Je tu někdo po embryotransferu?
Ahoj holky, taky některá z vás čeká po ET ?
Holky jdu se s Vámi podělit o svojí zkušenost, jsem po transféru KET minulou středu dvě 5ti denní embrya, dnes je to 13 den od píchnutí pregnylu, a dnes ráno duch na testu je to vůbec možné zítra bych měla dostat mrchu .
@terezice1989 no, tak jestli to jsou dvoječky, tak to možné je, jsi dnes 6 dnů jako já 🙂 držím moc palečky !
@salenas jéé to je snad poprvé tady co se mi stalo že to mám úplně s někým stejné 😀
Kdy máš ty testovat ?
@terezice1989 jooo holka, u mě nemá cenu testovat, v neděli jsem si píchala poslední dávku ovitrelle, ta vyprchá zhruba za 10 dní a to jdu na krev :D, no ale abych si udělala radost, zkouším ovu testy, jestli bude druhá čárka pořád stejná, bude pořád naděje 🙂
@hanyas modlím se v to, v květnu to dopadlo špatně .. a tohle je poslední bojovníček, věřím mu, ale víš co, já nemám strach z neúspěchu, já mám strach z úspěchu se špatným koncem. Tím, že vím, že bude v případě potřeby druhé kolo, jsem klidná, ale kdyby to měl být ten úplně poslední bojovník, byla bych na tom mnohem hůř ...
@salenas to chápu... :-/ já jsem zatím na úplným začátku, ale už teď mě to děsí. Už pár měsíců vás tu čtu a je to spousta a spousta slziček. Holky, který otěhotní přirozeně, ani netuší, jakou mají kliku. To jen my, co nám to nejde, víme, že // jsou jen začátek. Prvně strach jak bude tělo reagovat na stimulku, potom strach o to, kolik kousků se oplodní a vydří, potom nervy, jestli se mimísek udrží a když jo, zase je to ta nejistota a strach při každé další kontrole, aby bylo všechno v pořádku. A ani porodem to nekončí...
ahoj holky, já byla včera poprvé na ET, snad se bobíšek pořádně uhnízdí a už se tak hned nepustí. 🙂
@ellisabetha bašti ananas, pomáhá k uhnízdění 🙂
Holky nezbyl někomu Gonal ??

@salenas dnes jsem 10.DC. (2. DC Elonva 100, včera a dnes Puregon 200j.) A ty jsi na tom jak teď? Čekáš na KET nebo už na jeho výsledek?