icon

Je tu někdo po embryotransferu?

fonamor
27. lis 2015

Ahoj holky, taky některá z vás čeká po ET ?

anette30
25. črc 2016

@tehulka1167 zítra končím osmý. No, užívám to dlouho a logicky,kdyz jedná vynechaná antikoncepce nic neudělá,tak tohle je to to samé dalo by se říct 😊 Jsem klidná.

tehulka1167
25. črc 2016

@sisul_ka ach jo :( :(

fresijka
25. črc 2016

@sisul_ka ☹(((((( Strašně mně to mrzí:((( drž se:( achjo:(

anette30
25. črc 2016

@sisul_ka ach ne☹ moc mě to mrzí a drž se.

itworks
25. črc 2016

@sisul_ka je mi to moc líto, posílám srdíčko k povzbuzení.

itworks
25. črc 2016

@fresijka ahojky, jak jinak, máš pravdu 😀 opět se nic neděje a už nevěřím, že se něco bude dít, krom menstruace 😒 moje mamka mi vždycky řekne, to je dobře, tak chrápou 😀 a já ji odpovím, no hlavně, aby se vzbudili 😀 no sranda musí být, jinak by me kleplo 🙂 včera jsme byli na hříbkách, to bude dneska polívečka. To je dobře, že u tebe taky vše ok 🙂

itworks
25. črc 2016

Holky, by mě zajímalo, jestli se už těhulka kulatí? 😀

tehulka1167
25. črc 2016

@itworks jojo jsem jako Míša kulička : D

terezabinkova
25. črc 2016

@sisul_ka je mi to moc líto... věřím, že brzy budeš opět plná sil a budu jen doufat, že se na vás štěstí brzy usměje!

fresijka
25. črc 2016

@itworks No, mně začel opět tlak na úravé straně, ale takový maličkatý. Žádná bolest jak na menzes. Necháme se překvapit, co z toho vyleze ;) Tvoje mamka je plná optimismu, což je dobře ;) Kdy jdeš na krev? V pondělí?

blanch2014
25. črc 2016

@sisul_ka drž se s hodně sil, časem to přebolí :(

itworks
25. črc 2016

@fresijka jo no, to byla i minule, pořád, počkej ještě na krev 🙂 ale víš, jak to dopadlo. Jo na krev jdu v pondělí, před krví ještě na výsledky imuna, bojím bojím. Raději aby nic nenašli. Ty jdeš v úterý?

fresijka
25. črc 2016

@itworks Měla bych v úterý ano, ale prý mohu už v pondělí. V pondělí zkusím test doma a podle toho se rozhodnu 😀 pokud bude sněhovej jak minule, půjdu hned v pondělí, na co čekat ;) at si zas můžu dát třešnovici :-P a nebo si ji dá mužskej 😀

kecka28
25. črc 2016

@fresijka tak u mě jasno - test i 12 den bílý a k tomu špinění, takže konečná...

fresijka
25. črc 2016

@kecka28 Ouuu, mrzí mně to. Vím, jak to člověka bolí, vždy zůstane naděje a tohle to rozsekne:( musíme bojovat dál!!!! drž se a naber sílu

handous1
25. črc 2016

@sisul_ka na tohle slova útěchy ani nejsou moc mě to mrzi. Drž se . Přeju ti ať ta bolest na srdicku brzo preboli a ať brzy najdeš sílu bojovat dál. Posilam velké objetí....

evelinah
25. črc 2016

@sisul_ka moc mě to mrzí, také jsem v březnu přišla o mimi v 10 tt, ale bojuji dál, touha po mimi je veliká. Ať to co nejdříve přebolí a máš sílu jít do toho znovu 😕. Držím palečky

handous1
25. črc 2016

@adelinkkaa divný to je ale bohužel je to tak. Já byla první u gynekologa který mi řekl že srdíčko je vidět že bije ale ten gestacni vacek se ještě změřit nedá jelikož je velmi malí. Měla jsem k němu nedůvěru protože je to už starší pán a teď pár týdnů ma nový ultrazvuk tak jsem myslela že to s tim jeste neumí. Pak za dva dny jsem šla do caru kde mi to řekl to samé. Tak ja nevím jak je to možné. Oba doktoři mi řekli že musím čekat jak se embryjko bude vyvíjet a jaké budou hodnoty.... takže ja fakt každou kontrolu mám nervy jestli srdíčko ještě bije....

itworks
25. črc 2016

@handous1 přeji hodně sil,pevne nervy, věřím, že aspoň tobě to vyjde a překonat tu nejistotu.

sisul_ka
25. črc 2016

Dakujem vam za povzbudive slova, skoncila som v nemocnici! Koli slnemu krvacaniu a bolestiam som skoro odpadla do bezvedomia. Lekarka mi povedala, ze silno krvacam koli Lovenox injekcii, no aspo som sa pekne vycistila a nemusim na cistenie. Telo si s tym naozaj blezkurychlo poradilo. Som si ista, ze za par dni sa budem citit lepsie. Majte sa tu krasne!!!! 🙂

fresijka
25. črc 2016

@sisul_ka Moc na tebe myslíme! Dávej na sebe pozor. Špatných zpráv už bylo dost:(((((

jennyy12
25. črc 2016

@sisul_ka Strasne moc me to mrzi, moc jsem Ti fandila 😞. Neni to fer, tohle by se nemelo stavat. Posilam moc sil, at to cas zahoji ❤❤❤❤

handous1
26. črc 2016

@itworks děkuji, stále věřím že se to tentokrát povede. 🙂

fresijka
26. črc 2016

@itworks Ahojky, jak se dnes cítíš? Stále chrní mrňata?

itworks
26. črc 2016

@fresijka hoj asi jo, akorat po večeři se vzdycky tak nafouknu a trochu bolí břicho, ale to bude spíš asi prezranim 🙂 a co ty, jak ti je?

fresijka
26. črc 2016

@itworks Já mám pouze občas ten tlak na straně..jinak nic. A ráno mně štípalo v prsu, ale taky jen chvilkové, takže to vůbec neberu za nějaký příznak. Spíš se modlim, aby tohle vyšlo, když mi je tak dobře. A mám pocit že nějak v poslední dny neudržím ten utrouš, že leze ven v podobě vodičky..musim mít stále slipovku. takže vždy když mám pocit, že je to hodně, doplním zásoby 😀 snad to bude vše dobré, já nám to tak přeju sakra! za chvíli pojedu do Ikei, přijít na jiné myšlenky a hned bude další den za námi ;)

itworks
26. črc 2016

@fresijka jo taky se tam jednorázové píchani na straně, třeba teď a za minutu nic, ale neberu to jako příznak. Včera teď utrous že mě taky vyloženě tekl,se vždycky leknu,jestli jsem nedostala už MS. Ano, taky jsem pořád s kamarádkou slipovkou. Uzij si den, kup si něco pěkného

fresijka
26. črc 2016

@itworks Přesně, s každým chozením na wc se modlím, at neuvidim špinění....to jsou nervy. Jo koupim si zas plno věcí, co nepotřebuju 😀 😀 😀 krásný den

anette30
26. črc 2016

@fresijka
@itworks Nemusíte mít vůbec žádné příznaky 🙂

fresijka
26. črc 2016

@anette30 No, my je právě moc nemáme 😀 oproti minulým transferům ;) a jestli ani tenhle nevyjde, tak už nevim ;) já vždy špinila, ted držím jak pes..ale je ještě brzy soudit. Počkáme se, děkujeme za podporu!

Strana