icon

Je tu někdo po embryotransferu?

fonamor
27. lis 2015

Ahoj holky, taky některá z vás čeká po ET ?

itworks
29. srp 2016

@evelinah je mi to líto, chce to teď na vše zapomenout a nabrat sílu.

itworks
29. srp 2016

@salenas jo? A jak to vypadá 😉 já chci ve středu už pěknou carku a ne duchy.

salenas
29. srp 2016

@itworks všechno pozitivní, jen se bojím, že se ty jednotky z otrivelle nasčítaly a proto je vše tak ..

itworks
29. srp 2016

@salenas no ale pokud sílí, tak to injekci nebude 😉 zítra už je úterý, to už nám uteče.

salenas
29. srp 2016
itworks
29. srp 2016

@salenas B-) to jsou ale čáry, zadní duchové, po ET je vlastně embryo rychleji zahnizdene. Krásné a sílí, já takové zatím nemám, ale co bych najednou nechtěla, můžu být ráda, že se asi podařilo přirozeně. Dokud nebudu mít pozitivní krev, tak tomu nevěřím.

salenas
29. srp 2016

@itworks když ovitrelka je můj strašák, njn

hanyas
29. srp 2016

@salenas no mně to taky přijde, že to tam je a přes to nejede vlak 🙂

salenas
29. srp 2016

@hanyas kéž by, doma mlčím, abych neudělala nějakou botu

hanyas
29. srp 2016

@salenas ty jsi trdlo 🙂 doma klidně mlč, ale tohle je určitě víc než nadějný! Černý myšlenky hoď za hlavu. Ba co víc! Já ti je přímo zakazuju! 🙂

kurimka
29. srp 2016

@salenas kdyz by to bylo z injekce tak to nesili ale tobe tam rostou dve mega cary 🙂 takze uz se to krvi jen potvrdí; -)

evelinah
29. srp 2016

@itworks uvidíme co bude 😐. Tobě držím palce, aby ti to vyšlo ☺

salenas
30. srp 2016

@kurimka tak snad ano, ale zítra na krvi jim stejně věřit nebudu :D

tehulka1167
30. srp 2016

@itworks co to tu konecne čtu . Povedlo se ?🙂

tehulka1167
30. srp 2016

@itworks a pila jsi ted ještě pořád bábu ? 🙂

ellisabetha
30. srp 2016

@salenas Gratuluji a kolikátý den po transferu jsi ? Já jsem dnes 8 den po ET a ještě se bojím testovat. 🙂

salenas
30. srp 2016

@ellisabetha na gratulace příliš brzy, dnes 13 den

doubravka62
30. srp 2016

Holky jsem dnes 5den od transferu a mezi 3-4dnem ze me tece takovy pruhledny hlen mam stoho divny pocit predtim jsem to nespozorovala jelikoz jsem zavadela udrogestan a ted nezavadim,ale zapijim mam jine leky.Bricho me neboli jen dnes rano me pichlo parkrat dole ale za chvilku to bylo pryc.Mela ste to nektera?ja mam pocit aby to nebyla prichazejici menstruace ☹

evelinah
30. srp 2016

@doubravka62 to nemusí nic znamenat. Pokaždé to může být jinak. Vydrž ☺.

doubravka62
30. srp 2016

@evelinah asi mas pravdu snad to bude dobry 🙂

terezice1989
30. srp 2016

Ahoj, myslite ze se prozatim muzu radovat? Ten uplnee prvni je z nedele, jinak testovat mam az 2.9.

salenas
30. srp 2016

@terezice1989 ten nejsilnější je ze kdy ?

terijs
30. srp 2016

@doubravka62 není to výtok? Nesetkala jsem se s tim

terezice1989
30. srp 2016

@salenas ten je z neděle , a transfér proběhl 17.8.

itworks
30. srp 2016

@terezice1989 já bych řekla, že se to zatim vyvíjí krásně.Druhého bys mohla být dálnice 😀

itworks
30. srp 2016

@tehulka1167 ahoj tehulko 😀 no to ještě úplně nevím,uvidime co zítřejší krev. Každopádně MS nikde a duch na testu, k tomu tahnuti,pichani v podbrisku. Snad se z toho vyklube mimi, jsem z toho jelen, že by se podařilo přirozeně. Zitra odpo budu vědět, na čem jsem. Babu jsem pila,jak jsem si vzpomněla, ale už ne tak poctive,jako před ketem.Co ty, jak se máš? Už musíš mít pěkně bříško 😉

tehulka1167
30. srp 2016

@itworks no tak to vypadá, že se zadařilo 🙂 uvidíš zítra. No jo jsem pěkně nabrala,ale fakt hodně už při ivf. Jsem jako slonik 🙂

hanyas
30. srp 2016

Děvčátka, tak teď už sem oficiálně patřím 🙂 dnes transfer 1 krásné morulky a 3 eskymáčci v záloze 🙂

doubravka62
30. srp 2016

@terijs je to takovy vselijaky 🙂 snad je to na dobry ceste uz by se mohlo zadarit.

itworks
30. srp 2016

@hanyas no tak oficiálně vítej 😉 tak pěkně odpočívej, ať se embrous zavrta.

Strana