Je tu někdo po embryotransferu?
Ahoj holky, taky některá z vás čeká po ET ?
@vvercatkoo ahoj můžu se zeptat-lázně si platis nebo je mas od doktora?
@vvercatkoo ahoj, muzu se zeptat? To te nechalj na neschopence tak dlouho i mezi jednotlivymi transfery? Ja jdu pristi tyden na krev po prvnim vlozeni a mam hruzu, ze pokud nebude pozitivni, tak se budu muset vratit do prace, ktera je fyzicky narocna a psychycky me vycerpava :-/ ....
@pajala lázně mám od doktora
@antonie87 nabídnul mi to, protože jsem v práci ve stresu a do práce se nehrnu, jsem klidnější a vyrovnanější, práce by to akorát zhoršila a doktor říká, že do práce se vrátím už až po mateřské 🙂 a já mu věřím
@pajala po pěti nezdarech, jsem úplně zdravá a nevíme kde je chyba. Včera mi doktor říkal, ať šahám frantovi pořád na šupinky a po lázních jdeme na to 😀
@vvercatkoo tak to mas super doktora..... i ja jsem se svym spokojena, ale vubec me nenapadlo, ze by slo byt doma i mezi transfery 🙂 muzu se zeptat kolik jich mas za sebou?
@vvercatkoo jo ted uz to tady ctu.... promin 🙂
@vvercatkoo aha nám se taky nedaří ale nikdo se o nich nezmínil tak se chci na me taky zeptat.a prosimte doplacis něco nebo je mas plně hrazeny?a napsal ti je tvůj doktor nebo v centru?
@pajala mam je z centra a doplacim kolem 3500kc, je to ruzne. Ubytovani,strava, lazensky poplatek. Ja nikdy nemela blastocytu a nevime proc
@vvercatkoo aha tak ja měla ale nikdy se nechytlo.ještě prosimte jak dlouho trvalo než ti je schválili.
@pajala do měsíce. My jsme zacli chodit do caru kvůli špatnému spermogramu, ale nakonec musi byt problem u mě
@vvercatkoo u nás taky nic ani imunologie nic akorát z každého ivf min a min vajicek tak asi i věk hraje u me roky a možná i psychika.Diky za info uz taky nevím co bych vyzkoušela .
@pajala u mě taky malo vajíček a zjistil, ze moje telo nereaguje na ty stimulace, tak jsme zkouseli minimalku
@vvercatkoo tak budu držet palce aby lázně pomohly.v pondělí se jdu na ne taky zeptat.a mužů se zeptat do kterého caru chodis?
Holky mame misto udrogestanu a gynprodylu duphaston mate snim nektera zkusenost?ty dva me nedelaly moc dobre tak me napsal tento ale rikam si jestly je to dobre kdyz tento se zapiji a ty sem zavadela..
@pajala ivf olomouc
@xyrina
@vvercatkoo ja jsem z KV a dělám v lázních.k nám teda jezdí se strevnima problemama a to na tři týdny a většinou dostávají ještě tyden navíc ale to od lázeňského lékaře .ha byla před třemi týdny na et-negativní a už nevíme co zkusit bylo to naše třetí ivf.
Já dělám taky v lázních, ale na Moravě. Jedu na 21dni
@vvercatkoo a ty jede s do Frantovek? U vás jsou Klimkovice zaměřený na ženské problémy.
@pajala jsou, ale tam jsem nechtela. To je sanatorium uzavreny komplex. Tam bych byla jak v nemocnici
@vvercatkoo ja ve Frantovkach byla před 18lety po slepaku -nejdriv sem tam nechtěla ale nakonec to bylo fajn.
@vvercatkoo muzu se jeste zeptat🙂? Do Olomouce na nejakou soukromou kliniku, nebo Fakultka?
@evelinah děkuji, já už to zažila jednou v dubnu nebylo srdíčko tak jsem musela na revizi a teď bylo srdíčko ale v 10tt se přestalo vyvíjet tak opet revize. Plodove vejce se bude posilat na genetiku moc z toho ale neočekávám. Zatím je mi hrozně už jsem doufala v dobrý konec.😩 je to tak těžký......
@antonie87 ivf clinic
@vvercatkoo to mas teda bezva doktora ze te nechal takhle doma😊
@pajala jj, mu prostě jde o lidi a ne o prachy, jak v ostatnich centrech.
@vvercatkoo tak to ja byla taky zdeptana z práce a uz se těšila na transfer až mi dají neschopenku ue si konečně odpocinu protože dřív mi ji dát nechtěli a za čtrnáct dní když sem sla na krev tak mi pak odpo volala sestricka ue teda nic a at si přijdu ukončit neschopenku😮.mas to kus cesty tak dobře dojed a at se ti v lázních líbí a hlavně at to pomůže.
@pajala děkuji

@doubravka62 ahoj, mě se ptali jak chci vycházky. Mám je odpoledne v kuse od 13-19 a to jsem doma od března a úplně v pohodě. Zítra už odjíždím do lázní a hned po lázní další pokus. Už se nemůžu dočkat