icon

Je tu někdo po embryotransferu?

fonamor
27. lis 2015

Ahoj holky, taky některá z vás čeká po ET ?

hanyas
23. srp 2016

@salenas dnes jsem 10.DC. (2. DC Elonva 100, včera a dnes Puregon 200j.) A ty jsi na tom jak teď? Čekáš na KET nebo už na jeho výsledek?

terijs
23. srp 2016

@salenas To jsou mi teda soudy. Ja byla na transferu v neděli se 4dennim embryem. Taky by pro ně bylo jednodušší počkat na pondělí, ale nečekali, pze jsme měli jen 1 embryo a prý bylo jistější na 5.den už nečekat.

salenas
23. srp 2016

@terijs jaký soudy, jak to myslíš ? víš, když mě doktro řekne, že transfer bude v sobotu s pětidenním a ve čtvrtek ti v laboratoři tvrdí, že v sobotu nepracují ... že musím přijít v pátek .. že to embryjko je stejně maličko napřed ...

terezice1989
23. srp 2016

Holky jdu se s Vámi podělit o svojí zkušenost, jsem po transféru KET minulou středu dvě 5ti denní embrya, dnes je to 13 den od píchnutí pregnylu, a dnes ráno duch na testu je to vůbec možné zítra bych měla dostat mrchu .

salenas
23. srp 2016

@hanyas jsem 6 dní po Ketu, utíká to

hanyas
23. srp 2016

@salenas tak to je krásný 🙂 a jak se cítíš?

salenas
23. srp 2016

@terezice1989 no, tak jestli to jsou dvoječky, tak to možné je, jsi dnes 6 dnů jako já 🙂 držím moc palečky !

salenas
23. srp 2016

@hanyas pořád mě bolí břicho, festově, ale přičítám to píchání agolutinu .. snad to brzy přestane

terezice1989
23. srp 2016

@salenas jéé to je snad poprvé tady co se mi stalo že to mám úplně s někým stejné 😀

Kdy máš ty testovat ?

salenas
23. srp 2016

@terezice1989 jooo holka, u mě nemá cenu testovat, v neděli jsem si píchala poslední dávku ovitrelle, ta vyprchá zhruba za 10 dní a to jdu na krev :D, no ale abych si udělala radost, zkouším ovu testy, jestli bude druhá čárka pořád stejná, bude pořád naděje 🙂

hanyas
23. srp 2016

@salenas tak budu držet pěsti, ať se mimísek pořádně zakousne! 🙂

salenas
23. srp 2016

@hanyas modlím se v to, v květnu to dopadlo špatně .. a tohle je poslední bojovníček, věřím mu, ale víš co, já nemám strach z neúspěchu, já mám strach z úspěchu se špatným koncem. Tím, že vím, že bude v případě potřeby druhé kolo, jsem klidná, ale kdyby to měl být ten úplně poslední bojovník, byla bych na tom mnohem hůř ...

hanyas
23. srp 2016

@salenas to chápu... :-/ já jsem zatím na úplným začátku, ale už teď mě to děsí. Už pár měsíců vás tu čtu a je to spousta a spousta slziček. Holky, který otěhotní přirozeně, ani netuší, jakou mají kliku. To jen my, co nám to nejde, víme, že // jsou jen začátek. Prvně strach jak bude tělo reagovat na stimulku, potom strach o to, kolik kousků se oplodní a vydří, potom nervy, jestli se mimísek udrží a když jo, zase je to ta nejistota a strach při každé další kontrole, aby bylo všechno v pořádku. A ani porodem to nekončí...

salenas
23. srp 2016

@hanyas přesně tak ...

ellisabetha
23. srp 2016

ahoj holky, já byla včera poprvé na ET, snad se bobíšek pořádně uhnízdí a už se tak hned nepustí. 🙂

evelinah
23. srp 2016

@salenas no nám to vyšlo na 21 000 a je to bez narkózy. Poprvé to byl jeden folikul, tak to bylo rychle za mnou, teď mi odebrali 3 a to už bylo nepříjemné, ale dá se to vydržet.

salenas
23. srp 2016

@evelinah ty jo, já měla ivf za 27000, 13 odebraných, nevyplatí se už spíše klasika ?

salenas
23. srp 2016

@ellisabetha bašti ananas, pomáhá k uhnízdění 🙂

terijs
23. srp 2016

@salenas tak to by mě fakt zajimalo jestli si laborka v CAR muze dovolit o víkendu nepracovat. Už jen to, ze tam nechají embrya 2 dny bez dozoru? To těžko

evelinah
23. srp 2016

@salenas nevyplatilo, protože i po klasice mám 2 folikly.

salenas
23. srp 2016

@terijs no a vidíš, prostě si myslím,že jsem ten den měla být jediná na transfer, kvůli které by tam všici museli, když z ničehonic v sobotu nepracují ..

salenas
23. srp 2016

@evelinah aha, a čím to je ? silnější stimulace by nemopohla?

evelinah
23. srp 2016

@salenas mám už malou zásobu vajíček a i přes koňské dávky hormonů jen 2 folikly, takže ten nativ je nejlepší řešení.

salenas
23. srp 2016

@evelinah aha, tak moc moc moc držím palečky ! se mnou do caru chodí holčina, co má též málo, takže se rozhodli nejdříve nasbírat vajíčka a až jich bude hodně, tak rozjet kety

xyrina
23. srp 2016

@salenas To je dobrý nápad. Že mi to taky nenavrhli.

evelinah
23. srp 2016

@salenas a jak to platí nevíš? To musí vyjít na dost peněz a pak to rozmrazování ještě nemusí přežít.

salenas
23. srp 2016

@evelinah ted má za sebou 4 ivf a ještě půjde na minimálku, myslím,že ji mrazí neoplodněná, jenže ona z prvního ivf měla jedno vajíčko, z druhého tři, ze třetího 4 ... a jsou domluveni z carem, platí si za slámky, ůschovu ji nechali zaplatit jednou a postupňě doplňují

markatka
23. srp 2016

@xyrina Máš sz kvůli tomu čajíku 🙂

luciebx
23. srp 2016

Holky nezbyl někomu Gonal ??

pipi39
23. srp 2016

@xyrina ono to je tak nikdy nevis zda to staci. Me to take navrhli kuli veku ale stejne kuli ohss jsem druhy odber jiz nestihla.

Strana