Je tu někdo po embryotransferu?
Ahoj holky, taky některá z vás čeká po ET ?
@doubravka62 napíše ti ji i tvá dr.jestli s ní je normální řeč. Zkus se ji zítra zeptat 😊
@doubravka62 ja jsem na neschopence uz od pichani injekci mam fyzicky narocnou praci tak kvuli tomu i mezi pokusy jsem byla porad doma ...
@doubravka62 já jsem při první stimulaci chodila do práce, na tajňáka odbíhala na šatnu si píchat, doma jsem byla po opu. vrátila se do práce, a až jsem šla na ket, zase neschopenka, dopadlo to revizí a až teď, před druhým ketem jsem se zeptala, jestli bych mohla být doma od začátku menzes, mám řízený ket, náplasti a teď píchám agolutin a ovitrelle a prý ano, že už jsem mohla být doma i při první stimulaci ivf, což jsem nevěděla...,takže jsem doma od konce července a jsem ráda, zbavila jsem se stresu, a těším se na středeční ket.
@vercanika i ja mam fyzicky narocnou praci potrebuju se hodit do klidu za chvily se chystam k dr.tak uvidim jak se sni domluvim pak dam vedet holky moc vam dekuji 🙂
I já jsem byla doma od prvniho dne cyklu... takze od konce cervna... mela jsem neplacenou dovolenou a v centru mi spis neschopenku porad vnucovali.. at nejsem blba a mam aspon nejake penize.. takze ji mam od 15.7. a ted si rikam, ze jsem mela jit driv 🙂...takze si myslim, ze by to nemel byt problem
Ahoj holky, tak jsem po transferu, takže teď už jen čekat 😮
Ahoj snažilky, i já jsem čerstvě po KETu. Jak je Vám?
@antonie87 ja dnes byla u dr.a napsat mi ji nechtela ze az v den transferu tak sem si vzala dovolenou a pak uz budu mit neschopenku jako asi nevi co je to fyzicky a psychicky narocna prace a hlavne stesujici hadat jsem se sni nechtela tak sem odesla a vyresila to po svem.
@doubravka62 kdy budeš mít transfer ? nás snad čeká den D zítra 🙂
@doubravka62 ahojky, tak to je hodně blbý přístup od doktorky 😠 ..... když máš být v klidu.... vyřešila jsi to dobře 😉 hlavně odpočívej
Tak ja hlasim ze dnes hcg skoro totozne jak v patek!Sestra rekla ze to snad neni ani mozne.Hcg 264,7 v patek a dnes 264,8 byl to 3 pokus jsem zoufala😞Jeste mame jednoho mrazacka ale podle me uz to nema cenu!Jen me stve ze nam nikdo nenabidnul PGD vysetreni treba jsme se mohli takovemu trapeni a nervam vyhnout!
@martinek14 :-/ a rekli co dal nebo zase posunuli na dalsi kontrolu? Teoreticky kdyby to nevyslo nevyjde lepe jit na dalsi stimulaci a udělat pripadne dalsi vysetreni ? Ze by byli dalsi mrazacci pripadne a ket asi pak jako samoplatci vyjde levneji nez vsechno komplet nebo ne? Ja to nezkoumala prave jen jsem tak nad tim premyslela jak bych to udelala kdyz by druhy pokus nevysel a zbyval jen jeden zamrazenej.
@kurimka Zitra jdu na kontrolu tak snad mi rekne co bude dal.Mozna bych opravdu sla do dalsi stimulace chci to vysetreni PGD jedine to me napada jinak nevim jak se dozvedet proc to nejde
@martinek14 😕 to je mi líto. Zase ale nejsou všechny embrya stejná, byla by škoda to embryjko vyhodit. Hodně štěstí a sil.
@martinek14 mrzí me to. Porad jsem doufala, že ti to vyjde. A to jsi měla 3. Transfer nebo třetí ivf?
Tak holky, jsem v nemocnici, zitra jsem si mela jit pro prukazku. Odpo jsem zacala hodne krvacet, nebo spis to byla takova srazena krev, ktera ze me vypadla. Bricho vubec nebolelo. Na utz bylo miminko i se srdickem ok, snad bude i zitra. Uz opet jen spinim, ale bylo to desivy. Nez takhle o mimi prijit je lepsi vubec nezjistit, ze se to povedlo. Zatim se drzim, zitra budu vedet vic. Snad je to bojovnik.
@martinek14 o PGS si muzes zazadat jeste i ted u toho zmrazeneho ... Zalezi taky ale i na tom,ktery den ti ho mrazili ... Za pokus a zeptani nic nedas 🙂 my ted resime taky 3ivf a jsem cerstve po opu a pgs jsme meli i u 2ivf ... Zalezi na tom,jestli ti to schvali pojistovna .... Me to pojistovna schvalila kvuli 2 samovolnych potratu a 2 neuspesnych ivf a 2 neuspesnych ket ... Takze tak ... Ale verim ze to bude o.k a hodnita hcg jeste stoupne .. Mrnous te jen napina a dava si nacas 🙂
Tak jsem v nemocnici vecer jdu na revizi.Prozatim nevi kde mimi je tak snad bude v deloze a nebudu muset na laparo
@martinek14 moc mě to mrzí. Já měla nervy od začátku zjištění pozitivního testu. A dopadlo to nakonec špatně. Včera jsem byla na revizi už jsem byla 10+3 srdíčko nebilo. 😩😢Tak je to druhý zamlkly těhotenství dost mě to vzalo a teď se z toho snažím dostat ale je to těžký. Bylo by lepší kdybych radši těhu ani nebyla. Drž se je to fakt těžký !!!
@martinek14 ☹ myslim na tebe

@evelinah a to myslis ze me ji gynekolozka nenapise?ze musim do centra?