icon

Je tu někdo po embryotransferu?

fonamor
27. lis 2015

Ahoj holky, taky některá z vás čeká po ET ?

vvercatkoo
20. srp 2016

@doubravka62 ahoj, mě se ptali jak chci vycházky. Mám je odpoledne v kuse od 13-19 a to jsem doma od března a úplně v pohodě. Zítra už odjíždím do lázní a hned po lázní další pokus. Už se nemůžu dočkat

pajala
20. srp 2016

@vvercatkoo ahoj můžu se zeptat-lázně si platis nebo je mas od doktora?

antonie87
20. srp 2016

@vvercatkoo ahoj, muzu se zeptat? To te nechalj na neschopence tak dlouho i mezi jednotlivymi transfery? Ja jdu pristi tyden na krev po prvnim vlozeni a mam hruzu, ze pokud nebude pozitivni, tak se budu muset vratit do prace, ktera je fyzicky narocna a psychycky me vycerpava :-/ ....

vvercatkoo
20. srp 2016

@pajala lázně mám od doktora

vvercatkoo
20. srp 2016

@antonie87 nabídnul mi to, protože jsem v práci ve stresu a do práce se nehrnu, jsem klidnější a vyrovnanější, práce by to akorát zhoršila a doktor říká, že do práce se vrátím už až po mateřské 🙂 a já mu věřím

vvercatkoo
20. srp 2016

@pajala po pěti nezdarech, jsem úplně zdravá a nevíme kde je chyba. Včera mi doktor říkal, ať šahám frantovi pořád na šupinky a po lázních jdeme na to 😀

antonie87
20. srp 2016

@vvercatkoo tak to mas super doktora..... i ja jsem se svym spokojena, ale vubec me nenapadlo, ze by slo byt doma i mezi transfery 🙂 muzu se zeptat kolik jich mas za sebou?

antonie87
20. srp 2016

@vvercatkoo jo ted uz to tady ctu.... promin 🙂

pajala
20. srp 2016

@vvercatkoo aha nám se taky nedaří ale nikdo se o nich nezmínil tak se chci na me taky zeptat.a prosimte doplacis něco nebo je mas plně hrazeny?a napsal ti je tvůj doktor nebo v centru?

vvercatkoo
20. srp 2016

@pajala mam je z centra a doplacim kolem 3500kc, je to ruzne. Ubytovani,strava, lazensky poplatek. Ja nikdy nemela blastocytu a nevime proc

pajala
20. srp 2016

@vvercatkoo aha tak ja měla ale nikdy se nechytlo.ještě prosimte jak dlouho trvalo než ti je schválili.

vvercatkoo
20. srp 2016

@pajala do měsíce. My jsme zacli chodit do caru kvůli špatnému spermogramu, ale nakonec musi byt problem u mě

pajala
20. srp 2016

@vvercatkoo u nás taky nic ani imunologie nic akorát z každého ivf min a min vajicek tak asi i věk hraje u me roky a možná i psychika.Diky za info uz taky nevím co bych vyzkoušela .

vvercatkoo
20. srp 2016

@pajala u mě taky malo vajíček a zjistil, ze moje telo nereaguje na ty stimulace, tak jsme zkouseli minimalku

pajala
20. srp 2016

@vvercatkoo tak budu držet palce aby lázně pomohly.v pondělí se jdu na ne taky zeptat.a mužů se zeptat do kterého caru chodis?

doubravka62
20. srp 2016

Holky mame misto udrogestanu a gynprodylu duphaston mate snim nektera zkusenost?ty dva me nedelaly moc dobre tak me napsal tento ale rikam si jestly je to dobre kdyz tento se zapiji a ty sem zavadela..

vvercatkoo
20. srp 2016

@pajala ivf olomouc

xyrina
20. srp 2016

@pajala Ty lázně mě taky zaujaly. poptám se taky u doktora. Jinak je to docela drahé. V těch lázních se má být aspoň 14 dni, co?

pajala
20. srp 2016

@xyrina
@vvercatkoo ja jsem z KV a dělám v lázních.k nám teda jezdí se strevnima problemama a to na tři týdny a většinou dostávají ještě tyden navíc ale to od lázeňského lékaře .ha byla před třemi týdny na et-negativní a už nevíme co zkusit bylo to naše třetí ivf.

vvercatkoo
20. srp 2016

Já dělám taky v lázních, ale na Moravě. Jedu na 21dni

pajala
20. srp 2016

@vvercatkoo a ty jede s do Frantovek? U vás jsou Klimkovice zaměřený na ženské problémy.

vvercatkoo
20. srp 2016

@pajala jsou, ale tam jsem nechtela. To je sanatorium uzavreny komplex. Tam bych byla jak v nemocnici

pajala
20. srp 2016

@vvercatkoo ja ve Frantovkach byla před 18lety po slepaku -nejdriv sem tam nechtěla ale nakonec to bylo fajn.

antonie87
20. srp 2016

@vvercatkoo muzu se jeste zeptat🙂? Do Olomouce na nejakou soukromou kliniku, nebo Fakultka?

handous1
20. srp 2016

@evelinah děkuji, já už to zažila jednou v dubnu nebylo srdíčko tak jsem musela na revizi a teď bylo srdíčko ale v 10tt se přestalo vyvíjet tak opet revize. Plodove vejce se bude posilat na genetiku moc z toho ale neočekávám. Zatím je mi hrozně už jsem doufala v dobrý konec.😩 je to tak těžký......

vvercatkoo
20. srp 2016

@antonie87 ivf clinic

pajala
20. srp 2016

@vvercatkoo to mas teda bezva doktora ze te nechal takhle doma😊

vvercatkoo
20. srp 2016

@pajala jj, mu prostě jde o lidi a ne o prachy, jak v ostatnich centrech.

pajala
20. srp 2016

@vvercatkoo tak to ja byla taky zdeptana z práce a uz se těšila na transfer až mi dají neschopenku ue si konečně odpocinu protože dřív mi ji dát nechtěli a za čtrnáct dní když sem sla na krev tak mi pak odpo volala sestricka ue teda nic a at si přijdu ukončit neschopenku😮.mas to kus cesty tak dobře dojed a at se ti v lázních líbí a hlavně at to pomůže.

vvercatkoo
21. srp 2016

@pajala děkuji

Strana