icon

Je tu někdo po embryotransferu?

fonamor
27. lis 2015

Ahoj holky, taky některá z vás čeká po ET ?

itworks
4. říj 2016

@tetalucina jo v pohodě, břicho bolí jen nárazově.

ellisabetha
4. říj 2016

@mandlicka25 Taky mě bolí už 3 dny hlava. ☹ ppo ET mě rozbolela taky, tak jsem si musela vzít i Paralen, ale přešlo to. Teď to může být i tím počasím. Docela na to trpím, stresem to u mně nebude.

mikovdvo
4. říj 2016

Tak dnešní odběr krve negativní... Po příchodu z odběru jsem si nakonec udělala test, abych nebyla moc zaskočená, takže jsem s tím počítala... takže 17. října konzultace v CARu a další KET asi zas příští cyklus, ještě máme dva mrazáčky, tak pevně doufám, že to vyjde... Vám ostatním držím moc palce, ať máte větší štěstí, já se jdu vrhnout do úklidu, ať přijdu na jiné myšlenky ☹

ledge
4. říj 2016

Ahoj, ráda bych se k vám přidala - na transferu jsem byla 29.9. a teď čekám. A od včerejška začínám panikařit, protože se objevilo špinění... Zatím se snažím držet naději, že je to zahnízdění, ale nevím... 😖

mandlicka25
4. říj 2016

@mikovdvo To mě mrzí, ale je tam ta světlá naděje, že tam jsou ty dva mrazáčci, to já bohužel nemám. Z toho zítřka už chytám paniku, takže jsem na to zvědavá. Doufám, že mi odpoledne zavolá nějaká setřička, řekne - máte to negativní a čus. Ach jo...

mandlicka25
4. říj 2016

@ledge Je to těžký, ale do toho člověk nevleze. Já zase řešila, když jsem vůbec nešpinila, jestli je to dobře. Může o být tak i tak :*

fonamor
autor
4. říj 2016

@ledge hlavne nepanikarit,muze to byt uhnizdeni,nebo jak se tomu rika... Dokud se nespusti proudem mrcha,bud v klidu... Drzim palecky.

ledge
4. říj 2016

@fonamor Díky

hanyas
4. říj 2016

Tak holky 🙂 krev negativní! Jde se slavit 🙂 (na tomhle fóru to zní fakt divně 😖 ale je to tak 🙂 )

evelinah
4. říj 2016

@hanyas tak to je paráda 👍.

mandlicka25
4. říj 2016

@hanyas jupí! :* aspon tak!

itworks
4. říj 2016

@hanyas sláva, konečně si můžeš oddychnout 😉 takze zítra už jdes do práce za detickami? Určitě se už těší, že?Oni tě zase nabijou energii a pak budeme pokračovat spolu 🙂 akorat já nanovo.

hanyas
4. říj 2016

@itworks ano, ano 🙂 dnes už jsem si oddechla 🙂 MS sice nepřišla (jen to slaboučký krvácení), ale už to nikdo neřeší. Kdyby prý nepřišla ani ta další, mám se ukázat. Dětičky mě spíš vycucávají. Ono se to nezdá, ale v tom množství (mám jich na starost 32) je to fakt psycho 😀 ale jsou chvíle, kdy bych je nevyměnila za nic na světě. Třeba když jsem tam byla na kukanou minulý týden a všichni se na mě vrhly s rozzářenýma očičkama a prosíkem, ať už se jim vrátím 🙂

itworks
4. říj 2016

@hanyas to je pěkné, teď na tebe budou hodní, když jim už chybis 😉

tetalucina
4. říj 2016

@hanyas jsem rada, ze jsi v poho
:-*

tetalucina
4. říj 2016

@mandlicka25 neboj,musi to vyjit;)

mandlicka25
4. říj 2016

@tetalucina dekuju, cely den tu brecim a vycitala jsem si, ze jsem si ten test neudelala. Do zitra to vydrzim a dam vedet, dekuju moc ❤️

mandlicka25
4. říj 2016

@hanyas jeee taky pani ucitelka! Ja jich mam "jen" 25 a porad mi posilaji zpravy na fb, ze uz se to tam neda vydrzet :D, ja uz mam sedmaky 🙂

hanyas
4. říj 2016

@mandlicka25 já jsem v družině, takže 1., 2., 3. třída a pár kousků ze 4. 😉

hanyas
4. říj 2016

@itworks to doufám. Až mě nazlobí, zase jim uteču... na mrazáčka 😀

hanyas
4. říj 2016

@tetalucina Děkuju 🙂 jsi moc hodná. A vůbec. Všechny ženský jste tu skvělý! 🙂

kolbena
4. říj 2016

@mandlicka25 Zítra budu moc držet palce a doufám, že nám to oběma vyjde 😉 a hlavně nebreč, vůbec to nemá smysl takhle dopředu, tak hlavu vzhůru a zítra jen dobré zprávy 🙂

mandlicka25
4. říj 2016

@kolbena jsi zlata! Drzim nam pesticky! Strasne dekuju ❤️

tetalucina
5. říj 2016

Devcatka drzim palce kdo jdete dnes na krev✊✊✊😚

mandlicka25
5. říj 2016

@tetalucina :* já už jsem po krvi, o půl druhé si mám zavolat

fonamor
autor
5. říj 2016

@mandlicka25 drzim palecky...

77lentilka
5. říj 2016

@mandlicka25 držím pěsti, ať se dozvíš dobrou zprávu, a najede to tu zase na pozitivní vlnu s dobrými zprávami! 🙂

dzimi
5. říj 2016

@tehulka1167 ahojky, tak bohuzel to jako ty nemam, v pondeli na kontrole sice potvrzeno tehotenstvi, ale bohuzel odpovida 5 tydnu (4+6), coz presne sedi i s odeznenim priznaku...pritom bych podle odberu mela v pondeli byt uz 6+1

77lentilka
5. říj 2016

@tetalucina a co Ty, jak se to vyvíjí, zkoušela jsi pak ještě nějaký test nebo už vydržíš do krve?

77lentilka
5. říj 2016

@dzimi To mi mrzí, že to zatím není úplně podle normy, ale neztracej naději, každý člověk i embryo je originál a vyvíjí se různě, z jiné diskuze pozitivní příběhy, v podobném čase byly až o dva týdny pozadu a na další kontrole za týden už bylo vidět srdíčko a vše ok! Takže může to být tak i tak!

Strana