icon

Je tu někdo po embryotransferu?

fonamor
27. lis 2015

Ahoj holky, taky některá z vás čeká po ET ?

panbaf
12. zář 2016

ahoj holky, jen bych testující a budoucí testující chtěla upozornit na test woman secret baby - když jsem šla minulý pátek 13 den na krev tak jsem si ho ráno udělala (u nás v lékárně jiný neměli) a čárce trvalo skoro 5 minut než se vůbec objevila (zkoušela jsem oba testy z krabičky) a objevila se hodně slabá.. takže stres, že slábne a odchází a do caru jsem jela s nervama a hcg přitom kolem 2800..

evelinah
12. zář 2016

@hanyas má dr.k té nižší hodnotě vůbec nic neřekla, jen že jsem těhotná a pokud hodnota bude růst, tak je to ok. Tak se tím pokus nestresovat ☺

hanyas
12. zář 2016

@evelinah pokusím se 🙂 aspoň v rámci možností 🙂

hanyas
12. zář 2016

@itworks ve stredu jdu, ale asi jen na krev. Ted me dost bere panika, jestli to neni mimodelozni. Jsem zase ja blba brouzdala po netu a nizky hcg, spineni,... chjo. Mam strach ☹

itworks
12. zář 2016

@hanyas to znám,radeji se na nic nedívat.Fakt se snaz myslet pozitivně, hCG stoupne a uklidnis se. Já jsem dneska začla taky malinko slabe spinit, tak taky se začínám bát, ale zítra budeme pořádně odpočívat a myslet na miminka, ať to zvládnou. Nesmíme se stresovat, to nám neprospiva. Jeste, že už jdu do car hned ve středu rano. Bude dobre 😉

hanyas
12. zář 2016

@itworks tak si ve stredu budeme drzet pesti. Ale pokud mi to ted vyjit nema, radsi at odejde samo nez to natahovat a pripravovat se o nervy... tobe uz se urcite roztahuje deloha, to bude tim 😉 a vubec, kolikaty den jakoby jsi, kdybys to "prevedla" na transfer?

itworks
12. zář 2016

@hanyas vubec nevim, dle poslední MS se neridim. Teď jsem 45 dc, cyklus mám 28-30, ale otěhotnět jsem musela hodně pozdě oproti ovulaci nějaký 14 den. Spíš se určí týden podle nálezu na utz :-\

hanyas
12. zář 2016

@itworks to je horsi jak kdejakej adrenalinovej sport, vid? 🙂 chvilema na me padne totalni depka a panika v jednom. Potom se na chvili uklidnim a zase nanovo. Nejhorsi je, ze jsem podstatnou cast dne sama doma a to je to nejhorsi... kdyz je doma manzel, neni to tak zly. Uz i proto, ze vim, kdyby se neco stalo, zaveze me k doktorovi.

hanyas
13. zář 2016

@itworks ahojky, tak jak jsi ma tom? Doufam, ze spineni uz preslo.

itworks
13. zář 2016

@hanyas ahoj, no pořád spinim, ale ne nijak silně. Na dnešek si ordinuju gaucing u telky, vyvaleni se venku na lehátku a hodně citronu 🙂 utros beru jen 1-0-1, tak mi ho možná dr pro klid navýší. Jak si na tom ty?

hanyas
13. zář 2016

@itworks já asi blbě. Břicho bolí, zase jsem zakrvácela, špinění je silný a test stejnej jako v neděli. Už se s tím drobečkem loučím. Nechci ho držet násilím...

itworks
13. zář 2016

@hanyas ☹ zítřejší hCG asi rozhodne. Mas pravdu, lepší ted na začátku, tělo si poradí samo, než jít pak na revizi. Drž se, zítra budeme chytřejší. Pořád věřím v lepší zprávy.

hanyas
13. zář 2016

@itworks já už moc ne... myslíš, že to nemůže být mimoděložní?

tetalucina
13. zář 2016

@hanyas uvidis zitra, jeste neni nic ztraceno.kdyz jsem pred par lety cekala prvni mimi, normalne jsem to dostala🙂a vicemene jsem krvacela cele tehotenstvi:(a vymodlene ditko mam🙂

hanyas
13. zář 2016

@tetalucina ale v kombinaci s nízkým hCG... a dnešní test stejný jako v neděli...nesílí... ☹

itworks
13. zář 2016

@hanyas pokud ti udělají utz, tak vodítkem pro mimo je nízká,uzka sliznice, ta krev je rozhodující.Spis to může být biochemicke ale i zázraky se dějí a jak píše @ tetalucina, nemusí být ještě konec. Já bych pak brala pozitivně, že se mimi vůbec zahnizdilo.

hanyas
13. zář 2016

@itworks o utz právě nepadlo ani slovo. Ráno na krev a odpoledne budou výsledky... chjo. Ta doktorka, co tam teď bývá, vypadá, že toho ví jen o kousek víc než já, tak mám strach, aby něco nezanedbala...

itworks
13. zář 2016

@hanyas tak co zlato, už je líp? U me to asi přestává, možná pomohl dopoledni odpočinek.

hanyas
13. zář 2016

@itworks tak aspon, ze u tebe je dobre. Ja uz zase spis krvacim. Je to blby, ale chtela bych, aby hCG klesalo...citim, ze to tam dole neni dobry a nechci to zbytecne natahovat a marne doufat. Zitra hodne stesti preju :-*

evelinah
13. zář 2016

@itworks a hanyas přeji na zítra hodně štěstí. Držte se 😉

itworks
13. zář 2016

@evelinah děkuji, už aby byl zítřek 😀 dopoledne pisnu.

515ka
13. zář 2016

Holky prosim o podporu a neodsuzovani...jsem dnes 31dc 6. den po transferu 5ti denni casne blastocysty.. Nekrvacim podbrisko poboliva beru utrogestan 2-0-2. Dnes rano jsem zkusila test (dr max) a vubec nic. Nemela by byt videt aspon svetloulinka carka? :( jsem z toho strasne nestastna a mam strach si udelat jakykoliv dalsi test. Myslite ze delam blbosti a jeste tam nic nemuze byt videt?

icharlie
13. zář 2016

@515ka je fakt jeste moc brzy. Nestresuj a pockej s testovanim nekolik dni, jinak budes zklamana kazdy den. Ja rakhle testovala minule a nicemu tim nepomuzes. Zkus se zabavit necim jinym, i kdyz chapu, ze je to tezky. Ja premyslim nad testovanim 10dni po ET a nebo az tesne pred odberem krve.

515ka
13. zář 2016

@icharlie no dle primare mam testovat 10. Den a ma to byt 100% pozitivni tak sem prave myslela ze by tam uz duch byl. :( drzim palce

icharlie
13. zář 2016

@515ka tak vydrz, 4dny uz utecou. Rekla bych, ze holky tady mely pididuchy nejdriv 7. Den, tak jsem to minule pro jistotu zkusila uz 6. a pak jen plac a zklamani a kazdy dalsi den to same. Jestli tam je, tak se ukaze. Musime vydrzet a doufat. Taky ti drzim pesti. Tvoje prvni ivf?

515ka
13. zář 2016

@icharlie posnazim se nu :-/ jojo prvni a nejspis posledni..hrozne mi to pohlo psychikou... Ale porad doufam ze to vyslo 🙂

tehulka1167
14. zář 2016

@515ka šestý den je opravdu brzy !! A testovat se má spravne 14 den nejdřív. U nás v Car dokonce až 16 den. Takže hlavu vzhůru

tetalucina
14. zář 2016

@hanyas
@itworks devcatka drzim palecky obema:*)

hanyas
14. zář 2016

@tetalucina dekujiii! 🙂

itworks
14. zář 2016

Tak holky, to moje mimino si teda dává načas 🙂 každopádně dnes už byla vidět aspoň dutinka, gestacni vacek zatím není.Kontrola opět za týden.Dr říkala, že jsem musela mít hodně posunutou ovulaci.Pristi tyden už ale musí jít vidět váček.Ze jako riziko mimoděložního je stále je, ale že je to na dobré cestě. Já si žádné riziko nepřipouštím, prostě to musí vyjít. Moc děkuji za držení palců a prosím neprestavejte 😀

Strana