icon

Je tu někdo po embryotransferu?

fonamor
27. lis 2015

Ahoj holky, taky některá z vás čeká po ET ?

plachetnicka
26. srp 2016

@itworks nemáš vůbec zač 🙂 já vás všechny moc obdivuji, že to podstupujete opakovaně, jste moc silné a to štěstí si moc moc zasloužíte!

hanyas
27. srp 2016

Holky, jak dlouho vas po odberu bolelo brisko?

salenas
27. srp 2016

@hanyas týden, nejhorší byly první dva dny a to jsem měla málo vajíček, 15

hanyas
27. srp 2016

@salenas jako 15foliku nebo primo vajicek?

terijs
27. srp 2016

@hanyas taky asi týden, pak už člověk nevěděl, jestli cítil bolístky po odběru nebo jestli se už prcek zahnizduje 🙂. Ale nic hrozného to u mě teda nebylo

hanyas
27. srp 2016

@salenas
@terijs diky, trochu jste me uklidnily 🙂 myslela jsem si ze dnes bude lip a zatim zlepseni nic moc. Boli me dosedani, boli curani, plnej mocak i prazdnej mocak a chodim v lehkym predklonu. Ale chut k jidlu mam a kdyz lezim, tak se citim jen desne nafoukla.

itworks
27. srp 2016

hanyas neboj,to přejde, to je z hormonů. U mě jak naschvál ta mrcha cervena ještě nedorazila a to jsem si byla jistá,ze prijde dnes jsem 29 dc, tak snad zítra.Bricho mě zas přestalo bolet,jsem z toho jelen, jeste abych byla těhotná😀 ne sranda, mě tělo si se mnou zase hraje B-)

terijs
27. srp 2016

@hanyas pár dní je určitě normální. Já teda oproti vám měla bolesti mírnější. sledovala jsem hlavně jestli odeznívá krvácení a to bylo myslím za 2 dny pryč. Do transferu už by to melo být vcelku dobré

hanyas
27. srp 2016

@itworks tak naaahodny tehotenstvi by bylo prijemny, ne? 🙂 jen abys nedopadla jakobja s cystou...ale mne mrcha meskala tri ci ctyri dny myslim.

itworks
27. srp 2016

@hanyas no jasně že by bylo,zvlast teď,kdyz se manželovi zhoršil spg. Cysty nemívám, uvidim, s čím se probudím zítra.Kdy si budeš volat jak se dari embryjim?

hanyas
27. srp 2016

@itworks az v pondeli ☹ Porad jsem pesimisticka, kdyz mi behem stimulace vzali vsechny nadeje.

itworks
27. srp 2016

@hanyas no jo, ale zítra už je neděle tak to už uteče, uvidis.Jedine co můžeš pro ně udělat, je na ně myslet a věřit,ze to zvládnou, asi ne všechny, ale ty nejsilnější jo.

hanyas
27. srp 2016

@itworks aspon jeden mimisek, kdyby vydrzel a byl bojovnik... myslim na ne porad. Je strasne zvlastni pocit, ze jsou nekde sami...

terijs
28. srp 2016

@hanyas co to je za CAR? Já měla info každý den. I o víkendu

itworks
28. srp 2016

Ahojte holky, tak dnes cucim jak puk, k ránu pobolelo bříško tak hned letim na toaletu, že jsem to jako dostala a místo toho mám slabě pozitivní test. Nechapu, nevěřím, uvidim, co se z toho vyklube. Každopádně zítra volám do car, stimulace se asi odkládá 😉

adelinkkaa
28. srp 2016

@itworks no to jsou ale skvele zpravy.budu moc drzet palce

hanyas
28. srp 2016

@itworks 😀 tak to je super! 🙂 taky drzim palce!

hanyas
28. srp 2016

@terijs obilnak, Brno... a vim, co se o nich vsude pise. Vim, ze nejsou zadna vyhra, ale dala jsem se na vojnu, tak musim bojovat. 😉

evelinah
28. srp 2016

@itworks ty jo, tak to je super 😉. Budu držet palečky 👍

salenas
28. srp 2016

@itworks super, super, super !

salenas
28. srp 2016

@hanyas 15 foliků, 13 plných, 9 oplodněných, zůstali 4

hanyas
28. srp 2016

@salenas tak to je krasna uroda. Z mych 14 byly jen 4 vajicka a kdo vi, jestli se vubec oplodnila ☹ Ale zitra uz se to rozsekne 😉

sabcika
28. srp 2016

ahojky holky, uz jsem tu dlouho nebyla, tak se vam chci pochlubit, byla jsem na KETU a ted uz jsem ve druhem mesici tehotenstvi, jsem strasne stastna a preji vsem snazilkam hodne stesti, jednou to vyjde, jen vydrzet a nestresovat 🙂 a samozrejme dekuji vsem co me podporovali moc mi to pomohlo, takze diky vsem 🙂

salenas
28. srp 2016

@hanyas určitě se to rozsekne správně, věř jim !

terijs
28. srp 2016

@salenas 4 embrya je pořád skvělý počet!

evelinah
28. srp 2016

@itworks a máš nějaké těhu příznaky?

itworks
28. srp 2016

@evelinah no zatím ten nejhlavnější a to že mi nepřišla MS, ale zatím tomu fakt nevěřím, uvidim, jestli bude sílit test. Minule vysel slabé pozitivní jen dva dny. No ale mám dr Max, ten by měl být spolehlivy. Rano mě akorát bolelo břicho a teď už zas nic,jen jsem nějaká unavená ale to neberu jako příznak. To jsem si myslela, že večer pichnu Elonvu :-P v pátek jsem si pro ni jela s bolestí břicha a slabým růžovým výtokem že to dostanu určitě v sobotu, v sobotu se vše srovnalo, jsem z toho prostě překvapená, že by se mohlo zadarit přirozeně, když teď vyšel ještě horší spg. Car mi asi stejně vezme krev až víme, na čem jsme.A raději bych začala brát utrous pro klid duše.

itworks
28. srp 2016

@salenas děkuji, ale je fakt brzo, ale bylo by to super,zvlast teď, když jsem to vůbec nečekala.

hanyas
28. srp 2016

@itworks ne nadarmo se rika, ze se mnohdy zadari, zrovna kdyz to necekas 🙂 budeme na tebe myslet! 🙂

evelinah
28. srp 2016

@hanyas Jj je to tak, kamarádka takhle taky čekala až to dostane, měla nakoupené všechny léky na stimulaci. Šance na otěhotnění přirozenou cestou miminlmalní a ejhle, teď už má skoro roční holčičku ☺. Prostě přišel ten správný čas 😉.

Strana