Je tu někdo po embryotransferu?
Ahoj holky, taky některá z vás čeká po ET ?
@itworks co to tu konecne čtu . Povedlo se ?🙂
@itworks a pila jsi ted ještě pořád bábu ? 🙂
@salenas Gratuluji a kolikátý den po transferu jsi ? Já jsem dnes 8 den po ET a ještě se bojím testovat. 🙂
@ellisabetha na gratulace příliš brzy, dnes 13 den
Holky jsem dnes 5den od transferu a mezi 3-4dnem ze me tece takovy pruhledny hlen mam stoho divny pocit predtim jsem to nespozorovala jelikoz jsem zavadela udrogestan a ted nezavadim,ale zapijim mam jine leky.Bricho me neboli jen dnes rano me pichlo parkrat dole ale za chvilku to bylo pryc.Mela ste to nektera?ja mam pocit aby to nebyla prichazejici menstruace ☹
@doubravka62 to nemusí nic znamenat. Pokaždé to může být jinak. Vydrž ☺.
@evelinah asi mas pravdu snad to bude dobry 🙂
@terezice1989 ten nejsilnější je ze kdy ?
@doubravka62 není to výtok? Nesetkala jsem se s tim
@salenas ten je z neděle , a transfér proběhl 17.8.
@terezice1989 já bych řekla, že se to zatim vyvíjí krásně.Druhého bys mohla být dálnice 😀
@tehulka1167 ahoj tehulko 😀 no to ještě úplně nevím,uvidime co zítřejší krev. Každopádně MS nikde a duch na testu, k tomu tahnuti,pichani v podbrisku. Snad se z toho vyklube mimi, jsem z toho jelen, že by se podařilo přirozeně. Zitra odpo budu vědět, na čem jsem. Babu jsem pila,jak jsem si vzpomněla, ale už ne tak poctive,jako před ketem.Co ty, jak se máš? Už musíš mít pěkně bříško 😉
@itworks no tak to vypadá, že se zadařilo 🙂 uvidíš zítra. No jo jsem pěkně nabrala,ale fakt hodně už při ivf. Jsem jako slonik 🙂
Děvčátka, tak teď už sem oficiálně patřím 🙂 dnes transfer 1 krásné morulky a 3 eskymáčci v záloze 🙂
@terijs je to takovy vselijaky 🙂 snad je to na dobry ceste uz by se mohlo zadarit.

@evelinah je mi to líto, chce to teď na vše zapomenout a nabrat sílu.