Je tu někdo po embryotransferu?
Ahoj holky, taky některá z vás čeká po ET ?
Holky, jak dlouho vas po odberu bolelo brisko?
hanyas neboj,to přejde, to je z hormonů. U mě jak naschvál ta mrcha cervena ještě nedorazila a to jsem si byla jistá,ze prijde dnes jsem 29 dc, tak snad zítra.Bricho mě zas přestalo bolet,jsem z toho jelen, jeste abych byla těhotná😀 ne sranda, mě tělo si se mnou zase hraje B-)
Ahojte holky, tak dnes cucim jak puk, k ránu pobolelo bříško tak hned letim na toaletu, že jsem to jako dostala a místo toho mám slabě pozitivní test. Nechapu, nevěřím, uvidim, co se z toho vyklube. Každopádně zítra volám do car, stimulace se asi odkládá 😉
@itworks no to jsou ale skvele zpravy.budu moc drzet palce
ahojky holky, uz jsem tu dlouho nebyla, tak se vam chci pochlubit, byla jsem na KETU a ted uz jsem ve druhem mesici tehotenstvi, jsem strasne stastna a preji vsem snazilkam hodne stesti, jednou to vyjde, jen vydrzet a nestresovat 🙂 a samozrejme dekuji vsem co me podporovali moc mi to pomohlo, takze diky vsem 🙂
@evelinah no zatím ten nejhlavnější a to že mi nepřišla MS, ale zatím tomu fakt nevěřím, uvidim, jestli bude sílit test. Minule vysel slabé pozitivní jen dva dny. No ale mám dr Max, ten by měl být spolehlivy. Rano mě akorát bolelo břicho a teď už zas nic,jen jsem nějaká unavená ale to neberu jako příznak. To jsem si myslela, že večer pichnu Elonvu :-P v pátek jsem si pro ni jela s bolestí břicha a slabým růžovým výtokem že to dostanu určitě v sobotu, v sobotu se vše srovnalo, jsem z toho prostě překvapená, že by se mohlo zadarit přirozeně, když teď vyšel ještě horší spg. Car mi asi stejně vezme krev až víme, na čem jsme.A raději bych začala brát utrous pro klid duše.

@itworks nemáš vůbec zač 🙂 já vás všechny moc obdivuji, že to podstupujete opakovaně, jste moc silné a to štěstí si moc moc zasloužíte!