koli slnemu krvacaniu a bolestiam som skoro odpadla do bezvedomia. Lekarka mi povedala, ze silno krvacam koli Lovenox injekcii, no aspo som sa pekne vycistila a nemusim na cistenie. Telo si s tym naozaj blezkurychlo poradilo. Som si ista, ze za par dni sa budem citit lepsie. Majte sa tu krasne!!!! 🙂
@itworks Já mám pouze občas ten tlak na straně..jinak nic. A ráno mně štípalo v prsu, ale taky jen chvilkové, takže to vůbec neberu za nějaký příznak. Spíš se modlim, aby tohle vyšlo, když mi je tak dobře. A mám pocit že nějak v poslední dny neudržím ten utrouš, že leze ven v podobě vodičky..musim mít stále slipovku. takže vždy když mám pocit, že je to hodně, doplním zásoby 😀 snad to bude vše dobré, já nám to tak přeju sakra! za chvíli pojedu do Ikei, přijít na jiné myšlenky a hned bude další den za námi ;)

@tehulka1167 zítra končím osmý. No, užívám to dlouho a logicky,kdyz jedná vynechaná antikoncepce nic neudělá,tak tohle je to to samé dalo by se říct 😊 Jsem klidná.