Je tu někdo po embryotransferu?
Ahoj holky, taky některá z vás čeká po ET ?
@mandlicka25 Taky mě bolí už 3 dny hlava. ☹ ppo ET mě rozbolela taky, tak jsem si musela vzít i Paralen, ale přešlo to. Teď to může být i tím počasím. Docela na to trpím, stresem to u mně nebude.
Tak dnešní odběr krve negativní... Po příchodu z odběru jsem si nakonec udělala test, abych nebyla moc zaskočená, takže jsem s tím počítala... takže 17. října konzultace v CARu a další KET asi zas příští cyklus, ještě máme dva mrazáčky, tak pevně doufám, že to vyjde... Vám ostatním držím moc palce, ať máte větší štěstí, já se jdu vrhnout do úklidu, ať přijdu na jiné myšlenky ☹
Ahoj, ráda bych se k vám přidala - na transferu jsem byla 29.9. a teď čekám. A od včerejška začínám panikařit, protože se objevilo špinění... Zatím se snažím držet naději, že je to zahnízdění, ale nevím... 😖
@mikovdvo To mě mrzí, ale je tam ta světlá naděje, že tam jsou ty dva mrazáčci, to já bohužel nemám. Z toho zítřka už chytám paniku, takže jsem na to zvědavá. Doufám, že mi odpoledne zavolá nějaká setřička, řekne - máte to negativní a čus. Ach jo...
@ledge Je to těžký, ale do toho člověk nevleze. Já zase řešila, když jsem vůbec nešpinila, jestli je to dobře. Může o být tak i tak :*
Tak holky 🙂 krev negativní! Jde se slavit 🙂 (na tomhle fóru to zní fakt divně 😖 ale je to tak 🙂 )
@hanyas jupí! :* aspon tak!
@itworks ano, ano 🙂 dnes už jsem si oddechla 🙂 MS sice nepřišla (jen to slaboučký krvácení), ale už to nikdo neřeší. Kdyby prý nepřišla ani ta další, mám se ukázat. Dětičky mě spíš vycucávají. Ono se to nezdá, ale v tom množství (mám jich na starost 32) je to fakt psycho 😀 ale jsou chvíle, kdy bych je nevyměnila za nic na světě. Třeba když jsem tam byla na kukanou minulý týden a všichni se na mě vrhly s rozzářenýma očičkama a prosíkem, ať už se jim vrátím 🙂
@hanyas jsem rada, ze jsi v poho
:-*
@mandlicka25 neboj,musi to vyjit;)
@tetalucina dekuju, cely den tu brecim a vycitala jsem si, ze jsem si ten test neudelala. Do zitra to vydrzim a dam vedet, dekuju moc ❤️
@hanyas jeee taky pani ucitelka! Ja jich mam "jen" 25 a porad mi posilaji zpravy na fb, ze uz se to tam neda vydrzet :D, ja uz mam sedmaky 🙂
@mandlicka25 já jsem v družině, takže 1., 2., 3. třída a pár kousků ze 4. 😉
@tetalucina Děkuju 🙂 jsi moc hodná. A vůbec. Všechny ženský jste tu skvělý! 🙂
@mandlicka25 Zítra budu moc držet palce a doufám, že nám to oběma vyjde 😉 a hlavně nebreč, vůbec to nemá smysl takhle dopředu, tak hlavu vzhůru a zítra jen dobré zprávy 🙂
@kolbena jsi zlata! Drzim nam pesticky! Strasne dekuju ❤️
Devcatka drzim palce kdo jdete dnes na krev✊✊✊😚
@tetalucina :* já už jsem po krvi, o půl druhé si mám zavolat
@mandlicka25 drzim palecky...
@mandlicka25 držím pěsti, ať se dozvíš dobrou zprávu, a najede to tu zase na pozitivní vlnu s dobrými zprávami! 🙂
@tehulka1167 ahojky, tak bohuzel to jako ty nemam, v pondeli na kontrole sice potvrzeno tehotenstvi, ale bohuzel odpovida 5 tydnu (4+6), coz presne sedi i s odeznenim priznaku...pritom bych podle odberu mela v pondeli byt uz 6+1
@tetalucina a co Ty, jak se to vyvíjí, zkoušela jsi pak ještě nějaký test nebo už vydržíš do krve?
@dzimi To mi mrzí, že to zatím není úplně podle normy, ale neztracej naději, každý člověk i embryo je originál a vyvíjí se různě, z jiné diskuze pozitivní příběhy, v podobném čase byly až o dva týdny pozadu a na další kontrole za týden už bylo vidět srdíčko a vše ok! Takže může to být tak i tak!

@tetalucina jo v pohodě, břicho bolí jen nárazově.