icon

Je tu někdo po embryotransferu?

fonamor
27. lis 2015

Ahoj holky, taky některá z vás čeká po ET ?

danda3
26. únor 2016

@lenusaak ahoj, ano je to normální, mě bolelo břicho jako na MS od prvního dne po ET..nebyla to žádná bolest, co by se nadala vydržet nebo tak něco, ale celý den jsem to břicho cítila. Chvíli víc, chvíli míň, pak občas nějaké píchnutí atd...

danda3
26. únor 2016

@princezna22 přeju hodně sil a štěstí do další cesty na kterou se dáte.. ať už ted nebo časem.. ať vám vstoupí do života možnost, se kterou ted nepočítáte nebo o ní ani nevíte, ale která vám přinese štěstí do náruče.. vím, je to těžké, ale to tady víme všechny, naděje ale přeci umírá posední, tak hlavu vzhůru..

princezna22
26. únor 2016

@danda3 Děkuju ♡♡♡

sisul_ka
26. únor 2016

@lenusak Ano, je to normalne a prsia mozu byt tiez citlive. Ja som po KETE a buduci tyzden mam ist na krv. drzim palce a prajem pekny vikend 🙂

sisul_ka
26. únor 2016

@lenusaak Ano, je to normalne a prsia mozu byt tiez citlive. Ja som po KETE a buduci tyzden mam ist na krv. drzim palce a prajem pekny vikend 🙂

lenca1212
27. únor 2016

Ahojky holky mám ve středu 24.2. po transféru a mám nakonec dvě embryjka zavedené pro větší šanci. Dnes mám termín mensruace a mám bolesti měl to někdo taky tak prosím? Měla jsem dlouhý protokol…doktorka mě říkala, že vše bude posunuté..a stejnak doufám, že ani nepřijde do 14dnů🙂

sisul_ka
27. únor 2016

@princezna22 Dobre rano prinzezna 🙂
Citala som tvoje prispevky a je mi luto, ze sa nedari, no trpezlivost ruze prinasa 🙂
a mas Dve krasne deturence. Intralipid infuzie ti neodporucali? Informuj sa na to. Tu si mozes o tom nieco precitat: Ivf-zlin.cz alebo si vyhladaj intralipid infuzie IVF. Ja, bohuzial, vlastne nemozem mat, takze som bola odkazana na darkynu a uz mam 2xIVF s darovanymi vajickami a v pondelok som bola v Brne na KETE, buducu sobotu mam ist na krv. V prvom IVF som raz otehotnela, no v 8tt som mala spontanny potrat a v 2hom IVF som na prvy krat otehotnela, no taktiez potrat v 4tt ☹ . Verim, ze sa na mna uz stastie usmeje a na teba a zenusky co potom tuzia tiez!
Prajem krasny vikend 🙂

sisul_ka
27. únor 2016

@lenca1212 ahoj 🙂 ,
tie bolesti mozes mat z liekov. Ja som bola na KETE v pondelok a bolesti v podbrusku mam uz dva tyzdne, takze viem, ze je to z liekov ktore beriem. Nestrachuj sa! Verim, ze vsetko bude Ok 🙂

princezna22
27. únor 2016

@sisul_ka Držím Ti palce !!! Já ted potřebuju pauzu :'( jsem vyčerpaná.

princezna22
27. únor 2016

Holky kolik dni Vám Utrogestan držel menzes ? Já stále jen špiním ...

sisul_ka
27. únor 2016

@princezna22 ja ked som ho vysadila, tak do 4och dni sa mrcha dostavila

princezna22
27. únor 2016

@sisul_ka Děkuju

sisul_ka
27. únor 2016

@danda3 Ahoj, verim, ze sa vytuzeneho zazraku dockas!
Vlani po IVF som si tiez na 11den spravila test a duch sa ukazal az po hodine. Krvne testy to potom potvrdili, no bohuzial, v 4tt mi to odislo 🙂 Nevzdavam to a bojujeme dalej. Buduci tyzden v sobotu mam ist na krvne testy, tak uvidime 🙂

sisul_ka
27. únor 2016

@princezna22 zelam ti rychle zotavenie a vela sil 🙂

danda3
27. únor 2016

@princezna22 mě nedržel nic, MS přišla uplně přesně i přes Utrogestan...

lenusaak
27. únor 2016

holky ješte mam dotaz, jaky režim ste dodržovaly nebo dodržujete po transferu? ja se snažím normálne fungovat- procházky s pejskem, klasicke domáci práce bez zvedani težkych věci. v CAR mi říkali at delam jakoby nic🙂 setřím se abych se zbytečne nezatežovala a nenapinala břicho, ale jinak to nepřehanim, jak vy?

misicka1988
27. únor 2016

Ja jsem se u vsech tri pokusu chovala vzdy stejne, tzn. docela dost jsem odpocivala. On me manzel ani nic moc delat nenechal, varil a uklizel 😊 Chodili jsme na prichazky se psem, a mela jsem spis takovy relax. Vyslo to napotreti 😊 Myslim ze se to moc ovlivnit neda, zalezi spis na pohode a kvalitnim embryjku 😊

sisul_ka
27. únor 2016

@lenusaak musis byt v pohode, ziadny stres a samozrejme kvalitne embryo 🙂 ja som di dala 5 dnovu pauzu od kupania sa, sportu a sexu, teraz uz fungujem normalne, no nic nezdviham a neumyvam okna :D

pipi39
28. únor 2016

Holly nevydrzela jsem to a 9.den po ket si udelala test. Opet jen dusik. Tusila jsem to ze opet nejsem tehu. Ach joo 😢

sisul_ka
28. únor 2016

nesmut, este to nie je stratene. Test si si robila skoro! Krvne skusky su presne, tak za 4dni chod na krv 🙂 Drzim palce!

pavlina1976
28. únor 2016

@lenusaak Já jsem chodila do práce, nemusela jsem na to myslet a tolik jsem se nepozorovala 🙂. Hodně štěstí 😉

pavlina1976
28. únor 2016

@pipi39 Je docela ještě brzo! A jakej dušík? Taky jsem měla jen dušíka, to je přeci dobré znamení ne? Zkus za dva dny, hlavně aby sílil, že je to dušík nevadí. Koukni do mýho blogu, taky jsem měla dušíka až po limitu.....A ty jsi měla před tím biochemický?

pipi39
28. únor 2016

@sisul ja vim ale minule jsem mela take ducha,a na krvy hcg jen 8. Ja to mam z tech hormonu podle mne co beru. Ale na krev pujdu co kdyby nahodou. Ale necitim nic jen me poboliva obcas bricho jako kdyz se chysta menzes. Jsou to fakt nervy 😯

pipi39
28. únor 2016

@pavlina1976 ano prave mela nooo

pavlina1976
28. únor 2016

@pipi39 To vypadá na biochemický, mě na tohle pomohla ta imunologie a ten metypred.....Ale třeba to opravdu nebude tentokrát takhle a bude sílit 😉

pipi39
28. únor 2016

@pavlina1976 no vim ze na fotkach to vypada jeste hur nez doopravdy. Zkusim to vyfotit zda bude videt. Bojim se ze to opet nedopadne. Nechtela jsem tomu verit minule ze to nedopadlo dlouho jsem doufala.

pipi39
28. únor 2016

@pavlina1976 vyfotila jsem to ale neni skoro videt. 😯

pavlina1976
28. únor 2016

@pipi39 To znám, úplně ti rozumím, já měla biochemický asi 4x ☹ . A tu imuno máš hotovou?

pipi39
28. únor 2016

Ne na tu pujdu nyni. Ale dostala jsem preventvne Prednisol. Ale nezachrani vse noo.

sisul_ka
28. únor 2016

@pipi39 ja som mala 2xET a v pondelok 22ho 3 krat KET, takze som si uz tiez presla svoje, ako kazda z nas, a nevzdavam to! Bojujeme dalej 🙂 Musis byt silna a mysliet pozitivne. Viem, nie je to lahke, preto sme tu, aby sme sa navzajom podporovali 🙂 Daj vediet ako dopadol krny test, ja frcim buducu sobotu. Pisala si, ze beries prednison, ja tiez, plus mam este kazdy den, od embryo transferu, injekcie Lovenox. Odporucali mi aj Intralipid infuzie, no tie momentalne nemam.
Drzkaj sa a nezabudaj, ze nadej umiera posledna 🙂

Strana