Je tu někdo po embryotransferu?
Ahoj holky, taky některá z vás čeká po ET ?
@hanyas to znám,radeji se na nic nedívat.Fakt se snaz myslet pozitivně, hCG stoupne a uklidnis se. Já jsem dneska začla taky malinko slabe spinit, tak taky se začínám bát, ale zítra budeme pořádně odpočívat a myslet na miminka, ať to zvládnou. Nesmíme se stresovat, to nám neprospiva. Jeste, že už jdu do car hned ve středu rano. Bude dobre 😉
@itworks to je horsi jak kdejakej adrenalinovej sport, vid? 🙂 chvilema na me padne totalni depka a panika v jednom. Potom se na chvili uklidnim a zase nanovo. Nejhorsi je, ze jsem podstatnou cast dne sama doma a to je to nejhorsi... kdyz je doma manzel, neni to tak zly. Uz i proto, ze vim, kdyby se neco stalo, zaveze me k doktorovi.
@hanyas uvidis zitra, jeste neni nic ztraceno.kdyz jsem pred par lety cekala prvni mimi, normalne jsem to dostala🙂a vicemene jsem krvacela cele tehotenstvi:(a vymodlene ditko mam🙂
@tetalucina ale v kombinaci s nízkým hCG... a dnešní test stejný jako v neděli...nesílí... ☹
Holky prosim o podporu a neodsuzovani...jsem dnes 31dc 6. den po transferu 5ti denni casne blastocysty.. Nekrvacim podbrisko poboliva beru utrogestan 2-0-2. Dnes rano jsem zkusila test (dr max) a vubec nic. Nemela by byt videt aspon svetloulinka carka? :( jsem z toho strasne nestastna a mam strach si udelat jakykoliv dalsi test. Myslite ze delam blbosti a jeste tam nic nemuze byt videt?
@515ka je fakt jeste moc brzy. Nestresuj a pockej s testovanim nekolik dni, jinak budes zklamana kazdy den. Ja rakhle testovala minule a nicemu tim nepomuzes. Zkus se zabavit necim jinym, i kdyz chapu, ze je to tezky. Ja premyslim nad testovanim 10dni po ET a nebo az tesne pred odberem krve.
@515ka tak vydrz, 4dny uz utecou. Rekla bych, ze holky tady mely pididuchy nejdriv 7. Den, tak jsem to minule pro jistotu zkusila uz 6. a pak jen plac a zklamani a kazdy dalsi den to same. Jestli tam je, tak se ukaze. Musime vydrzet a doufat. Taky ti drzim pesti. Tvoje prvni ivf?
@515ka šestý den je opravdu brzy !! A testovat se má spravne 14 den nejdřív. U nás v Car dokonce až 16 den. Takže hlavu vzhůru
@tetalucina dekujiii! 🙂
Tak holky, to moje mimino si teda dává načas 🙂 každopádně dnes už byla vidět aspoň dutinka, gestacni vacek zatím není.Kontrola opět za týden.Dr říkala, že jsem musela mít hodně posunutou ovulaci.Pristi tyden už ale musí jít vidět váček.Ze jako riziko mimoděložního je stále je, ale že je to na dobré cestě. Já si žádné riziko nepřipouštím, prostě to musí vyjít. Moc děkuji za držení palců a prosím neprestavejte 😀

ahoj holky, jen bych testující a budoucí testující chtěla upozornit na test woman secret baby - když jsem šla minulý pátek 13 den na krev tak jsem si ho ráno udělala (u nás v lékárně jiný neměli) a čárce trvalo skoro 5 minut než se vůbec objevila (zkoušela jsem oba testy z krabičky) a objevila se hodně slabá.. takže stres, že slábne a odchází a do caru jsem jela s nervama a hcg přitom kolem 2800..